MH17

Joint Investigation Doofpot Team (JI-D-T) MH17: Waarom reed de BUK installatie 3 uur en 165 km om?

( door The Matrix en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Met Negatief Reisadvies(Video) geen slachtoffers van MH17 slachting. Dank u Plasterk en Rutte. Paniek bij ‘MH17-JTI-Doofpot’. ‘Getuige MH17 kan andere identiteit en fred-westerbekemiljoenen(Video) krijgen’.
Het Joint Investigation-Doofpot-Team (JI-D-T) van de corrupte ‘Omkoping Hoofdofficier Westerbeke’ kwam gisteren met ‘overtuigend’ bewijs dat de MH17 is neergehaald door een BUK raket afkomstig uit Rusland. En ik moet zeggen dat het op zo’n imponerend overtuigende manier verwoord werd, dat je je schuldig gaat voelen als je het niet gelooft. Toch ben ik nog eens kritisch gaan kijken naar de ‘Disney- animatiebeelden’ en het vermeende bewijsmateriaal van de paar filmpjes die het JIT tot haar beschikking zou hebben. Op de dr. Goebbels propaganda website van de ‘Staats-NOS.nl’ wordt het allemaal nog eens goed samengevat (kuch).

propaganda-is-dodelijkWat vooral opvalt zijn de paar beelden van de BUK installatie op een trailer van een Volvo truck. We gaan ons maar niet afvragen of die beelden ook simpelweg gefabriceerd kunnen zijn door ‘Disney- medewerkers’ van de corrupte CIA en/of AIVD diensten. Dat zou te complotdenkerig zijn. Wel interessant is de ‘Disney-animatie’ van de route van de truck en de daarbij geleverde telefoontaps die dit verhaal zouden ondersteunen. Je vraagt je af of rebellen daadwerkelijk met een telefoon communiceren of juist via militaire communicatie middelen. Zij zijn toch niet zo onnozel een commercieel mobiel netwerk te gebruiken in de wetenschap dat alle communicatie van tegenwoordig getapt wordt. Zit Edward Snowden niet ergens in Rusland? Zijn deze separatisten dan zou dom dat ze de onthullingen van Snowden even vergeten waren?

EU moet druk uitoefenen op Rutte, Obama en Porosjenko voor de radar beelden MH17 (Video)slachtpartij. 

Maar er is iets veel interessanter te melden over dit “overtuigend bewijs” van het JIT. Daar let je niet zo op als je het verhaal hoort vertellen door de zwoele en overtuigende stem van de presentator van het filmpje. De separatisten hebben nogal een ommetje gemaakt. Ze zijn maar liefst 3 uur en 165 km omgereden. Het enige wat er voor nodig is om dat te controleren, is de genoemde plaatsnamen in Google Maps in te voeren. Dan zouden de heren ook nog 2 keer gestopt zijn in Donetsk. Deze mannen hebben nogal een risico genomen. Ze reden niet met een grasmaaier door de stad, maar met een BUK installatie. En waarom hebben niet meer mensen die installatie gefilmd? Het moet nogal een opvallende vertoning zijn geweest. Hieronder ziet u de route die de mannen met de BUK installatie volgens het JIT zouden hebben gemaakt. Het tweede plaatje is de route die volgens Google Maps veel korter was geweest.

Poetin wijst Porosjenko als schuldige MH17 slachting tot grote schrik van Rutte.

Meer Lezen: The Matrix

9 antwoorden »

 1. het verhaal:
  moraal helpt minimaal
  om tot baas van een land te klimmen
  volstaat het gore assholes schoon te rimmen
  en zonder schromen en generen
  de grootste shit te produceren

  vrij naar Eugen Roth

 2. Natuurlijk wordt nu alles geconcentreerd op de raket en hoe deze in Oost-Oekraine is gekomen.Dit zou echter niet nodig zijn geweest,als NL ’n negatief reisadvies had gegeven.Door dat niet te doen beschouwde NL itt andere landen die regio niet als oorlogsgebied.Uit vrees voor aansprakelijkheid wordt dit echter niet benadrukt. Er bestaat zoiets als gedeelde aansprakelijkheid:1) 1/4 NL voor nalatig handelen. 2) 1/4 Malaysia Airlines door te vliegen. 3) 1/4 Oekraïne voor geen controle in regio. 4) 1/4 Rusland voor foerageren pro Russische rebellen. Dit willen echter geen van 4en en ’t Zwarte Pieten en pokerspel zal nog wel 20j doorgaan. En Timmermans maar huilen terwijl NL ’t als veilig gebied beschouwde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s