Politiek

DENK terecht boos over ‘gelekte’ brief ‘Mocro Spion Arib’.

(van onze Lekkende VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘PvdA Spijtoptant Kuzu‘ geeft premier ‘Oorlog’s-misdadiger Netanyahu’   Khadija Aribvan Israël geen hand en daar heeft hij gelijk in.
De Tweede Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk zijn terecht boos over het lekken van de inhoud van een klachtenbrief die zij naar het corrupte altijd lekkende presidium van de ‘PvdA Mocro Spion Arib‘ van de Tweede Kamer hadden gestuurd. De brief stond dinsdag beschreven in lekkende ‘Neonazi -Riool Toilet-Telegraaf’.

Lekkende VVD Hysterica Anoucha Van Miltenburg’: Kritiek binnen Tweede Kamer Kroeg houden.
Kuzu en Öztürk, oprichters van de beweging DENK, willen een onafhankelijk onderzoek naar het lek en daar hebben zij gelijk in. Ook de Prinsjesdag Nota is weer uitgelekt en Rutte weet weer van niets.

Kuzu en Öztürk hadden de brief op 7 juli gestuurd naar het presidium van ‘Morco Spion Arib’, het dagelijks Lekkende corrupte bestuur van de ‘Tweede-Slangenkuil-Kamer’. Wij zijn geen fan van DENK en hun Sultan Anoucha Van MiltenburgErdogan, maar de partij heeft wel nagedacht over de extreme corruptie van de altijd Lekkende en Liegende Rutte met zijn PvdA-hoertjes. „DENK betreurt deze lekkende gang van zaken en neemt er aanstoot aan dat leden van het presidium misbruik maken van hun positie door als lid van het dagelijks bestuur van het huis van de democratie de vertrouwelijkheid te schenden om zodoende collega-Kamerleden te schaden. Ook vinden zij dat zij worden gediscrimineerd als handlanger van ‘Sultan Erdogan’, terwijl er nooit een woord wordt gezegd dat Arib een spion is van de Dictator-Koning van Marokko”, aldus een verklaring.

PVV eist spoedvergadering Lekkende ‘Gangster-bestuur’ van Kamervoorzitter  Miltenburg.
De in de Telegraaf beschreven brief gaat over het optreden van Kamervoorzitter landverrader Khadija Arib. Kuzu en Öztürk kwamen in juni hard met haar in aanvaring na een weigering om de stemmingen in de Tweede Kamer uit te stellen vanwege de islamitische vastenmaand.’Spion Arib’ was het zat toen de twee doorgingen hun punt te maken. Ze noemde het aanvragen van hoofdelijke stemmingen en het vervolgens te kijk zetten van de stemmende collega-Kamerleden in filmpjes op internet „niet chic” en een „Kamerlid onwaardig”. Voor die Judasstreek is zij extreem hoog geplaats op de ‘PvdA-kandidaten-hoeren-lijst’. De corrupte lekkende voorzitter en ondervoorzitters van de Tweede Kamer vormen gezamenlijk het presidium. Het houdt zich bezig met de duistere werkwijze en lekkende ‘Doofpot-procedures’, stelt de ‘Graai-begroting’ van de Kamer op en beheert de uitgaven en fraude-declaraties.

Categorieën:Politiek

Getagd als:, , ,

15 antwoorden »

 1. Een stemming uitstellen vanwege de islamitische vasten maand??? Ja,die is goed zeg,WIJ hier in NL kennen geen islamitische vasten maand! Daar doen wij niet aan .Dus ik zou zeggen dat is dan lekker voor rekening van de degenen die vasten.
  DUS NIET DE BOEL OM GAAN DRAAIEN bah wat heb ik daar een spuug hekel aan!
  Daarbij is dat hele DENK gebeuren een stelletje intriganten de leugens zijn OOK bij hun van de gezichten af te lezen
  NL beware !

