mark rutte

Rutte:Oliver Stone&Steve Brown zijn Tuig van de richel en laat ze oppleuren en sterven.

(van onze VVD Valse nichten dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De verkiezing zijn in aantocht en de VVD Valse Nicht ‘Garry Glitter Rutte’ is zowaar veranderd vanMark Rutte Toppers een statige premier in een seksloze stoere ‘SA-Tokkie-Bink’.Kennelijk moet zijn stoere ‘Tokkie-taal’ afleiden van het feit dat door zijn misdadige beleid 2,5 miljoen mensen onder de armoede grens moeten ziet te overleven.Rutte lijkt steeds meer en meer op de sadistische ‘Gay-SA-leider Ernst Röhm’ die uiteindelijk door Hitler geslacht werd,toen hij in bed lag te neuken( of verkrachten) met een (jonge) partijgenoot (Demmink, Onno Hoes, Gordon, Albert Verlinde?). Dat Rutte altijd liegt was al een feit van algemene bekenheid, maar nu hangt hij ook nog geheel in strijd met zijn ‘VVD-Gay-aard’ de stoere ‘Tokkie-SA-Bink’ van de Ghetto uit. Het is de dr. Goebbels proganda week van Rutte op de Staatsomroepen VARA met de subsidie ‘Miljonair Van Nieuwkerk’ en de ‘VPRO-Zomeravonden -New York Time&Washington Post’  ‘CIA-Trol-Thomson Erdbrink‘. Hij mocht in die 100 procent van Staatswege gesubdieerde progrmamma’s liegen wat hij wou en Wilders wegzetten als zijn ‘blonde-vriend Hitler’. Wat opgeschoten kansarme jongens kennelijk van Turkse en Marokkaanse afkomst die een clubhuisje willen en niet naar Syrië als Jihads noemde hij stoer Tuig van de richel dat moet oppleuren. Waar naar toe? Naar Syrie? Als verdwaasde kansarme jongeren naar Syrië willen afrijzen mogen zij wat Rutte betreft weer oprotten en sterven. De ‘geile Parlementaire Pers’ vindt het allemaal ‘Bon-stoer-Ton’ en stelde in  het wekelijkse ‘gebral-gesprek’ met de ‘Tokkie-Premier ‘op vrijdag er geen enkele kritische vraag over.

With The Happy Family less Amsterdam ‘Jihadists  fighters’ abroad (video from the ’80 with english subtitled ).

Ukraine–Masks of revolution, de andere kant van de revolutie die u niet mag zien van Rutte en zijn ‘Side Kick Samsom’.

Oliver Stone die de Maidan-revolutie in de Oekraïne’ ooit een complot van de CIA noemde en nu is hij gekomen met een film over Snowden en noemt Rutte ook  Stone en Snowden Tuig van de richel die moeten oprotten en sterven.

VVD-Misdaadgroep wil meer samen moorden en graaien met het Tuig van de richel ‘Liberale-dictators’.De ‘VVD-Demmink- Pedo-Gay Gays’ van Rutte voelen zich kind aan huis bij de ‘Turkse-(Gay)-Bruinhemden’.
Mark rutte Aka Sterf maarDe ‘SA-Gay-Tokkie’ uitspraken van Rutte als de Premier van Nederland en Godfather van de VVD misdaadgroep werden door Sybrand Buma  terecht afgedaan als een premier onwaardig en de SP kwalificeerde Rutte als een Wilders light. De Pvda-hoertjes van Rutte lieten niks van zich horen keurde daarmee stilzwijgend de ophitsende Haatzaai ‘SA-Tokkie’ uitspraken van hun ‘Pooier Rutte’ goed. Ook de IAmsterdam Star reporter en Presentator van “de Stem van de Straat”(Video) Steve Brown moest oprotten en werd fysiek aangevallen door de corrupte, laffe ‘VVD-politie’ en een bolle dronken ‘GroenLinks-Tokkie’op de Dam, toen hij de aanwezige attent maakte dat de corrupte VNO Voorzitter de VVD ‘Valse nicht Hans de Boer‘ werkloze uitmaakt voor Labbenkakken.

Rutte en zijn ‘PvdA Huismarokkaan Aboutaleb’: Terug naar de Gouden Eeuw, Oprotten en Sterven maar!

De Staats-NOS stond erbij en keek erna op de Dam, maar zond het niet uit! Wat ons betreft zijn Rutte en zijn VVD-misdaadgroep met zijn ‘PvdA-hoertjes’ Tuig van de richel dat moet oppleuren en daarna sterven maar.

14 antwoorden »

 1. Kan deze fopman die als fop MP probeert te fop-sorryen niet gewoon echt dood gezwegen worden.
  Hij is een schande voor de beschaving,, lijkt op kut marrokkanen die een eigen vrijplaats beheren.

 2. Dagvod De Pedograaf wist te melden dat Rutte populairder is dan Wilders en VVD en PVV elkaar naderen. Als dat zo is, is ’t Oranje tokkie plebs geen haar beter dan wanneer de Duitsers in 2017 Merkel herverkiezen. Dus dan nooit meer op de Moffen schelden;worden geëvenaard door de Kaaskoppen.

 3. Volk van Holland wat zij wil zeggen is dat dit is niet van u maar het wordt voor u gemaakt en wie zijn handtekening staat er onder ?

  Nederland BBP 1960-2016 | gegevens | grafiek | Agenda | Voorspelling | Nieuws
  Het Bruto Binnenlands Product (BBP) in Nederland was de moeite waard $ 752.550.000.000 in 2015. Het BBP waarde van Nederland vertegenwoordigt 1,21 procent van de wereldeconomie. BBP in Nederland gemiddeld 331,77 miljard dollar van 1960 tot 2015, het bereiken van een all time high van 936,23 miljard dollar in 2008 en een laagterecord van 12,28 miljard USD in 1960 het BBP in Nederland wordt gemeld door de World Bank Group.

 4. Marten Fortuyn, broer van Pim Fortuyn, is overleden.

  Joris Demmink, familie Von Amsberg en de AIVD zijn opgelucht. Marten wist teveel.

  De aanslag op broer Simon Fortuyn vorig jaar ( auto-ongeluk), was echter mislukt.

 5. Echte Rechters blijken nog niet uitgestorven te zijn

  The Honorary President of the Italian Supreme court, Judge Ferdinando Imposimato, along with several high-powered lawyers, have signaled their intention to go after the real perpetrators of 9/11 in domestic and international courts.

  The announcements came Saturday at the Justice in Focus conference at New York City’s historic Cooper Union. This historic conference continues on Sunday, September 11th – watch the livestream at No Lies.

  Listen to William Pepper describe his recent lunch with the Memphis PD officer who shot Dr. King – and explain how King survived the shooting but was murdered in the hospital by US government agents – on my radio show: William Pepper solves the murder of Martin Luther King Jr. – the government did it the media’s covering it up
  Radio. Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/09/10/911justice/
  http://projectcamelotportal.com/2016/09/07/new-evidence-in-death-of-martin-luther-king-ole-dammegard-interview-friday-1pm-pt/

 6. ik zal het nooit vergeten dat we henk krol aftapte en krol kreeg de vraag of er veel homos in het kabinet zaten,krol wist precies hoeveel er in zaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s