pvda

‘Zieke’ Plasterk keert niet terug op ‘PvdA-hoeren-kandidatenlijst’.

 (van onze Zinkende schip PvdA redactie)

AMSTERDAM-NOIR– En weer verlaat een Top Rat in pak het zinkende PvdA schip! De PvdA Minister ‘IJdeltuit Ronald Plasterk Gay pridePlasterk’ keert niet terug op de ‘PvdA-Hoeren-kandidatenlijst’. Dat bralt zijn woordvoerster tegen De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. „Hij is nu 59 en weet nog niet wat hij na dit kabinet gaat doen, maar hij zal niet opnieuw kandidaat zijn voor de Tweede Kamer en gaat om te beginnen het Luxe Wachtgeld in en overweegt daar tot aan zijn pensioen in te blijven, staat in een verklaring.

Damschreeuwer en SBS ‘Coca-Presentator Frank Masmeijer’ van ‘Maffiaboss John de Mol'(Video).

Cocaïne dealers en Politie broederlijk samen tijdens Gay Canal Parade Amsterdam 2015.
Plasterk staat dus niet open voor een plek in het ‘Slangenkuil-parlement’, maar een nieuw ministerschap sluit hij niet uit als zieke IJdeltuit. „Het enige besluit dat nú genomen moet worden, is dat over de kandidaatstelling voor de Tweede Stef BlokKamer. Het ziet ernaar uit dat het misdadige Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte, inclusief demissionaire periode, er misschien wel tot en met de volgende zomerreces van twee maanden zit. Daarom zijn andere besluiten nu niet aan de orde”, aldus de beroepsleugenaar woordvoerster namens de bewindsman. Ze benadrukt echter dat Plasterk het na tien jaar in de corrupte politiek tijd vindt voor verandering. Een ding staat wel al vast: hij zal zoals altijd wel aanwezig zijn bij de Canal Parade A’dam al was het maar om de Cocaïne handel van de ‘BN-Sterren-hoeren’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ en de ‘VVD-Gay en ‘Nijpels en Demmink-Pedo’ snuifdozen’ in goede banen te leiden. Fysiek gaat het weer goed met Plasterk, geestelijk minder als PvdA “Snake in Suit”. Hij herstelt goed van een hartoperatie en verwacht volgende week vrijdag zijn misdadige AIVD werkzaamheden als minister van Binnenlandse Corrupte Zaken weer op te pakken. Sinds eind juni neemt zijn Boss VVD minister ‘Stef-aasgier-Blok’ de portefeuille waar, maar in werkelijkheid altijd!.

 

8 antwoorden »

 1. het is toch wat zeg, als je echt alles in je leven hebt verpest en de mensen om je heen hun leven kapot hebt gemaakt dan heb je altijd nog de “escape” om overheids homo te worden.
  plassterk heeft zelfs dat verpest voor zichzelf en dat is weer heel knap

  • Het verhaal is nog niet af…..

   Minister Pissterk kan nog door blijven mekkeren tot het volgende zomerreces.

   Veel politici kunnen daarmee hun wachtgeld uitstellen of zelfs uitbreiden.

   Ik stel voor om het woord “wachtgeld” te veranderen in “vracht geld”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s