Vluchtenlingen

Samsom:Integratie geslaagd: Snel vertrek 1 op 7 genaturaliseerde vluchtelingen.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Diederik SamsomAMSTERDAM-NOIR- Één op de zeven genaturaliseerde vluchtelingen gaat al binnen twee jaar nadat ze een Nederlands paspoort hebben gekregen weg uit Nederland. Dat vertrek zo gauw mogelijk integratie proces, heeft de Staat dan ongeveer een 250 duizend euro per persoon gekost. Dat bedrag bestaat uit kosten ‘COA-misdaadgroep’, bijstand, scholing, medische hulp, IND screening en niet te vergeten de gift van 10 duizend euro woning inrichting en huursubsidie en zorgtoeslag. ‘Imam Samsom’ noemt het een mooie integratie proces. Positief is wel dat de genaturaliseerde vluchtelingen hun 10 duizend euro kostende cadeau gekregen inboedel mee nemen naar het buitenland of verkopen op marktplaats aan arme Nederlanders.

Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video).

De helft van deze vluchtelingen vertrekt naar het Verenigd Koninkrijk, omdat zij Nederland een vreselijk homo en lesbo land vinden. Zij mark-rutte-geert-wildersbetreuren het dan ook ernstig dat Engeland de EU uitgaat, want dan kunnen zij zich daar niet meer vestigen met een NL paspoort. Dat stelt de NOS op basis van een analyse die het CBS op verzoek van de omroep heeft uitgevoerd. Het CBS analyseerde de vertrekcijfers van ruim 30.000 mensen uit Irak, Afghanistan, Somalië, Sudan en Sierra Leone die tussen 2006 en 2013 een Nederlands paspoort kregen. 4345 van hen vertrokken binnen twee jaar als een Haas. Vooral mensen uit de drie Afrikaanse landen blijven niet in ons land, aldus de NOS. Bijna 25 procent van hen verhuist naar het buitenland. Bij mensen uit Irak en Afghanistan is dat ongeveer tien procent. En daar kwam ‘Wilders minder, minder Marokkanen’ en ‘Rutte Pleur op Tuig van de richel Turken’ niet eens aan te pas!

 

7 antwoorden »

 1. Redactie ken men de onderzoekers voor de gerecht slepen
  voor hetze en stigmatiseren van verdrukte en ontheemde
  want ik ken deze onderzoek door vele hoernalisten
  al gedaan al tien jaar geleden iedere hoernalist die naar Frankrijk ga
  bij de veerpond van Frankrijk naar Engeland heeft er al over verteld
  de hoerenalisten van Trouw ook al
  maar ja u kijk zeker ook naar WNL om wakker te worden

 2. Somsam moet plastick rozen gaan kweken, kan die
  daar z’n ongezonde gif spuien. Gewoon ouderwets uit
  zijn nek lullen net als de rest van die bestuurlijke steun-
  trekkers. Regeren is belangrijker dan idealen schijnt ook
  zo een laf standpunt van’m te zijn. Mart Rukke’s reet lik –
  – ken erg veel meer is er van de Plee v.d AA niet over .

  Hier of daar ’n lullig burgermeesters baantje of een dik-
  betaald directeursdingetje in de Goededoelensector .
  Dag Didi opzouten kwalletje .

 3. 1 op de 7 vluchtende vluchtelingen die dus wel wil werken en mee wil doen aan het bankspelletje dat economie heet ziet dus heel goed in dat werk niet werkt in nederland. en de andere 6 blijven plakken als kauwgom op de stoep.
  in pvda begrippen is dat inderdaad “geslaagd”
  wat een land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s