US President verkiezing

Trump dreigt ‘Pedo-seksaffaires’ Bill Clinton te betrekken in eerste debat. Zal Hillary weer instorten?

(van onze Internationale Pedo Elite-Gangsterredactie)

AMSTERDAM-Hillary hates Obama and the Truth, but loves ‘Pedo–Bill’ en Dollars.
Wat heeft de Corrupte Top van de ciqydzcukaavkym-1Democratische partij bezield om achter de Clinton Maffia familie te staan en niet achter Bernie Sanders? Welke immense vuiligheid zit daarachter?  Temeer het vast staat dat Sanders met gemak van Trump zou hebben gewonnen! De Meeste e-mails Clinton pas na verkiezingen geopenbaard is een vorm van Klasse Justitie, die ongehoord is en in strijd met Transparancy. Het grootste deel van de werkgerelateerde play as you pay e-mails en stukken die Hillary Clinton als minister van Corrupte Buitenlandse Zaken vanaf haar privéserver stuurde aan haar bevriende Dictators en louche zakenlieden, wordt pas na de verkiezingen openbaar gemaakt. Dat heeft een corrupte Corparate Crime rechter vrijdag bepaald. Dat vonnis staat niet in de weg dat Clinton en de FBI zelf de mails openbaar maken, maar de Smeerpoets Hillary en haar corrupte FBI kijken wel uit!

Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in de cel.

 

Pedo-Bill Clinton’ ‘Videotaped With Sex Slaves on Billionaire Friend Jeffry Epstein’s Orgy Island!

Trump mag dan wel een Mad dog zijn ,maar helemaal gek is ook niet en derhalve heeft de ontmaskering van ‘War Mongol Hillary Clinton’ opgevoerd door mogelijk het nimfomane overspel van haar Pedofiele man te gebruiken in hun eerste debat maandag. Trump Sharon Dijksmadreigt Gennifer Flowers en de Bill zijn Pedo vriend de Bijonair Jeffry Epstein uit te nodigen met wat van zijn sexs slaafjes uitgedost als Lolita’s en die op de eerste rij te plaatsen in de debatzaal, direct in het gezichtsveld van Clinton en de CNN Camera’s .Wij zijn benieuwd hoe CNN die dan constant uit het beeld gaat houden. Flowers is een van de twee vrouwen met wie oud-president Bill Clinton overspel pleegde in het Witte huis en god mag weten waar nog meer. En Epstein is een van de ‘Elite-pedovielen’ waarmee Bill zich aan kinderen vergreep. Ook wil hij een levens groot Bord op een stoel plaatsen met een foto van de PvdA Minister Miss “COW” Dijkstra in de vorm van cheque van 5 miljoen als bewijs dat de Cliton foundation een Internationale Witwas centrale is. Republikein erop hint dat hij alle seksaffaires zal gebruiken. Of hij het ook gaat doen, is de vraag omdat het onder een deel van de zieke pedofielen en andere Perverse kiezers verkeerd kan vallen en dat hij daarvoor meer dan een uur nodig zal hebben. Op dinsdag lanceerde Trump een nieuwe video met een tv-fragment uit 1992 waarin Bill Clinton, met naast hem Hillary, ontkent dat hij ooit vreemd is gegaan met voormalig fotomodel Flowers.

In 1998, tijdens het onderzoek naar zijn relatie met Witte Huis-stagiaire Monica Lewinsky, gaf de president toe dat hij wel een relatie met Flowers heeft gehad in de jaren tachtig.Trump dreigde zaterdag Flowers en Jeffry Epstein uit te nodigen voor het debat nadat een miljardair die Hillary Clinton en Pedo Bill en Epstein steunt, Mark Cuban, trots had laten weten dat hij een kaartje op de voorste rij van het debat had gekregen . De campagneteams van beide presidentskandidaten hebben een aantal kaarten gekregen in de zaal voor hun medestanders. Cuban, eigenaar van de NBA-club Dallas Mavericks, is een grote tegenstander van Trump.Ik heb zonet een kaartje op de voorste rij gekregen om te zien hoe Hillary Clinton Donald Trump zal verpletteren’, tweette Cuban vrijdag. ‘Laat het maar beginnen.’ Het plaatsen van Cuban, die al maanden roept dat Trump niet slim genoeg is voor het presidentschap, op zo’n prominente plek in de zaal in Long Island is een meesterzet van Clintons campagne. Cuban kan Trump ontregelen, zeker als hij steeds hoofdschuddend reageert op wat Trump zegt of als hij Clinton aanmoedigt.Als door een wesp gestoken, sloeg Trump zaterdag terug. ‘Als sufferik Mark Cuban op de eerste rij wil zitten, dan zal ik misschien Gennifer Flowers en Epstein naast hem laten plaatsnemen’, twitterde de Republikein. Flowers (66), die Trumps kandidatuur steunt, liet meteen weten dat ze zal verschijnen als ze een kaartje van hem krijgt.

