Vluchtenlingen

NL schip redt 350 bootvluchtelingen. ‘VNL-Führer Roos’ eist schip aan de ketting!

( van onze Verworpenen der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Teken Petitie: Redt een Kind en geef het onderwijs en eten.Klaas Dijkhoff
Sultan Erdogan’ heeft zijn 6 miljard afpers bloed-poen binnen van de reeds kaal geplukte EU-Burgers, maar dat houdt de arme sloebers niet tegen om naar de EU te komen. Zolang het Westen voor de Wapen en Olie handel het Midden-Oosten en Afrika leeg rooft en plat bombardeert blijven de arme sloebers massaal naar de EU komen. Daar kan zelfs een Moordende en verkrachtende Sultan niets aan doen. Op de allereerste dag van haar missie heeft de Nederlandse Stichting Bootvluchteling zondag 350 drenkelingen uit zee gehaald wat Jan Roos woest maakte. Hij noemde dat o.a. ‘Geen-Kaalkoppen-stijl’. Deze redding gebeurde tussen het door de EU en US Elite plat gebombeerde Libië en Malta, schrijft de stichting.

Prinses Mabel aka “Hertogin Yab Yum” protesteert(Video): Veel kinderen van ‘Das Totenschiff’ gestorven in Egeïsche Zee. 

Onder de drenkelingen waren veel gevallen van Shell shock, extreme uitbuiting, uitdroging, honger en zeeziekte. Op verzoek van de Italiaanse kustwacht worden de mannen, vrouwen en kinderen naar Sicilië gebracht.

Oppositie: snel 750 vluchtelingetjes ophalen in de uitverkoop bij de Mensenhandel(Video).

Mensenhandel verlegt route en Pedo’s nog steeds vrij spel(Video) in de EU en NL.

Het is niet bekend hoeveel kinderen in de uitverkoop gaan naar de Dutch ‘COA-misdaadgroep’ van de Top VVD-ers ‘Onno-schandknapen-Hoes en ‘Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff”.Stichting Bootvluchteling patrouilleert sinds vandaag met het speciale reddingsschip Golfo Azzurro in het gebied tussen Libië en Italië en dat maakt hun wat ons betreft tot jan-roosechte “menschen”( Mensch means “a person of integrity and honor”). In samenwerking met de Italiaanse kustwacht en marine spoort de stichting boten in nood op en brengt de opvarenden daarna in veiligheid. Andere schepen pikten gedurende het weekeinde nog veel meer vluchtelingen op. In totaal liep de teller op naar 3400 geredde mensen van de Totenschiff. Omdat het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte geen hand uitsteekt om de Bootvluchtelingen van de verdrinking ‘s dood te redden heeft de Italiaanse overheid de Nederlandse stichting gevraagd om een helpende hand bij de toenemende vluchtelingenstroom vanuit Libië. De stichting werkt met goed getrainde, professionele vrijwilligers, zoals artsen en reddingswerkers, die niks te maken willen hebben met de COA-misdaadgroep en de VVD ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’. VNL Partij Führer Jan Roos heeft geëist dat het schip direct aan de ketting gaat en dat alle Vluchtelingen in hun thuislanden te werk worden gesteld voor zijn sponsoren de (VVD)-Elite-Gangsters.

Opmerking: Zie voor meer schokkende feiten en omstandigheden m.b.t o.a. Prinses Mabel vanavond “de Stem van de Straat”(Video).

2 antwoorden »

  1. Ik ben het met je eens dat alle oorlogen en de ellende die daaruit voortvloeid ons (het Westen) voor een groot deel valt aan te rekenen. Dus wij hebben hierin een verantwoordelijkheid. Maar jezus f.. christus, je gaat toch geen veerdienst spelen voor alle mensensmokkelaars. Zorg dat er middelen vrijkomen in de regio (hallo moslimlanden QA, SA= 0 vluchtelingen), zodat ze weer terug kunnen het land op te bouwen na de oorlog. Dit “iedereen is welkom”-beleid is gewoon misdadig. Ik zou de gevaarlijke gok ook wagen als ik maar 12 mile vd Libische kust hoef te komen en na redding naar Europa wordt gesleept. En mijn kostje voor de rest van mijn leven is gekocht. Gratis Bed, bad en brood hier is 5 mnd werken daar. Hen neem ik niks kwalijk. Maar als je dan ziet dat er alles tussen zit behalve Syrische vluchtelingen (nog geen 20%), dan ben gewoon idioot bezig. Wat, nee dan ben je gewoon moorddadig bezig omdat je mensen uitgenodigd om in wrakke bootjes het beloofde land te halen. Kijk nasr Australië, paar boten teruggesleept naar waar ze vandaan kwamen en 0 doden dit jaar. Kijk naar EU en zie de kinderen dagelijks verzuipen. En wat Australië doet is uiteindelijk een stuk humaner dan wat wij nu doen. Laffe EU-politiek zorgt voot 1000-en verdrinkingen. Deze zienswijze mag je extreem-rechts noemen, soit, het is iig fatsoenlijk. Naar de migranten en naar de eigen bevolking. Die 6 miljard! Die we geiteneuker erdogan beloofd hebben kunnen we beter gebruiken. Voor 1 miljard tuig je een vloot op die alles en iedereen de moeder terugsleept. Met de overige 5 miljard bouw je hospitalen, infrastructuur en centra voor het sorteren van de echte vluchtelingen in de regio. Dan haal je de echte vluchtelingen op en de albaniers en pakistani verrekken maar. Ga je eigen land maar opbouwen ipv hier de boel af te breken. Ben ik nu extreem-rechts, of gewoon realistisch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s