Maatschappij.

Rob Brockhus ontmaskert Lieg en Bedrieg Kabinet als ‘Mega-Dieven’ die straffeloos ‘Jan met de Pet’ beroven.

(door Rob Brockhus (redacteur SDNL))

AMSTERDAM-NOIR-Dag Jan Born van EenVandaag, wil je mij toch maar even opbellen? 035-xxxxx . Gisteren hoorde ik dat Nederland op de Rutte Junckervierde plaats staat van de meest concurrerende landen ter wereld. Wouw, wat geweldig nieuws.Graag zou ik willen weten welke drie andere landen nog sterker kunnen concurreren met de race naar de bodem.Lijkt mij Gefundenes Fressen voor de meest sociale partijen in het parlement in het debat van de Financiële Beschouwingen vandaag.Als nieuwsfeit mag Nieuwsuur of Een Vandaag dan het resultaat daarvan aan de kiezers voorleggen vind ik.Goedendag redactie, vanavond de herhaling gezien van Nieuwsuur met Kees Vendrik van de Algemene Rekenkamer.Vendrik gaf geen antwoord op de vraag naar de effecten van de 50 miljard bezuinigingen. Hij deed niet anders dan boekhouderen.Bijgaand stuur ik u wat de reële effecten zijn van het kabinetsbeleid vanaf 2009.

Zie: Mijn oude oproep.
rob-brockhusLijkt mij goed uitgangspunt voor de Algemene Financiële Beschouwingen met alle mist rond mee- en tegenvallers, zoals die zeven miljard uitval van aardgasbaten, die vijf miljard belasting verlaging, die vijf miljard voor de vluchtelingen en migrantenopvang, en de komende race to the bottom met belastingverlaging voor multinationals. Kortom, het gaat echt veel en veel beter in ons land. Gelooft u dat? Ik niet. Het opheffen van de druk op de economie met bewuste krimp en bezuinigingspolitiek heeft volstrekt onnodig grote schade berokkend aan gewone burger. Alleen de ultrarijken zijn er beter uit gekomen. Zie de bijdragen van Emile Roemer over de vermogensverdeling in ons land.Pieter Omtzigt zei mij dat onomwonden: de boekhoudfraude m.b.t. het Spaarfonds voor de AOW was ‘gedoogd’. Maar fraude is en blijft fraude, zeker met vervalsing 12 jaar lang van de miljardennota’s voor Prinsjesdag. Tot nu toe heeft nog niemand het gewaagd om de geldpolitiek aan de orde te stellen, juist in het kader van de Beschouwingen. Geneuzel op de vierkante millimeter is normaal in de Kamer, i.p.v. de structuur te analyseren. Zoals het Marshallplan om de vluchtelingen een nieuw en veilig onderkomen te geven rond de Middellandse Zee met de geldschepping vanuit de ECB i.p.v. de verliezen weg te kopen door Mario Draghi van de banken, landen, pensioenfondsen en andere ultrarijken. Geldcreatie moet democratischer en niet alleen ten bate van de elite achter de elite

Rob Brockhus (redacteur SDNL)
Westkade 227
1273 RJ Huizen
Tel.: 035-xxxxxx
Mail: sdn@planet.nl
Web: http://www.sdnl.nl

Categorieën:Maatschappij.

Getagd als:, ,

8 antwoorden »

  1. Die Rob Brockhuis is altijd sterk in financiële analyses.

    Ja. Ik zie het ook. Er klopt geen moer van de staatsboekhouding.

    Er wordt stiekem meer bijgeleend van Draghi, zonder het te boeken bij de verplichtingen bij de staatschuld. Dat verklaart de – hoera – stemming van economische groei, daarom kunnen mensen zich nog meer in de schulden steken en nog duurdere huizen gaan kopen.

    Tegen de tijd dat men er achter is gekomen zijn we 10 jaar verder, en hebben Rutte en Dijsselbloem al heel lang een graai-en-naai-functie in Brussel.

    • En dan gauw de regels invoeren,als alles verkocht is tegen zeepbelprijzen,dat deze gekochte monumentale huizen niet meer aftrekbaar zijn van de belasting?
      Het torentje dat voor 35 miljoen euro gerenoveerd moet worden zal dan inmiddels wel af zijn?

  2. Hahaha, die opmerking in het begin is spot on. Alle politici doen net alsof we de goede kant opgaan wanneer beursgenoteerde bedrijven megawinsten kunnen halen ten nadele van de burger/ consument. Waar er 1 wint zal een ander het verlies dragen. Helaas is dat steeds maar weer de burger, of je nu landelijke politiek of EU-politiek hebt. Pvda of vvd, ’t is allemaal hetzelfde.

    ‘de meest concurrerende landen ter wereld.-> Graag zou ik willen weten welke drie andere landen nog sterker kunnen concurreren met de race naar de bodem.’

  3. On Our Way Home Neil Keenan update October 5, 2016

    As Benjamin Fulford said, “The Neil Keenan Trillion Dollar Lawsuit will ultimately be the downfall of Western Financial Tyranny”. And believe it or not, he just might have been spot on ! The day that law suit was filed was the day the Cabal was doomed. It not only opened up the door for Neil’s further legal action, but it was a huge and fundamental step forward for the sake of everyone else as well. This was the shot heard around the world!

    Thanks to so many Patriots and fed-up people, the Cabal has been in the process of being dismantled day by day for years right up to today… where they now are at their breaking point.

    According to Neil, payback is going to be (more than) a bitch. Having succeeded in business for many years, he knows what must be done, and he will do whatever it takes. In addition, some of Neil’s friends and associates are manufacturing and deploying even more new medical (and other extremely advanced) technologies. These are being moved into place at this very moment. You will hear more about this in the following video. Lees meer: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-on-our-way-home/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s