Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Zelfmoord uitweg of laatste optie.

(Door de redactie van “De Stem van de Straat Amsterdam-Noir”)

AMSTERDAM-NOIR- De Stem van de Straat Amsterdam-Noir is  vandaag op De Dam, Amsterdam vanaf 14.00 uur bij de Herdenking Zelfdoding.

12 antwoorden »

 1. En als je verder gaat en de complot theorie hier op loslaat heb ik de grote fallus op de Dam niet genoemd. En om daar dan nog verder door te slaan en de getallen erbij te halen 24-9-2016 2 plus 4 is 6, de 9 lijkt mij duidelijk, en 2 plus 1 plus 6 is wederom een 9 en als je dat dan weer 6 plus 9 plus 9 optelt krijgen wij 23.

  En de vrijmetselarij is, ook al draagt zij dat wel uit, verder nooit echt opgericht om burgers te dienen/helpen en dat is dan mijn punt.

 2. Als men dan toch perse zelfmoord wil plegen wegens onrechtvaardige behandeling, waarom zou men dan niet kiezen voor de Kamikaze-optie ?

  In de 2e wereldoorlog wisten de Japanners deze techniek te benutten als effectieve zelfverdediging. Een kleine groep Japanse piloten kon hiermee de Amerikaanse vloot tegenhouden,. De piloten deden het voor het principe van eer en voor Keizer Hirohito. BANZAI ! BANZAI !

  Een onrechtvaardige rechter of pedo-bestuurder kijkt dan wel uit om mensen onrechtvaardig te behandelen en/of kinderen te misbruiken, wetende dat hij dan kort daarna thuis onaangekondigd bezoek krijgt van een bezoeker die geïnspireerd is door de geschiedenis van de Japanse luchtmacht.

  Even hardop gedacht, dan.

  Tja, die doodskist bevalt mij ook niet. Het is idd de symboliek van Skull & Bones.

  • Antwoord krijgen doen we natuurlijk niet want sssssttttt hoor het is geheim. Loges in overschot in dit kleine KIKKERlandje van skull, minerva, odd fellow, vrijmetselaar weefster voor mijn part al die achterlijke clupjes die er bestaan. Maar we weten natuurlijk verder nergens iets van……..

  • Idd, de doodkist staat bij de vrijmetselarij en Skull & Bones voor de “wedergeboorte”; d.w.z. de totale indoctrinatie en onderwerping aan Satan.

   Bij de Rozenkruizers hebben we de Feniks, bij de Tempeliers hebben we de piratenvlag (net als bij de Waffen-SS).

   Bij de Theosofen hebben ze het Hakenkruis op de slang die in zijn eigen staart bijt.

   Komt allemaal op hetzelfde neer.

   Zelfmoord vind ik geen geschikt onderwerp voor een publieke demonstratie; het heeft vaak een medische/psychiatrische tragiek als achtergrond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s