Maatschappij.

Prinsjesdag Traditie WeAreChangeRotterdam: King Willem en zijn politieke lakeijen weer ontmaskert

( Door WeAreChange Rotterdam)

wearechangerotterdamAMSTERDAM-NOIR-Het was weer Prinsjesdag en dus was het weer ouderwets gezellig onder de Haagse Kaasstolp.
De volgende producties willen we jullie graag onder de aandacht brengen.  Orgaanbelasting? Overheid haalt ook na je dood een rib uit je lijf!

Het initiatiefwetsvoorstel ‘Orgaandonatie’ (D66) werd dinsdagmiddag 13 september met een nipte meerderheid – 75 om 74 – in de Tweede Kamer aangenomen.
Het wetsvoorstel komt erop neer dat iedere Nederlander automatisch orgaandonor is, tenzij bezwaar wordt aangetekend. Hiermee beperkt de overheid het zelfbeschikkingsrecht; het legt immers een beslissing over orgaandonatie op aan burgers. WeAreChange.NL haalde verhaal op het Binnenhof tijdens Prinsjesdag 2016. Met o.a. Elias, Marcouch, Beertema en Kuzu.

Jeanine Hennis over de strijd met IS en oprukkende NAVO

WeAreChange.NL vroeg Jeanine Hennis naar haar interpretatie van het Amerikaanse bombardement (zaterdag 17 september 2016) in Syrië waarbij troepen van Assad werden getroffen. Wordt IS nu gesteund of niet, en wie zijn die ‘gematigde rebellen’ nu eigenlijk? Tot slot ook nog de vraag of Putin nog steeds de agressor is met alle militaire basissen en oefeningen aan de Russische grens. Prinsjesdag 20 september 2016.

A.s. maandag is “WeAreChange Rotterdam” te gast bij de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir” en komt met schokkende en Hilarische reportages:

10 antwoorden »

  1. Ton Elias (VVD) stemde tegen verplichte orgaandonatie.

    Ja, wat zou iemand iemand met obesitas kunnen hebben aan de gedoneerde volgevreten buik van Ton Elias ?

    Bij verplichte orgaandonatie zit verder ook niemand te wachten op een reserve-anus van Gordon, Kameel of Albert V.

    Maar de lul van Diederik Samsom is daarentegen zeer gewild, want hij is er in geslaagd met zijn slap gelul de hele sociaal-democratie weg te naaien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s