  Like

  • @liesbeth. Krek zo zit het, ben het volkomen met je eens. De hele tijd maar zuigen, drammen en daarna bedreigen. Steeds maar weer een stukje aanpassen aan de islam. Hebben we net onszelf bevrijd vd kerk , kunnen we alles weer opnieuw doen met de islam. We worden gewoon weer terug geslingerd in de tijd. De hele emancipatie vd geest of vrouwen moeten we over 10 jr weer opnieuw beginnen. We worden als maatschappij per dag achterlijker wanneer we buigen voor dit soort jankers. I.p.v. evolutie/ ontwikkeling zijn we als maatschappij aan het degenereren. Echt ongelooflijk.

   Like

 2. Je weet toch van te voren dat je dit gezeik over Ramadan, Suiker- en Offerfeest, Dag v/d Profeet kunt verwachten wanneer Moslims de TK bevolken. Straks willen de R-K’en binnen ’t CDA dit ook voor Driekoningen, de Goede Week, Sacramentsdag, Maria Hemelvaart, Allerheiligen en Allerzielen. Begint ’t reli gedoe, net van verlost, weer opnieuw. Moslims, ’t schiet niet op!

  Like

 3. Arib had groot gelijk die twee hoerezonen aan te pakken. Zij waren op een vieze, achterbakse manier kamerleden aan het intimideren. Iets wat we niet kunnen gebruiken. Kamerleden moeten vrij van last (kuch) hun werk kunnen doen. Publieke intimidatie van volksvertegenwoordigers (dubbel kuch) is niet iets wat het democratische proces ten goede komt. Nu ben ik al overtuigd dat de democratie al lang begraven is in NL, maar dit soort onder de gordel tactieken moeten keihard aangepakt worden. Begin me dood te ergeren aan die 3 slangen. Maar ze spelen/ huichelen het spel net zoals de vvd. Alles goed en wel, zij staan in ons parlement beleid van de islam fascist erdogan de geiteneuker uit te voeren. Zeer kwalijke ontwikkeling. Verdelen, polariseren en islamiseren. Daar schieten we wat mee op.
  Even wat anders, wij hadden een joodse minister van buitenlandse zaken. Die was zeker een https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Sayanim
  Maar dat heb ik nog altijd liever dan deze 2 turkse landverraders in het NL’se parlement. Zeer schadelijk voor onze maatschappij.
  Just my two cents.

  Like

  • LS…
   Israëli / Turken / Saoedi / en nog een paar van dat soort zandbak volken zijn allemaal Ashkenazi Khazaren / Nep Joden overgoten met een ander religieus sausje maar met de zelfde dubbelhartige achterbakse slangen / reptielen mentaliteit…

   Like

 4. Als maxi dit heeft doorstaan voor geld en macht dan begrijp ik wel uit welk hout ze is gesneden. Maar er is een tijd van komen en gaan . Tijd van gaan is aangebroken !

  e zijn niet van plan om u te komen met verslaafd tanden en zuigen je bloed hebt. Angst is hun voedsel, kunnen ze eigenlijk nemen angst en manifesteren in een tastbaar ding. De sleutel is de vibratie stroom. Op dat vibratie stroom, kunnen ze iets van alles te manifesteren. Het is als een holografisch beeld. We zijn allemaal mineralen en water trillen. Dit is allemaal een illusie waarin we leven. Dat is het geheim. U weet wanneer de monarchie is gevallen, het is niet het einde ervan. Zij zal manifesteren in een andere vorm. De reptielen zijn nooit verslagen en dit is het dichtst dat ze om het te zijn gekomen.

  De reden dat ze zijn dus vandaag bedreigd is omdat de Aarde is in dergelijke problemen en de mentale kracht van mensen is terug te keren. Dit is hun meest beangstigende tijd, maar dit is niet van plan om hen te doden. Er zijn vele eeuwen voordat het voorbij. Het verschil dit keer is dat het moeilijker voor hen zal zijn en zij zullen moeten genoegen nemen met minder en de Aarde mensen gaan om meer te halen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.