Klasse justitie

‘Mocro Johnie’ wast Eurlings wit met taakstrafje voor zware mishandeling en beroving.

(door onze Witwas VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Koninklijke (niet) vervolging voor ‘Captain Gay Eurlings’ en geen Sorry van mocrojohnie-camielEurlings.
‘Royal-VVD-Klasse Justitie‘ weer Witgewassen door ‘Mocro Johnie’ in het op één haar na failliete Neo Nazi bejaardenblad De Telegraaf. De oude ‘CDA Rat Eurlings’ wordt wel niet vervolgd voor het mishandelen en beroven van zijn ex-vriendin ‘Elite-Callgirl Tessa Rolink’. De corrupte oud-minister en IOC Voorzitter en een zeer goede (billen) vriend van ‘Gay Rutte’ en ‘Graai-King Willem’ heeft zich volgens het corrupte gedeelte van het ‘Royal-VVD-OM’ schuldig gemaakt aan huiselijk geweld en niet aan zware mishandeling en beroving met geweld van oorbellen en kan mogelijk een taakstrafje opgelegd krijgen, bralt de corrupte misdaadverslaggever-(drek) ‘Politiescribent John van den Heuvel’ in een Witwas video bij de Telegraaf.

Koning Heineken Willem I” plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC.

Wife Beater Captain Gay Eurlings’ at your service in ‘Royal Schurken Staat NL’.
Tessa Rolink Camiel Eurlings
Heeft het ‘Royal VVD-OM’ en Van den Heuvel dan totaal geen schaamte en geweten? Het corrupte OM gaat de zaak niet voor de Rechter brengen, maar heeft gekozen voor mediation achter gesloten deuren zogenaamd omdat het anders te pijnlijk is voor het slachtoffer ranzige peperdure Media Callgirl en Eurlings als deze zaak in het openbaar bij de Rechter zou worden behandelt. Nou, dat gaat bij Dak en Thuislozen die op straat moeten slapen of Voetbalsupporters( die worden voor de camera met hun kinderen weggevoerd met een  heuse Razzia en de cel in gesmeten) of mensen die een Vluchtelingen AZC centrum hebben lastig gevallen wel even anders. Die krijgen de volle Tokkie media RTL ‘Riool-Boulevard laag’ van John van den Heuvel en worden aan de schandpaal genageld en bikkelhard gestraft door het ‘VVD-OM’ van de sodomie liefhebber en ‘Mega Fraudeur Ard van der Steur’. De werkelijk reden dat Eurlings niet zo als ieder andere Nederland naar behoren wordt vervolgd is dat hij nu geen strafblad krijgt en dus rustig kan aanblijven als Graaier en Naaier bij o.a. het IOC. Daar hebben zijn ‘gabbers in crime’ Rutte en King Willem achter de schermen voor gezorgd en dat mag ‘Mocro Johnie’ nu verkopen aan de bejaarden van de Telegraaf en RTL Boulevard Tokkies.

Rapper Boef moet spijt zeggen van John van den Heuvel aka ‘Mocro Johnie’ voor beledigen agent.
Nou, één ding is zeker en dat is dat deze ‘Royal-VVD- Klasse-Justitie’ de facto pijnlijk is voor het aanzien van Justitie, John van den Heuvel, de Telegraaf en de Democratie. Ook extra pijnlijk is het om te moeten vast stellen dat deze keer ‘Mocro Johnie’ niet eens de ‘Gay Captain Eurlings‘ Sorry laat zeggen, zoals hij altijd onopgeleide en kansloze mensen en een ‘Mocro Rapper’ laat doen als zij wat vervelende woorden naar de zijn ‘gabbers in crime’ bij de politie hebben geroepen.

Verdachte zware mishandeling en beroving ‘Captain Gay Eurlings’&Rutte in één ‘Poep-bootje’ op Kings Day

 

 

 

9 antwoorden »

  1. Is bekokstoofd in Rio,zoveel is helder. OM poogt t n schijn van objectiviteit te geven. Geen zitting,mediation buiten rechte voor wat de wet kwalificeert als n misdaad.Moeten we vaker doen en schaf t strafrecht af. Door t buiten de rechter af te doen, krijgt t maar publiciteit dan in rechte. Was al duidelijk dat t dit ging worden toen Camiel met al die holbewoners op Koningsdag in n schuitje zat.

  2. die homo eurlings is natuurlijk bij het ioc gekomen via zijn homo koning ,zijn vriendjes van elkaar dan weet je wel wat voor vriendjes het zijn.

  3. Kroes staat genoemd als bestuurder van Mint Holdings. Volgens documenten die in het bezit zijn van Süddeutsche Zeitung en het internationale consortium voor onderzoeksjournalisten ICIJ, waar ook de twee Nederlandse kranten deel van uitmaken, was zij bestuurder van 4 juli 2000 tot 1 oktober 2009. Dat zou blijken uit nieuwe gelekte interne documenten, dit keer afkomstig uit het handelsregister op de Bahama’s, een bekend belastingparadijs met een strikt bankgeheim.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s