mark rutte

Rutte bij ‘CIA-Trol Erdbrink’ van zomeravonden: Wilders is een bedreiging voor ‘VVD-rechtsstaat’.

(van onze ‘dr. VVD- VPRO-Goebbels’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Mbo’ers in de problemen door Rutte & Bussemaker. Wat u niet zag in VPRO Poresjenko RutteZomeravonden.
Gisteren avond mocht Rutte zijn liederlijke reactionaire VVD-Neo Nazi propaganda vrijelijk kotsen bij zomeravonden met als Presentator de VPRO ‘CIA-Trol Thomas Erdbrink’. Het was pure Projectie (psychologie) wat de klok sloeg. Wilders is een misdadiger en het uitvoeren van het PVV-verkiezingsprogramma is een bedreiging voor de ‘VVD-rechtsstaat’. Dat bralde VVD-leider ‘Don Corleone Rutte’ gisteravond bij het 100 procent van Staatswege (=Rutte) gesubsidieerde tv-Bral-programma Zomergasten. De ‘CIA-Presentator Erdbrink’ slikte het als zoete koek zonder enig weerwoord. Zo vroeg hij bijvoorbeeld niet wat Rutte verstaat onder een ‘VVD-Rechtsstaat’ die garant staat voor extreme, misdadige ongelijkheid en rechteloosheid als het gaat om de VVD-ondermijnende georganiseerde misdaad van Justitie en politie, enz., enz..

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-VVD-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

Ook vroeg Erdbrink niet waarom Rutte geen gehoor heeft gegeven aan de wil van het Volk m.b.t. het Associatieverdrag VVDreferendum. Is dat niet in strijd met de beginselen een Rechtsstaat? Ook vroeg Erdbrink niet waarom Rutte geen afstand heeft genomen van zijn Top VVD partijgenoot de extreem corrupte en liederlijke Gay Guy de werkgevers voorzitter Hans de Boer, toen deze werkloze arbeiders vernederde tot op het bot door ze voor Labbenkakken uit te schelden. Is dat niet ondermijnend, misdadig gedrag mb.t. tot de Rechtsstaat? Maar nog schadelijker werd het toen de ‘CIA-Trol Erdbrink’  de ‘Gas-Massamoordenaar’ en  de voormalige partijleider van Rutte Frits Bolkestein ter sprake bracht. Geen woord over zijn medeplichtigheid aan de Gas massamoorden op de Koerden. Als dat laatste feit alleen al geen bedreiging is voor de journalistiek, de democratie en de Rechtstaat wat is het dan wel?

Kleren bij de kledingbank en eten bij de Voedselbank dat doen 2,5 miljoen mensen met dank aan de ‘VVD-Rechtsstaat’ van Rutte en zijn PvdA-hoertjes. 

Rutte doelde onder meer op de PVV-wens om alle moskeeën te sluiten en arme bejaarden en zieken en werklozen en dieren uit de BIO- Industrie te helpen. Daarbij zou de vrijheid van godsdienst, zoals verankerd in de grondwet, in de knel komen. Over de extreme armoede die sinds zijn regiem heerst in Nederland zweeg Rutte en de ‘CIA-Presentator Erdbrink’ als het graf. Ook zwegen beide als het graf over het gelijkheid beginsel dat verankert staat in de grondwet m.b.t de Dutch Dak en Thuislozen.

In het marathon- propaganda Rutte&VVD-misdaadgroep-interview werd Rutte bevraagd over toekomstige samenwerking Thomas Erdbrinkmet de PVV. Rutte herhaalde zijn’leugen-uitspraken’ uit De Telegraaf dat elke ‘Pedo-Taboe-vezel’ in zijn verrotte ‘NSB-Judas- lichaam ‘zich daar tegen verzet, vanwege de ’minder, minder’ uitspraken van partijleider Wilders en zijn eerdere ervaringen bij het mislukte Catshuis-overleg uit 2012. Uitsluiten wil Rutte samenwerking echter niet, omdat de VVD-misdaadgroep geen enkele partij bij voorbaat uitsluit net als vroeger de NSB. De ‘CIA-Trol Erdbrink’ kreeg er oprecht trannen van in de ogen.

Linkse’ gesubsidieerde VARA en VPRO ‘Bral-programma’s’ zetten Rutte in zomeravond Zonnetje.
*Rutte bralde verder een aantal leugens over zijn miezerige jeugd en dat hij altijd op school werd geplaagd, zijn overleden Mark Rutte en Gordonbroer, zijn liefde voor ( jongen jongens?) muziek van Bach en het extreme corrupte politieke spel. Bizarre dat Erdbrink niet vroeg waarom Rutte en zijn Ministers toch altijd liegen en hoe het komt dat hun Top partijgenoot de ex OM boss en ‘Pedo-Demmink’ nog steeds vrij rond loopt en de MH17 slachtpartij in de doofpot wordt gedouwd (zie de Stem van de Straat Amsterdam-Noir vanavond).

