US President verkiezing

Washington Post van corrupte ‘VPRO-Erdbrink’ beschuldigd Poetin ‘Clinton-e-mails’ te hebben gehackt.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte bij ‘CIA-Trol Erdbrink’ van zomeravonden:Wilders is een bedreiging voor Thomas Erdbrink‘VVD-rechtsstaat’.
De New York Times heeft officieel ‘War Mongul Hillary Clinton ’(Video ) van het Corporate crime Endores. De VPRO Endores Rutte en maakt Wilders tot zijn ‘blonde vriend Hitler’. De Washington Post staat zelfs in de US bekend als een propaganda blad dat de ‘US-Elite’ gebruikt om smeercampagnes te voeren tegen mensen die zich verzetten tegen het Corporate Crime en hun Zetboss ‘Goldman Sachs Hillary Clinton’. Daarnaast wordt de extreem corrupte en misdadige Hillary constant in een zomeravond zonnetje gezet en Trump neergezet als een soort ‘US-Hitler’ door The Washington Post en New York Times . En laat nu uitgerekend de corrupte VPRO zomeravonden Presentator Thomas Erdbrink pochen(Noot) dat hij voor beide US dr. Goebbels propaganda bladen ‘werkt’ als journalist. Zijn dat aanwijzingen dat hij een CIA- en\of AIVD Trol is? Vergeet niet in dit verband dat hij ook nog voor de Staat-NOS ‘werkt’. Die 100 procent gesubsidieerde Staatsomroep geleid door de vriend van Demmink(Video)  Marcel Gelauff is de facto een crimineel broeinest van wit en zwart vet betaalde AIVD-journalisten.

Nog eens 15.000 mails Leugenaar Clinton openbaar. Kabinet Rutte en Erdbrink in paniek.

Trump:Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in de cel. 
Obama RutteIs hetgeen hiervoor en hierna gesteld geen aanwijzingen dat de VPRO door Rutte in de gelegenheid te stellen zich als fatsoenlijke seksloze politicus te presteren de aandacht werd afgeleid van zijn misdaden jegens het Nederlandse Volk en Wilders weg te zetten als een soort ‘Dutch- blonde vriend -Hitler‘ (Hitler kreeg bij de verkiezingen 30 procent van de stemmen). Is daarmee niet de VPRO een soort van Nederlandse New York Times en/of The Washington Post. Oordeelt u zelf.

Clinton campaign — and some cyber experts — say Russia is behind email release (bron: The Washington Post)
Om de aandachtig af te leiden van Hillary Clinton haar extreem dom Staatsgevaarlijk e-mail gebruik als Secretary of State van ‘TIIP Obama'(Video) en daarna het domme hautaine (VVD)-gelieg van haar daaromtrent tegen de Pers, de senaat en de FBI is de Wasting post gekomen met aan artikel dat Poetin haar mails heeft gehackt. Ook daarmee wordt de aandacht afgeleid van de ‘Witwas- Money Machine- Foundation'(Video) van ‘Pedo Bill Clinton’ de Cigar en het  liegen en bedriegen van Hillary Clinton.

Noot: Over thomas erdbrink (bron: Zomeravonden VPRO )
Thomas Erdbrink (1976) is een Nederlandse ‘journalist’. Hij is sinds 2002 correspondent in Iran, waar hij onder meer schreef voor de Washington Post. Sinds 2012 ‘werkt’ hij als Tehran Bureau Chief voor The New York Times. Daarnaast werkt hij voor De “GOED MENS Volkskrant” en het Staats-NOS Journaal. Hij is een van de weinige westerse journalisten in Iran.Voor artikelen van Thomas Erdbrink in The New York Times klik hier.

Opmerking:Dit artikel en de voorgaande artikelen die stellen dat Erdbrink een CIA en/of AIVD Trol is zijn voor wederhoor gezonden aan de VPRO en Erdbrink. Top heden hebben beide partijen niet gereageerd in deze. Derhalve is het adagium wie zwijgt stemt toe in deze van kracht.

7 antwoorden »

 1. En dan dit nog maar even in het kader van zendtijd voor politieke partijen .

  Wat kost het uit laten zenden van een commercial?
  Het uit laten zenden van een commercial van 30 seconden kost gemiddeld €3.000,- uitgaande van een tijdstip dat weinig kijkers de commercial te zien krijgen. Een spotje laten vertonen op een moment dat er veel kijkers het spotje te zien krijgen kunnen de kosten oplopen tot ongeveer €40.000 tot €50.000,-. Hierbij kunt u denken aan een spotje in de rust van een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal gedurende het Europees- of Wereldkampioenschap. Een commercial uit laten zenden op rtl4 tussen één van de populairste programma’s in de avond kan ook al een kostenplaatje bevatten van ruim €30.000,-.

  http://www.infonu.nl/

  3 uur gratis vvd/vpro kullekoek. tel uit je winst denken ze daar in de Haag .
  De rest van het land in zijn verlies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s