MH17

EU moet druk uitoefenen op Rutte, Obama en Porosjenko voor de radar beelden MH17 slachtpartij.

(van onze Internationale Elite-Gangster Doofpot redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Dictator Samsom’ bij Pauw:De Crisis is voorbij en Poetin,Roos en Baudet is één Mark Rutte Ard van der Steurpot nat(Video).
De ‘Graai-EU’ moet veel meer druk uitoefenen op ‘Garry Glitter Rutte’, ‘Maffia boss Porosjenko’ en ‘TTIP Obama’ om cruciale radar- en satellietbeelden van het neerhalen van vlucht MH17 in handen te krijgen. Ook eisen zij uitleg van Rutte waarom Nederland niet net als de US, Engeland, Duitsland en Frankrijk (de vier machtigste NATO en EU landen) een negatief reisadvies had afgegeven. Daarnaast roepen zij het Dutch ‘Misdaadjournalisten-drek‘ op om hun werk naar behoren te doen en niet langer afzijdig te blijven in deze ‘Mega-Misdaad’ en hun energie en tijd alleen maar te stoppen in ‘Volkse Kruimel Crimineeltjes’ als Willem Holleeder(Video) en de ‘Mocro Maffia’. Dat vinden vier vooraanstaande Europarlementariërs tot grote schrik van Rutte en zijn Onderzoek ‘Doofpot-King’ de ‘Dutch 007 Tjibbe Joura’.

Poetin wijst Porosjenko  aan als schuldige MH17 slachting tot grote schrik van Rutte(Video).

De vier leden van de EVP, de grootste fractie in het EP, vinden dat EU-buitenlandchef Graaier Federica Mogherini haar gewicht in de schaal dient te gooien om het cruciale bewijs voor de massamoord in handen te krijgen. Hun oproep komt aan de vooravond van de eerste Doofpot-onthullingen door het corrupte landelijk parket van de aarts leugenaar de VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur over resultaten in het strafrechtelijk onderzoek tegen de moordenaars van de 298 MH17-inzittenden. Vergeet u niet dat het ‘Landelijk-Doofpot-Parket’ een zeer slechte reputatie heeft bij dit soort van ‘GEO-CIA-NATO-Gladio- achtig’ misdaden tegen de menselijkheid.

De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007Zo raakte het  extreem corrupte’ VVD-Parket’ bijv. het beruchte fotorolletje Srebrenica ‘kwijt‘ wat bewijs was van de misdadige laffe en leugenachtige ‘GEO-CIA-rol’ van het PvdA Lieg en Bedrieg Kabinet van Kok, de perverse smeerpoets die terminale Heroïne-Junkie- hoertjes’ lag uit te wonen net als zijn partijgenoot ex Wethouder van Amsterdam Rob Oudkerk. En wat te denken van het ‘kwijt’ raken van bonnetjes en Witwassen van drugsgelden onder het corrupte bewind van de twee beroeps leugenaars ‘Bral-Opstelten’ en ‘Griezel-Teeven’. Welk normaal mens heeft nog vertrouwen in de ‘VVD-Justitie’ van Rutte&CO?

Op de achtergehouden radar- en satellietbeelden is wellicht de Buk-raket te zien die het passagierstoestel in juli 2014 rechtse populistenboven Oost-Oekraïne uit de lucht haalde.De Europarlementariërs, onder wie de Nederlandse EVP-vicevoorzitter Esther de Lange en EVP-buitenlandwoordvoerder Elmar Brok, wijzen onder meer op de weigerachtige misdadige houding van Obama en Porosjenko.De ‘CIA-Katvanger’ ‘Oligarch Porosjenko van de Oekraïne doet schimmig. Eerst bralde hij dat alle nabijgelegen radarstations vanwege ’onderhoud’ niet functioneerden. Later kwam hij met de lezing dat er geen data zijn omdat dezelfde radarcentrales „tijdens gevechten zijn vernietigd”. En hij geeft ook niet de gestolen Friese schilderij terug. Maar al deze misdaden van de zijde van de ‘Maffioso Prosjenko’ zijn geen reden voor de Rechtse populistische partijen D66,VVD,PvdA, en GroenLinks om tegen het Oekraïense Associatie Verdrag te zijn. Integendeel Rutte blokkeert de uitslag met steun van zijn PvdA-hoertjes in strijd met de wet nu al 135 dagen (bron: Geenstijl ). Brown werd zelfs fysiek aangevallen op de Dam door de corrupte  en laffe politie van de ‘VVD Gangsterin Minister Hennis’, toen hij daar journalistiek werk deed als niet betaalde ‘IAmsterdam Star reporter’:

Opmerkelijk duister is ook de rol van de Obama. Terwijl minister John Kerry van Corrupte Buitenlandse Zaken direct na de ramp verklaarde dat Amerika satellietbeelden heeft van de massamoord, werd dat bewijsmateriaal nooit Obama Rutteverstrekt. Waarom? En waarom heeft Rutte daar nooit om gevraagd bij Kerry? Een paar maanden later beloofde(loogde) staatssecretaris Victoria Nuland van Buitenlandse Zaken dat het declassificeren van het staatsgeheime materiaal geen probleem vormt. Maar tot nu toe hield Obama de beelden binnenboord. Waarom? Wat denkt u zelf. Vrijwel zeker gaat het daarbij ook om infraroodopnamen die dwars door het wolkendek heen kijken. MH17-nabestaanden kregen op hun brieven aan Obama en Porosjenko geen enkel zinnig antwoord. Ook de corrupte EU-buitenlandchef Graaier Mogherini stelde de familieleden van slachtoffers zwaar teleur. De Italiaanse loog deze zomer de kwestie „te blijven aankaarten bij de betrokken staten”. Maar de nabestaanden willen een stevige reactie van Brussel. Zij vinden dat Mogherini moet uitleggen wat de EU van plan is met ‘US-Elite’ en de Maffia van de Oekraïne die niet meewerken en hun verantwoordelijkheid nemen in het ontrafelen van de toedracht van de vernietigende raketaanslag. Pikant is dat de VVD ‘EU-Graaier’ en beroeps lobbyist de ‘NeoNazi Hans van Baalen(Video)’ tegen het stellen van vragen aan zijn opdrachtgevers Porosjenko en Obama is. En daar wordt hij in gesteund door zijn Partijleider ‘Don Corleone Rutte.’ Hoe het ook zij ,voor de PvdA ‘EU-Graaier Frans Timmermans’ werd het allemaal even te veel, die vragen naar de waarheid en hij barste weer eens uit in het huilen. Kennelijk was de ‘Top PvdA- komediant Timmermans’ deze keer oprecht aan het janken.

Categorieën:MH17

Getagd als:, , , ,

27 antwoorden »

 1. KONINGIN Trix werd een maand voor de aanval van de Serviërs op Srebrenica door VS-minister Holbrooke over die aanval ingelicht. Kok, Voorhoeve en nog een minister waren medeingelicht. FRANS Timmerman, de terrorist op klompen daagde met Hanze van het Baaltje en Guitje Verhofstadtje met een dansje Poetin uit. Ongezegd en niet gewaarschuwd werd MH17 over het oorlogsgebied gestuurd. Dus wie is er fout? Niet de passagiers, willens en wetens de Nederlandse overheid meer dan Poetin en zijn vrienden in Oost-Oekraïne. Tja, niet te verkopen, dus werd er een heel circus opgetuigd, met ook nog processies die het zo goed toen bij het klootjesvolk.

 2. John van den Heuvel is heel bang voor Willem Holleeder
  John van den Heuvel vindt Willem Holleeder ondanks dat hij in de gevangenis zit nog altijd de aardigste crimineel van Nederland. De misdaadverslaggever is echter heel bang voor hem. “Maar ik heb me wel altijd gerealiseerd dat ik te maken heb met een zachtaardig persoon.”
  De misdaadverslaggever meent dat de macht van Holleeder “misschien zeker groter is dan wij allemaal denken”. Van den Heuvel probeerde in 2012 contact te leggen(via homo connecties) met Holleeder die op dat moment vrij rondliep. De journalist hoopte de veroordeelde crimineel als een van de eerste te kunnen interviewen,om kijkcijfers en dus kassa veel geld.
  Van den Heuvel stuurde een brief naar Holleeder waarin hij voorstelde interviews te doen in een villa(alle tv homos hebben een villa) in Zuid-Frankrijk. In CollegeTour las Holleeder de brief voor, waarna de misdaadjournalist veel kritiek ontving.

  “Die brief was achteraf te gluiperig . (…) Die brief had ik flikkerig moeten opstellen. Alleen al omdat ik had moeten weten dat Holleeder dat interview toch nooit zou doen”, aldus nog te grazen nemen Van den Heuvel.

 3. Mogherini,gewicht in de schaal leggen? Die ultra linkse Marxiste heeft geen gewicht. Grootste stuk onbenul ooit. Zal straks ook aftaaien naar Goudman Seks net zoals Barroso, ooit ’n fervent Maoist. Timmermans is voor open grenzen,om z’n eigen huis in Heerlen staat ’n metershoog stalen hek, wsl onder 10K volt spanning. Stuur ‘m snel naar de Toneelschool, Afd. Komedie en Melodrama.

 4. Het is door alle tijden heen de cultuursector die een prominente rol speelt bij het verschaffen van ’t establish ments menselijke masker !

  Slechts de uit zonde ringen onder de theatermakers likken niet de Hol van de Leeuw

  Norway’s theatre shows true grit our politicans lack

  The National Theatre of Norway´s official apology for the cooperation with Habima

  Voor meeste is behoudt van subsidies ten slotte belang rijker dan de creativiteit van onbegrensde vrijheid de werkelijkheid in al zijn lagen te verbeelden

 5. Ten tijde van die ramp was Frats Timmermans minister van buitenlandse
  zaken en op de hoogte van de situatie. Toch zijn toestemming gegeven om
  over dat gebied te vliegen . Pokeren met Putin en Porosjenko .
  Als beloning voor zijn offervaardigheid (andere mensen de dood in sturen)
  Is hij nu vieze voorzitter van de Juncker commissie en commissaris van iets onduidelijks bij de €U. Als hij hiero de boel onder het tapijt kan janken kan
  die dat daaro, in Bruxelles ook wel op z’n Frans.

 6. Rutte zitten te lachen maar dit kom voor europa dan heb de zaagsel van tv die u laat slapen het kom precies zoals trix vader en moeder en oma hebben gedaan in 1940 en argentinie is niet zo ver tot daar komen we jullie halen dit keer !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s