pvda

‘PvdA-Graai-boekhouder Brakels’ rooft 10.000 uit partijkas en komt daarmee op het Elite-Gangster Bilboard.

(van onze PvdA Bestuur-Gangster redactie i.s.m.onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Imbiciel of corrupt? Stem dan op de stelende en rovende ‘PvdA-hoertjes’ van Erwin Barkels‘Imam Samsom’.
De PvdA-hoertjes in Hoorn doen aangifte tegen haar eigen Graai-Penningmeester van de Arbeider verraders en berovers, want die heeft, quote lokale afdeling, “geld opgenomen uit de PvdA-kas dat niet voor partijdoeleinden bestemd was, maar  voor cocaine en schandknapen en/of hoeren.” Diefstal gepleegd dus voor eigen perverse ‘Onno Hoes genot’. Een ‘Bertje van de Roest’ gedaan ( nooit een dag in de cel gezeten). Ouderwetse sociaaldemocratische zelfverrijking in de praktijk gebracht. Enfin, zo kunnen we nog wel even doorgaan over de Poenpikkers van de Arbeidersportemonnee, maar we kunnen beter een waarschuwing uit doen naar Erwins overige werkgevers & Graai en Naai-vrijwilligersposten. Want zowel PvdA Hoorn als de bron van het bericht, het Noord-Hollands Dagblad, dat schrijft dat het om 10 mille zou gaan, verzuimen de naam van de ‘Graai en Naai-penningmeester Brakels’ te vermelden en het feit niet dat hij niet is aangehouden door de corrupte politie van de VVD ‘Mega- Fraudeur Van der Steur’.

De PvdA heeft haar site ook flink opgeschoond van alle verwijzingen naar hun  Graai en Naai- penningmeester. Bert van der RoestMaar een simpele google search leidt naar het twitterprofiel van Erwin Brakels, alwaar de niet te missen aanwijzing “Penningmeester PvdA Hoorn” gewoon in de biografie staat. (mirror) (Twitteren doet hij sinds Koningsdag 2015 niet meer, maar aangezien de vorige penningmeester in december 2014 vertrok als een dief in de nacht bij PvdA Hoorn, en hijzelf rond die tijd een PvdA-secretariaat in Hoogezand-Sappemeer neerlegde, klopt de chronologie wel.) Van daaruit is z’n LinkedIn-profiel (mirror) snel gevonden en wat blijkt: Erwin is al jaren corrupte accountant in ‘Graai-functies’ bij diverse (publieke) bedrijven en instellingen: woningstichtingen, de provincie Drenthe, een reïntegratie-slaven-bedrijf. Profiel is niet up to date, maar de functies zijn duidelijk allemaal ‘geldgerelateerd en straffeloos graaien en naaien maar’. Hij boekhoudt (of boekhield) tenslotte volgens zijn Insta-account (laatste pica: 3 weken oud) ook nog bij ‘Gay Care’ (homothuiszorg). Kortom, de vraag dringt zich op: Om wat voor bedrag ging het werkelijk bij de PvdA-hoertjes, en zijn dat de enige gedupeerden van Erwins  ‘Graai en Naai’ het Klootjesvolk misdaden? En waarom is hij nog niet gearresteerd? Weet hij misschien te veel van de PvdA?

Pikant: ‘Eerlijk Delen Dief Erwin Brakels’ schijnt ter verdediging  dronken te hebben gebrald op een besloten Partij vergadering: ‘wat ben ik minder dan ‘Zakkenvuller Prinses Amilia’. Hoe het ook zij, Erwin Brakels is fatsoenlijk door ons geplaatst op het “Elite-Gangster Billboard”, alwaar veel van zijn partijleden waaronder Bertje van de Roest , die de straat arme daklozen had bestolen al jaren hangen. De’ PvdA IJdeltuit Plasterk’ heeft zoals gewoonlijk bij dergelijke ‘Graai-PvdA misdaden’ direct gereageerd en het ‘Klootjesvolk’ minachtend en denigrerend gewaarschuwd met hun tengels van zijn ‘eerlijke’ Partijleden af te blijven.

Categorieën:pvda

Getagd als:, , , ,

11 antwoorden »

 1. Braaksels mijn complimenten het leegjatten van de partijkas dat maar velen je goede voorbeeld mogen volgen, hoe eerder het Oranje establish ment failliet is hoe beter. Hieronder de roofpartijen van zijn meester Bert Koenders en zijn Khazarian gang masters

  De Journalistieke schoothondjes die normaal in ruil voor een koekje altijd braaf pootjes geven beginnen gevaarlijk te grommen als een echte man voor ze staat.

  Lavrov to BBC: US protecting Syrian Al-Qaeda / Nusra for plan B to change regime in Syria

  So what are we to make of this whole fiasco? It all boils down to a concerted effort by the CIA-Israeli controlled MSM to ram down our throats a false narrative of Russo-Syrian cruelty and indifference to human life and suffering of innocents. The purpose of pushing this narrative is to further the agenda of the Neocon-Zionist-Israeli cabal that is responsible for the war in Syria. Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/10/02/pro-regime-airstrikes-shut-aleppo-hospital-cut-water-supply/

  Like

 2. Toch heeft die Bert van der Roest mijn sympathie, in technisch opzicht wel te verstaan.

  Het is vele malen moeilijker en lastiger om Euro 40.000,= te stelen van daklozen, dan om Euro 10.000,= te stelen als penningmeester bij de PvdA.

  En …. Erik Staal van Vestia wist 23 miljard Euro weg te sluizen van arme huurders, en zijn ondergeschikten de schuld te geven, dus da’s pas klasse in de ere-graai categorie.

  Like

 3. In feite heeft die Brakels gelijk:De Royals doen ’t op ongekende schaal.Waarom zij wel en ik niet? De Gw kan in de prullenbak,begint al met fout art.1.Is aan de kaak gesteld,maar Rb gaf eiser ongelijk,die ’n vonnis kreeg “in naam des Konings” en keek schuin achter over z’n schouder naar boven aan de muur. 1 grote rotzooi!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.