 

 

Of Cuban en Flowers de prominente plekken ook krijgen, moet nog worden afgewacht. De debatorganisatie liet meteen weten dat niet

Zoek het Verschil

Zoek het Verschil

zal worden toegestaan dat de kaarten worden misbruikt door beide campagneteams om de tegenstander af te leiden. Door de naam Flowers zo kort voor het debat te laten vallen, dwingt Trump Clinton om extra op haar hoede te zijn. Eerder deze week liet hij weten de overspelkwestie niet te zullen gebruiken, mits Clinton hem maandag ‘met respect’ behandelt en fijnkont kust.Maar hij hield wel een slag om de arm. ‘Ik weet niet precies wat ik ga doen’, zei hij tegen Fox News van de Ultra-rijken. ‘Het hangt ervan af van hoe zwaar ze mij gaat aanvallen met haar leugens.’ Trump heeft het afgelopen jaar, tijdens de Republikeinse voorverkiezingen, de’ seksaffaires’ wel gebruikt om Hillary Clinton terecht onderuit te halen, maar hij heeft het nog niet heeft gehad over de Pedofilie en verkrachtingen van Bill aka” de Cigar”. Tegenstanders van haar, Democraten en Republikeinen, durfden dit niet tijdens eerdere campagnes, omdat zij bang waren te worden vermoord of in als Klokkenluider in de gevangenis terecht te komen.Volgens Trump heeft Clinton het recht niet om te roepen dat ze opkomt voor vrouwen en kinderen rechten, gezien haar felle verdediging van Bill en daar heeft hij wel een punt. Volgens hem laat haar liederlijke en corrupte gedrag zien dat ze een ‘slecht beoordelingsvermogen en juist niet en dat zou nog kwalijker zijn, want dat keurt zij vreemd gaan(=vrekachten) met kinderen goed’ heeft en dus niet geschikt is voor het presidentschap. ‘Ze stelde hem in staat om het allemaal te doen’, aldus Trump in mei. ‘Ze ging achter deze vrouwen aan, ze vernietigde hun levens. Ze was een ongelooflijk gemene, laaghartige ‘enabler’. Wat ze deed, is een schande. Ze is getrouwd met de grootste vrouwen en kinder misbruiker.’Ook rakelde hij een oude beschuldiging op dat Bill Clinton een andere vrouw met wie hij een relatie zou hebben gehad, in 1978 had verkracht. Trump gebruikte de affaires ook als Clinton hem beschuldigde van ‘seksisme’. Zo noemde hij actrice Rosie O’Donnell ooit ‘een vet varken'( klopt wel) en had hij bonje met journaliste Megyn Kelly. ‘Hij heeft laten zien een voorkeur te hebben voor seksisme’, tweette Trump in december, doelend op ‘Pedo-Bill’. ‘Wees voorzichtig’, dreigde hij Hillary toen in een andere tweet.Clinton is nooit ingegaan op Trumps aanvallen en dat logisch wat ze zijn allemaal waar. Soms stopte ze direct met haar kritiek op hem, alsof ze geïntimideerd is. ‘Ik ga niet reageren’, bralde ze in mei tegen haar propaganda zender CNN. ‘Hij mag zeggen wat hij wil over mijn Pedo man. Als je het gevecht aangaat met een bullebak, dan weet je dat je naar beneden wordt gehaald naar zijn niveau.’ De grote vraag is hoe ze maandag reageert in het debat als Trump het toch aandurft om Bill’s Pedo-overspel en verkrachtingen te noemen.’Ga niet té ver’, waarschuwde de corrupte hoogleraar en fan van de Clintons Larry Sabato van de Elite Universiteit van Virginia Trump zaterdag. ‘Zijn aanpak werkte in de Republikeinse voorverkiezingen. Maar dit is een ander publiek. Die zullen persoonlijke aanvallen, anderhalf uur lang, niet accepteren'(kuch).

 

 

 

18 antwoorden »

 1. Steven Brown,
  Trump, is dat die vent wat ook graag naar die “feestjes” van Jeffrey Epstein ging?
  Althans,het “zwarte boekje” waar niet alleen Clinton in voorkomt.
  Vreemde praktijken blijkbaar op privé-eilanden

  http://dcxposed.com/2015/01/26/bilderberg-pervs-island-sin-scandal-threatens-ultra-elite-politicians-lawyers-royalty/

  Ik heb in de wandelgangen ook wel eens gehoord dat Trump ook maar een geselecteerde puppet is net als Obama of Clinton.

 2. Hopelijk doet Trump dat.Die feeks zal vast terug meppen met Melania’s verleden.Over de waardigheid v/h hoogste ambt hoeven we niet langer te steggelen.Als t gaat tussen n pedo en hoer,heb ik liever de laatste.Voor t eerst doet de eega er meer toe dan de kandidaat.Mss klapt ze weer tegen de vlakte en blijft die vraag onbeantwoord.Geestig dat haar beveiliging bijna louter bestaat uit (para)medici.Hoe houd ik t vol tot 8/11 is t enige wat haar bezighoudt.

  • Bea doet met al die R-K spelletjes graag mee en houdt onderwijl bij die geloofssukkels de schijn op protestant te zijn.Wat wordt t plebs toch verneukt! 50 jaar her was er nog n constitutionele crisis toen Irene met n paap trouwde. Nu waren ze allen in Parma voor de kleinzoon van Irene.De oudere bastaard Hugo Klynstra mocht niet komen. Schijnheilig gingen de Oranje’s de kerk binnen.Had die oetlul nooit gehoord van voor t zingen de kerk uitgaan?Weg met dat schorem!

 3. LS…

  Of je nu linksom of rechtsom door de hond of de kat wordt gebeten het is en blijft een onvoorstelbare en onvoorspelbare dans met de dood tot gevolg… Nu hopen dat Putin zich door geen van beide Zio Nazi Khazaren Satansknechten zal laten provoceren… Maandagnacht 3 uur begint het spektakel… Wat het debat aangaat zet ik mijn geld op Trump !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s