De ‘Staats-VPRO’ is de schaamte voorbij. Is dat geen bedreiging voor de Rechtsstaat?Is journalist nobele waakhond van de democratie of rioolrat hongerend naar nieuwskluifjes?
De aanslag op MH17 was het enige moment dat hij tijdens zijn premierschap samen met zijn billenmaatjes Gordon en Albert Verlinden ( die neuken wel alles wat los en vast zit) tranen heeft gelaten voor de TV(kuch). Dat gebeurde op het moment dat na nodeloos lang onderhandelen de trein met stoffelijke overschotten het rampgebied in Oekraïne kon verlaten. Rutte wilde of mocht het niet van zijn Boss ‘TIIP-Obama’ Geert Wilder RTL Boulevardrechtstreeks onderhandel met de Separatisten. „Toen heb ik echt even zitten janken alsof ik die ‘PvdA Huilkomediant Timmermans’ was samen met Gordon in het Haagse Torentje en nee er werd toen geen cocaïne gesnoven. ha,ha,ha , ”, aldus de aarts leugenaar Rutte.Erdbrink nam nu even oprecht Rutte zijn hand vast en troostte hem de historische woorden: u bent een echt oprecht goed ‘VPRO-CIA-VVD-mens’ en een sieraad voor de Rechtsstaat en een beschermheer van de armen, zieken en bejaarden en de Bankiers-gangster en de ‘VVD-pedofielen’. Hopelijk heb ik  hiermee uw ‘Pedo-Taboe’ doorbroken, aldus een hysterische Erdbrink. Rutte bekende loog verder dat hij sinds zijn studietijd geen relatie heeft gehad, maar geen Eunuch is zoals Bert Koenders, wat soms eenzaam maakt. Alleen zijn is volgens Rutte als een latente Pedofiel en/of VVD Gay  ’misschien wel het laatste VVD-taboe’. Hierop begon Erdbrink spontaan te huilen en te applaudisseren en samen met Rutte het Nazi Horst Wessel lijflied van de Neo-Nazi  ‘EU- VVD -Graaier Hans van Baalen’ te zingen.Kortom deze VVD propaganda uitzending was nog van een lager niveau dan ‘RTL Riool-Boulevard’ alwaar Wilders ook met regelmatig werd ‘onthoofd’ door VVD Gay Gay  Soulmate  billenmaatje van Rutte de ‘Relnicht Albert Verlinden’ met ranziger corrupte lieden als Politie Informanten Peter R. de Vries en John van den Heuvel. Hoe het ook zij, de uitzending was een belediging voor alle mensen met meer dan één hersencel. Zou Erdbrink dan ook een latente Pedo of ‘VVD-Gay Guy’ zijn en daarmee worden gechanteerd door de CIA en/of de AIVD? Hoe anders is zijn Riool-optreden in dienst van Rutte te verklaren? Er deed zich ook nog een zeldzaam moment van eerlijkheid voor, toen Rutte zijn beklag deed over de Vrije Internet nieuws. Hij bekende dat hij jaloers is op die oude VVD Pedofielen die in het internetloze tijdperk zich allemaal straffeloos te pletter konden neuken in bijv. de Paardenstraat te Amsterdam me te jonge weeskinderen en weglopen arbeiders kinderen. Daar schrok Erdbrink wel even van en dat is dan ook direct eruit gekipt.

Zie voor de waarheid van avond om 23 uur “Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto2”: Promo “Stem van de Straat Amsterdam-Noir “afl.4. M17-Doofpot’& ‘Huilende soapi Timmermans’ en lachende Plasterk en ‘Coca Presentator Frank Masmeijer en zijn ‘Media Maffia Boss John de Mol’ :

 

 

34 antwoorden »

 1. LS…

  En toen was er plotseling ene Heer Schaap een 70 jarige ouderling van de eerste kamer die Wilders met Hitler en de NSB vergelijkt. Wilder heeft net als Hitler en de NSB macht om dat het volk boos is… Goh meneer Schaap een typische VVD Lamlullen opmerking van een arrogante idioot die zich niet even afvraagt waarom het vol BOOS is. Misschien wel om dat de VVD een Zionisten Nazi Bilderberg Oranje Pedofielen beschermende flikker partij is.

  • Man je zeurt en huil als een verwende nicht met je boosheid
   de hele wereld is boos over de afpers en woeker
   wat de westerse landen doen
   om nichterige kut gasten als jou te kunnen voeden
   oorlogen worden er aan gegaan om je zekerheid
   veilig te kunnen stellen voor nog een duizend jaar

   maar je bent ondankbaar en bent boos omdat de ondervoede
   op aarde wat voedsel krijgen
   ik ben een grote bewonderaar van Stalin
   want die had je reet in een kamp opgeborgen
   allen omdat je als een verwende nicht loop
   te janken over niks
   je zal eens moeten weten wat het is om oorlog te ervaren
   Caesar Lafaard Cachet

   • LS…
    Jij als rechtgeaarde psychopaat met je bipolaire multi (culturele) persoonlijkheids problematiek kan natuurlijk over alles meepraten. Dus zoals gewoonlijk lul je maar wat. Pas maar op dat je black hole niet verstopt raakt want eigen schuld dikke bult en medicijnen worden aan jou niet meer verstrekt !

