MH17

Paniek bij ‘MH17-JTI-Doofpot’. ‘Getuige MH17 kan andere identiteit en miljoenen krijgen’.

(van onze Internationale ‘Elite-Doofpot Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het JTI MH17 onderzoek is nog geen dag openbaar of er heerst al volledige VVDpaniek bij de ‘VVD-OM’ van de beroeps leugenaar Ard van der Steur.
De corrupte Hoofdofficier van Justitie Fred Westerbeke biedt nu al getuigengeld en een andere indenditeit aan en dat zij anoniem mogen verklaren liegen. Het is pure omkoping van getuigen en ook een bewijs dat zij helaas niets hebben tegen Rusland. Bovendien kan men al jaren zien  tot welke bewijs technische ellende dat leidt bij het zogenaamde Liquidatie Passage Proces met zijn tot Miljonair gemaakte beschermde Kroongetuigen La Serpa en Ros.  Het MH17 onderzoek begint te lijken op het ‘Kafka-Onderzoek’ van de Canadian crooked lawyer McLaren, die op basis van niet geopenbaarde bewijzen en anomieme getuigen het Russische Para Olympic verbood mee te mogen doen. Hoelang trappen de nabestaande nog in deze misleidende ‘JTI-Doofpot’. Vergeet u niet dat er van aanvang er twee verdachte partijen waren van de MH17 slagpartij en dat zijn Oekraïne en Rusland. Toch is de Oekraïne lid van het JTI team en die mocht dus als mogelijke dader mee doen aan het onderzoek of zij of Rusland schuldig zijn. Alleen op dat ene punt maakt iedere advocaat gehakt van het onderzoek als het ooit tot strafrechtelijke vervolging komt van de daders.

fred-westerbeke‘Getuigen’ uit de Oekraïne van ‘MH17-verdachte’  Oligarch  en Maffiabos Porosjeko of oplichters  in het onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17 kunnen, als daar aanleiding voor is,strafvermindering of een nieuwe identiteit en miljoenen krijgen. De schaamteloze en corrupte MH17 Doofpot-Hoofdofficier van justitie Fred Westerbeke bralde dat woensdagavond in bij de Staatomroep Nieuwsuur. ,,Mensen die naar voren treden, zouden gevaar kunnen lopen. In het geval dat aan de orde is, zijn er goede mogelijkheden om getuigenbescherming te bieden”, Aldus Westerbeke. Hij wees erop dat bij het onderzoek van het Joint Investigation Team (JIT) meerdere landen zijn betrokken zoals zijn betrouwbare partner de Oekraïne . ,,Australië en de Oekraïne hebben goede mogelijkheden voor ‘getuigenbescherming’ en martelingen’ liet de hoofdofficier weten. Nieuwsuur stelde uiteraard zoals gebruikelijk bij de Staatsomroepen in dit soort van zaken geen enkele kritische vraag naar deze verkapte poging tot omkoping van ‘getuigen’.

Hoe het ook zij,de ‘PvdA EU Graaier Timmermans’ is deze keer van opluchting en vreugde in huilen uitgebarsten dat zijn MH117  leugens niet werden genoemd in het ‘Geef- Poetin de Schuld- onderzoek’:

19 antwoorden »

 1. Het belangrijkste WAT ZE NIET GEDAAN hebben is LASER pennen die het spoor van de scherven/30mm kogels aangeven. Laserpennen die helemaal van de buitenkant van het vliegtuig tot binnenin het vliegtuig gaan. Of zelfs het spoor aangeven van scherven/kogels dat aan de andere kant van het vliegtuig weer naar buiten komt. Zo kan je de precieze locatie van de explosie/kogelregen vaststellen. En kan je ook vaststellen dat het om 3 verschillende sporen gaat, 30mm boordkanon kogelgaten, en 2 Israelische “air-to-air missiles”.

  Zie deze foto/link ==> http://tritechforensics.com/store/product/tubular-dowel-crime-scene-reconstruction-kit-for-vehicles/

  DIT HEBBEN ZE EXPRES NIET GEDAAN OMDAT HET DIRECT ZAL AANGEVEN dat de MH17 als eerste met het boordkanon van een straaljager is beschoten.

