Vluchtenlingen

Oppositie: snel 750 vluchtelingetjes ophalen in de uitverkoop bij de Mensenhandel.

(van onze Rechtse Populistische Vluchtenlingen propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Explosieve toename Vluchtelingen gaat ten koste van NL daklozen en Partijen PoresjenkoBijstandsgerechtigde.
Er moeten met spoed 750 alleenstaande vluchtelingenkinderen naar Nederland worden gehaald en ten gelde gemaakt bij het COA. Dat vinden de Rechtse Populistische partijen D66, CU en GroenLinks. Ook de SP steunt deze ‘Kinder-uitverkoop’ eis, maar is muisstil als het gaat om de NL Dak en thuislozen. Verantwoordelijke Mensenhandelaar  de VVD staatssecretaris Klaas Dijkhoff kon daar donderdag tijdens een debat nog niets over zeggen, maar gaat wel overleggen met buitenlandse collega Mensenhandelaren.Gek genoeg of juist niet zeggen deze partijtjes over de 40 duizend Nederlandse Dak en thuislozen niets.Waarom? Zit daar geen Winst in om die groep aan onderdak te helpen? Of wordt aan die groep nu juist  Winst gemaakt zolang ze Dak en Thuisloos zijn? Wie zal het zeggen in ‘Elite-Schurkenstaat-NL’.

Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.

Trotse Rutte: Steeds meer kinderen groeien op in honger bijstandsgezin.
Klaas DijkhoffDuizenden kinderen bivakkeren zonder ouders aan onder andere de Grieks-Macedonische grens en dat is een grof schandaal.500 duizend kinderen krijgen in NL geen normale maaltijd per dag. Dat is al jaren zo. Ook daar wordt niks aan gedaan en dat is wellicht nog een grote ‘Participatie-schandaal’. Volgens genoemde ‘Mooiweer-partijen’ bevinden ze zich in beroerde omstandigheden en lopen ze kans op uitbuiting en misbruik door de ook in NL vrij rondlopende ‘Demmink-Elite Pedofielen’. Ook ontberen ze onderwijs, waardoor ze nog een kans op een goede toekomst verspelen. Het lijk wel of ze in Nederland zijn. Want ook hier hebben arme kinderen geen geld voor boeken en schoolgeld.De kinderen zouden nog dit jaar binnen onze grenzen moeten zijn ondergebracht en in handen geplaatst van de ex VVD Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes ‘van de COA-misdaadgroep.

Mensenhandel dwingt meer kinderen in ‘Pedo-slavernij’. Wat is de Rol van de VVD-ers Dijkhoff&Demmink.

‘Imam Samsom’:Integratie gaat met sprongen vooruit, nu jongens verkracht(Video) in ‘Vluchtelingen-Luizen-kamp’.
Dijkhoff bralde in hetzelfde debat als sluwe Mensenhandelaar ,,eigenlijk wel klaar” te zijn met de arme sloebers Albanezen die in ons land om asiel vragen terwijl ze daar totaal geen kans op hebben omdat hun verzoek puur om economische wanhopige  redenen is. Ze worden weggestuurd met een vliegticket en 200 euro, maar met name de VVD-misdaadgroep vindt dat al te veel en wil dat zij terug gestuurd worden in bakfietsen,liefst met lekke banden en in een ‘VVD-speedo’- zwembroek, dat zal ze leren. Dijkhoff gaat kijken of de bijdrage van 200 euro ,,weg, minder of slimmer onmenselijker” kan. Hij wil ook wel bezien hoe nadrukkelijker naar voren kan worden gebracht dat asielaanvragen door hongerde Albanezen zinloos zijn. ,,Het loont niet en ze kunnen zich zelf beter ophangen, ha,ha,ha,hah,”, zei hij wijzend op onder meer de maatregel dat je twee jaar de Europese Unie niet meer in mag als je bewust een zinloos asielverzoek hebt gedaan waar de COA misdaadgroep niets aan kan verdienen.

 

6 antwoorden »

 1. Het is echt walgelijk om te zien hoe de VVD-Vastgoedmaffia miljarden binnenharkt via het COA en de AZCs van Onno Hoes.

  Albert Verlinde heeft zich verkleed als Albaniër om zich weer door Onno te kunnen laten verwennen.

 2. Dijkhoff vindt die Albanezen niets. Heeft ie an sich gelijk in,maar komen doen ze vroeg of later toch wel. EU is de onderhandelingen over toetreding gestart met dit Moslim land en IS opleidingsnest. Brussel bepaalt en NL heeft ’t nakijken. Er komen alleen maar netto ontvangers bij en netto betalers zoals NL worden verordonneerd dieper in de geldbuidel te tasten. De uitbreiding in (zuid)oostelijke richting is ’n ramp. EU buitengrens ligt straks zo bij Turkse oostgrens met Koerden,IS en Arabieren.

 3. Wat er van te denken of te zeggen. 50.000.000. miljoen kinderen op de vlucht wereldwijd. Helft Hollandse COA’s overbodig.
  Gemeentes houden honderden miljoenen achter bestemd voor gezondheidzorg.
  Theodoor Holman zet Marx bij het grofvuil terwijl het een fantastische filosoof is .
  Wat te denken van een Socialistische Partij die zolang ze bestaan hullie verantwoordelijkheid niet nemen maar wel de financiële rotte vruchten plukken.

  Gewoon helemaal niet denken en indachtig het gevaar van Soa’s je reet er niet
  eens mee afvegen . Weg met de politiek. Denk zelf !

 4. Nog steeds zegevierend en macht???
  De laatste stuiptrekkingen! JA!!!

  http://brd-schwindel.org/9-9-9-das-neue-zeitalter-bricht-an/

  “Je weiter ein Zeitalter voranschreitet, um so stärker wird noch einmal der Einfluß der dominierenden, aber nun bald stürzenden Macht.

  Je weiter ein Zeitalter voranschreitet, um so stärker wird noch einmal der Einfluß der dominierenden, aber nun bald stürzenden Macht.”

  Het is al gebeurd met de oude machtsuitoefening!
  Álles wordt ge-open-baard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s