pers vrijheid

Turkse journalisten beginnen digitale ‘Muurkrant’ en zijn niet aan de Cocaïne.

(door Tan Tunari en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR Merkel en Rutte zwijgen: ‘Islam-Fascist Erdogan ‘s’ bijltjesdag in volle gang.Erdogan; kritische Turkse schrijver enige dagen geleden vermoord (bron: Geen Nieuws).
De Lange arm van ‘Sultan Erdogan’ zit over al in de EU. Zo heeft hij bijvoorbeeld wekelijks privé contact met Merkel Mark rutte 6 miljarden haar loopjongen’ Gay Rutte’ om er maar een paar van zijn handlangers te noemen. Kijk maar eens hoe bij jullie de MSM en de Pulp Media-Maffia van ‘Coca Boss John de Mol’ (Video) de aandacht afleiden van het feit dat de echte handlangers van Erdogan de ‘VVD Valse nicht Rutte’ met zijn billenmaatje ‘Coca Junkie-Gordon’ en Merkel zijn met die twee domoren van DENK.nl, aldus Ali Duran Topuz. Weggestopt tussen de vele woontorens en winkelcentra die Istanbul rijk is houdt het pas opgezette internetmedium Gazete Duvar (‘Muurkrant’) kantoor. Er bestaat al jaren een niet gesubsidieerde en onafhankelijke (Kleintje)-‘Muurkrant’ in Nederland van Stelling.nl en die brengt schokkende nieuwsfeiten die de Elite en hun MSM weg houdt van de massa.

‘Erdogan zette coup in scène’ met NATO en CIA. Frans Timmermans dol gelukkig(Video).

Een kleine moedige groep journalisten doet er z’n best journalistiek te bedrijven onder het regiem van de ‘Sultan Erdogan;’ een Merkel Erdoganflinke opgave in Turkije het Ottomaanse Rijk, waar de professie klap op klap te verwerken krijgt. De afgelopen twee maanden alleen al verloren meer dan 2300 journalisten hun baan. In totaal zitten meer dan honderd journalisten gevangen en aan aantal zijn vermoord. Toch heeft de Sultan de 600 miljoen subsidie per jaar van de EU-Elite behouden om de mensenrechten te verbeteren. Welke mensenrechten? Die van de Moordende en verkrachtende Erdogan Kliek? Maar goed krijgt de Staat-NOS niet ook 580 miljoen subsidie per jaar om ‘Graai-King Willem’ wekelijks in het zonnetje te zetten en als doorgeefluik te fungeren van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn ‘PvdA loopjongen Asscher’. Ondanks de moeilijke omstandigheden viel het medium in de eerste weken op met een behoorlijk bereik en gedegen stukken die op de waarheid berusten: ‘We willen nieuws en verslaggeving weer op de voorgrond plaatsen en wij gebruiken geen Cocaïne zoals veel ‘journalisten’ in Nederland, hahahaah. Daar is bij mainstream media steeds minder aandacht voor vanwege corruptie, slinkende budgeten en toenemende repressie, wat eigenlijk toch ook wel een beetje bij jullie in Nederland ook gebeurt ’, weet hoofdredacteur Ali Duran Topuz in zijn eenvoudige werkkamer waar de verf net droog is, maar het regiem wel al de boel al afluistert. “Maar goed dat is ook in de EU en Nederland zo, niet dan?”‘Hoewel we nog niet klaar waren met de voorbereidingen, besloten we afgelopen maand toch te beginnen. Er was zo veel werk te doen na de Fop-couppoging’ dat wij niet achter konden blijven’, vertelt de hoofdredacteur. En jullie in Nederland mogen ook wel eens aandacht gaan geven aan het feit dat Obama bezig is samen het zijn EU handlanger Merkel de grootse Coup ooit te gaan plegen met zijn TTIP- verdrag bezitting van de EU, waarmee de Globalisering van de armoede door de Elite een voldongen feit gaat worden.

Sultan Erdogan’ breidt Kristallnacht uit naar Buitenlanders. Dr. Evil ontkent schuld!
Net als een groot deel van de vijftienkoppige redactie werkte hij voorheen voor de liberale krant Radikal. Die sloot eerder dit jaar zijn deuren nadat de geldkraan was dichtgedraaid, maar wonderbaarlijk niemand is gearresteerd of vermoord.Een Fethullah Gülenbelangrijke voorwaarde voor het uitvoeren van Gazete Duvar’s plannen is nu dan ook financiële onafhankelijkheid en maar hopen dat wij niet worden gearresteerd, gemarteld, verkracht of vermoord zolang wij maar niet over bijv. de Dutch (VVD)-‘Elite- Pedo-Kliek Demmink’ publiceren en de in Heroïne handelende “Grijze Wolven” van Erdogan. Off the record ‘wij hebben grote bewondering voor “De Stem van de Straat en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir” bij jullie in Nederland die daarover als zo een beetje de enige wel over durven te publiceren en uit te zenden,aldus Ali Duran Topuz. ‘Ons geluk is dat we een (zwart geld) investeerder hebben die net zo denkt als wij en ons de tijd geeft om onze plannen te realiseren’, aldus Topuz. Die investeerder is Vedat Zencir, een met Topuz bevriende zakenman die in de jaren negentig bekendheid verwierf door zijn inzet voor dienstplichtigen met gewetensbezwaren. Niet alleen de repressie is volgens Ali Duran Topuz een belangrijke vijand van de journalistiek in Turkije. Ook de enorme polarisatie in de samen­leving maakt het voor journalisten ­moeilijk om hun werk over het voetlicht te brengen. ‘Er bestaat nu een door het regime opgelegd frame dat als je niet voor hen bent, je voor de terroristen bent. Gülen, de pkk, wie dan ook. Dat wakkert angst aan waar velen voor zwichten.’Toch kent hij nog altijd veel actieve journalisten die journalistiek willen bedrijven. ‘Omdat degenen die besluiten of het nieuws uiteindelijk geplaatst wordt nauwe banden met het regime hebben, zien we dat niet terug in de berichtgeving’, stelt Topuz. ‘Maar we weten uit de reacties die we sinds onze oprichting krijgen dat er meer dan tevoren behoefte is aan initiatieven als de onze.

Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia van ‘Sultan Erdogan’.

4 antwoorden »

  1. nederland vermoordt ook journalisten in het buitenland die een beetje te kritisch zijn. fred de brouwer kende ik goed en waar hij op zn bromfiets heeft gereden heb ik jaren gewoond. De darksite of pattaya daar krijg je nog geen kakkerlak plat op de weg gereden laat staan dat je iemand dood kan rijden op zn bromfiets. Nog een klein detail is dat fred helemaal niet op een bromfiets reed dit vond hij namelijk doodeng en daarom reed fred niet op een grijze honda maar in een grijze honda.

  2. “De Verenigde Nazi’s en de zogenaamde rebellengroepen onder hun controle hebben zich niet aan hun afspraken gehouden”, aldus een woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie. “Als de Verenigde Staten nu geen stappen nemen ligt alle verantwoordelijkheid voor het mislukken van de wapenstilstand bij de Verenigde Staten.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s