  – Geen cockpit voicerecorder vrijgeven
  – Geen blackbox data vrijgeven
  – Geen radar data Oekraine vrijgegevn
  – Geen opnamens van de “ground control Ukraine” vrijgegeven
  – Geen verklaring waarom de “ground control” 1 uur voor de Cia moordaanslag op MH17 is overgenomen door de Oekrainsche geheime dienst/leger
  – Geen verklaringen van de “ground control crew”

  MH17 is een Cia/Mossad/Oekrainsche geheime dienst massamoord op 300 mensen en 80 kinderen. Deze massamoord is gepleegd in opdracht van de Rothschild-Zionisten uit Londen en Parijs voor ambitie en hebzucht.

  *******************************************************************************************

  “MH-17 was shot down by cannon fire, then 2 Israeli Python A2A missiles, by 2 Ukie Air force Su-24s, one piloted by one Vladislav Voloshin.”

  See the deleted BBC report —
  http://slavyangrad.org/2014/07/25/video-report-deleted-by-bbc/

  Igor Kolomoisky commanding Azov brigade fighting in Donbas gave the order to shoot down MH17 to invoke outrage versus Russia.

  One of the pilots recorded shooting down MH17 and placed his movie on YouTube. I could not find it so far. But it must be in the YouTube archives.

 2. MH17 ze hadden zielen nodig om hun duivels macht te hanteren de dag dat jullie
  wakker worden dat ze jullie aan het vermoorden zijn voor hun Macht !

  Komt er aan !

 3. Koekoek bird zijn uw koningen en koninginnen van Europa tot met 1800 waren ze
  allemaal ZWART niet vergeten zij zitten op de nest van de zwarten!

  En jullie platzak koning willem 1 die jullie hebben geholpen om alle familie te vermoorden en te stelen zoals Eberhard van der Laan zeg Amsterdam is niet van de koning zo is betuwe veluwe west friesland hoorn en appeldoorn is ook niet van hun en trouwens niks is van hun hebt U Volk van Holland gevraagd om een
  Koning ?

  En nu hebt U Volk van Holland mensen die u niet eens weet wie ze zijn !

  Moge u Volk van Holland uw voet dippen in de bloed van uw tegenstander en ook de tong van uw hond!

 4. Het gevaar komt toch echt uit de hoek van de usa en de eu (geheime diensten) vwb klokkeluiders. In Duitsland zit een private detective die al 2 of 3 invallen heeft gehad en zijn kluizen moest leeghalen en alle documenten/ bewijsstukken moest inleveren. Ze willen hem nu gaan gijzelen. Wanneer je echt wat weet moet je dus absoluut niet bij het JIT aankloppen. Wanneer je lulkoek te verkopen hebt wat in hun straatje past, dan kan je je slag slaan.
  OT; 4 van de 751 parlementsleden EU hebben nu eindelijk een verzoek ingediend om de primaire radarbeelden. Dat zou absurd komisch zijn ware het niet zo pijnlijk voor die 300 familieleden vd slachtoffers. Nep-parlement, net zoals we dat in Nl hebben.

  • Oh ja, wanneer krijgen we nu eens antwoord van rubberen rutte? Wil weleens weten of die klapmongool de ballen heeft om 198 families en de rest van Nl te schofferen door dat verdrag gewoon te tekenen. Ukraine gaat, in haar uitlatingen, er wel vanuit dat dat verdrag al getekend en in werking is. Ik snap niet dat die families dit nog pikken, ik loop mee wanneer ze gaan protesteren in D-H. Peace

 5. Het was weer verschikkelijke propaganda gisteren op npo live persconferentie.De Russische journalisten in de zaal die zeer correcte en zeer in your face vragen stelde werden direct afgekapt en er werd direct over geschakeld naar de studio.WALGELIJK!!!

 6. Natuurlijk moet Rusland de schuldige zijn;willen de haviken in W’ton en Oekraïne moet zsm bij de EU.Visumvrij reizen dra ’n feit. Dan Wit-Rusland nog en de Yanks zitten op ’n uur gaans van Moskou.Moet je andersom ‘ns proberen richting W’ton. Breekt onmiddellijk WOIII uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s