 2. acht wat? Afschaffing van valuta, te verplaatsen naar elektronisch geld en ga naar de negatieve rente grondgebied? Dit is exact dezelfde retoriek hoorden we van de Bilderberg bijeenkomsten de afgelopen twee jaar toen zij hun jaarlijkse bijeenkomst hadden. Dus waarom is het dat nu, Bloomberg bespreekt precies hetzelfde? Zou het kunnen zijn omdat zowel John Micklethwait de Editor-in-Chief van Bloomberg en Megan McArdle de columnist voor Bloomberg View woonden de Bilderberg bijeenkomsten? Of is het allemaal één grote vet toeval? Ik betwijfel het ten zeerste en eerlijk gezegd weten we beter.

  Hier vindt u meer over dit noodzakelijk verslag …

 3. LS…

  Eindeloze lul verhalen over helemaal niets net zoals Obama een gender loze draaikont zonder ruggengraat met als motto: Mijn hol is snel gevuld welke kant ik hem ook draai !

 4. Daar reken hij, op stemmen van lesbo en homo ! Zijn nog mannen in Nederland ?
  Hij bescherm ze en onder tussen kunnen ze allemaal stelen één meer dan de ander
  precies ook verdeling van macht ! Dus normale volk één stem !

 5. Iets van 150 jaar geleden kan hij namens zijn Koning niet doen want, de archieven zijn op slot ! Referendum voor openen van alle archieven Anno Nu ! Inclusief van Koningshuis !

  • Op donderdagmiddag maakt hij Marokkaanse kleuters wijs dat de koning
   hiero in tegenstelling tot daaro niks te vertellen heeft. Symbolische scheid-
   -ing der machten representatieve functie en dat soort kul.
   Alsof de regering (kabinet) gekozen zou zijn.
   Dat terwijl hij buiten beeld samen met duitse Willum en Argetijnse Max
   Herr Blok, Kamph en meer van dat rechts-linkse schorem de samenleving
   laat verloederen en afknijpen. Gezellie hoorrr, leven in een leugen.
   een liberale leugen .

 6. En dan deze nog maar effe: Over de Hollandse afwezigheid op de
  G20 heb ik Mart niet gehoord met z’n Holland Gidsland Syndroom.
  Via de €U mag Holland nog wat meezeveren met de Big-Boys wat
  dus Rukke’s NSB gedrag verklaard om heel Holland uit te leveren
  aan dat smerige valse fake €uropa. Ben je lekkr mee.

 7. Het ontvangen van Gordon in het stiekeme torentje is een bedreiging van de rechtsstaat.

  Het voorliegen en bedriegen van de bevolking is een gevaar voor de rechtsstaat.

  Met de handtastelijke Kameel door de Amsterdamse grachten varen is een schande voor de rechtsstaat.

  Hard lachen bij een neergestort MH17 vliegtuig is een gevaar voor de rechtsstaat.

  In de hol kruipen van Erdogeit is een gevaar voor de rechtsstaat.

  Ongeneerd bellen naar relnicht Albert Verlinde is het einde van de rechtsstaat.

  VVD-nijlpaard Jorritsma is een gevaar voor iedereen.

 8. Mark Rutte heeft bij Zomergasten gezegd dat hij “geen homo” is.
  Rene van der gijp zegt dat ook op tv terwijl die dat wel is, bewijs hebben we dat die op homo parkeer plaatsen stond of nog staat misschien.

 9. Ik ben in diepe rouw gegaan naar de uitzending van zomer gasten
  want Rutte heeft grote wrede plannen met water aan en toevoer
  over de wereld .
  de hele wereldse ecosysteem ga die malloot op fokken
  zodat men ken gaan zeggen wat zijn de Nederlanders goed in water beheer

  De nijl ontsta in Ethiopia maar door wrede water beheer
  mag men in Ethiopia dje water niet gebruiken want Israël
  en de Arabieren hebben die rechten gekregen van Rutte en de zijne
  vandaar die honger noden en droogte in Ethiopia
  maar Rutte wil meer uitbuiting en roof van natuurlijke bronnen

 10. Een oprechte oplichter “onze” tegen de heren liefde
  aan “schurende” Mart Rukke als M.P
  Voor de rest heb ik niet zoveel met dat ambitieuze
  -de beste in de Wereld- met dat deltaplan van
  Wageningen&Delft, waarbij Horowitz en de bonus-
  -film al lang voor zijn keus de moeite waard waren .

  Conclusie, je kan Horowitz beter beluisteren zonder
  de veeveedee reclame van die kunstkop .
  Over een paar maanden kunt u de reclame overslaan.

 11. Wat ’n VVD propaganda. Geen enkele miskleun (heb er eergisteren 10 opgesomd) kwam aan de orde. Waardeloos v/d VPRO! De Rijks Voorlieg Dienst doet ’t nog beter. Bewijst weer dat tv ’n volkomen achterhaald 20ste eeuw medium is en je info beter op andere manieren kunt verwerven. Tv gaat er zsm uit. Is alleen nog goed voor de Verlinde’s en diens medeholbewoners, onder wie die van gisteravond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s