Uncategorized

‘Uber-VVD-Bahama-Kroes’ onder loep ‘EU-ethische-waakhond’ zonder tanden.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. met onze ‘VVD Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

uberAMSTERDAM-NOIR-‘Uber Kroes’ vangt 3,5 miljard van Saoedi Arabië en King Willem& Abouleb kussen hun gat.
De hoog bejaarde ‘Uber-Graaier Kroes‘ is nog steeds erelid van der VVD-misdaadgroep en als het aan ‘Don Corleone Rutte‘ ligt blijft dat zo. Rutte: ” Kijk wij van de VVD-(misdaadgroep) laten onze partij bendeleden zo goed als nooit vallen. Denkt u dit verband alleen maar aan onze drie oudste ereleden pedo Demmink, Wiegel en Bolkestein. De één is betrapt op miljoenen fraude en de andere op medeplichtigheid aan massa Gas moorden op de Koerden en één op Kinderverkrachtingen. Was dat voor ons een reden hen te royeren, ha,ha,ha, nee natuurlijk niet, we zouden geen lid meer over houden als we deze fijne Top-VVD-ers voor dergelijke kleinigheidjes royeerde.” Trouwens kijk maar hoe goed onze vrolijke Onno Hoes met de losse handjes nu functioneert bij de ‘COA-Misdaadgroep’ aldus een enthousiaste Rutte.

Neelie KroesDe corrupte gewetenloze  alcoholist en kettingroker Voorzitter Jean-Claude Juncker schakelt het interne loze adviesorgaan rond integriteitskwesties in omdat Kroes haar directeurschap bij een Witwas bedrijf op de brievenbus Bahama’s bij haar hernieuwde aanstelling als de VVD ‘EU-Graai en Naai-commissaris’ in 2009 heeft verzwegen. Hij had haar schriftelijke opheldering gevraagd en die gekregen, maar gaat in de kwestie nu een stap verder. De waakhond zonder tanden oordeelt of ex-commissarissen zich aan de gedragscodes houden en verder heeft dat geen enkele consequenties voor Kroes. Het tandloze comité is al een onderzoek begonnen naar mogelijke belangenverstrengeling van haar toenmalige Bankier-gangster baas, Junckers voorganger Bankier-gangster José Barroso. De Portugees is onlangs gaan werken bij ‘Elite-Gangster zakenbank Goldman Sachs’, maar lijkt al tijdens zijn hoge positie in Brussel nauwe criminele banden met de Misdaadbank te hebben onderhouden en daar weet het compleet leeg geroofde Griekenland en de PvdA gluiperd Dijsselbloem alles van(Video).

Categorieën:Uncategorized

Getagd als:, ,

14 antwoorden »

 1. LS…
  Ook Tante Neelie is gewoon een Ashkenazi Khazaren Hoer en onderdeel van de Rothschild Maffia die weer is gerelateerd aan de Zio / Nazi / Israëli / CIA / Crypto Joden Bilderberg Cabal… Hoe heette dat louche vriendje van haar ook alweer. Dat kleffe pedo hoofd met vermelding in de Quote 500 !?

  Like

 2. Hoogste tijd dat die bejaarde doos van 75 achter de geraniums plaatsneemt. Wordt erg vergeetachtig.Voelde kennelijk nattigheid,want schakelde stante pede ’n advocaat in,die ’t afdeed als administratief foutje.Kon ze dat zelf niet (meer) zeggen? Juncker grijpt z’n kans schoon voor ’t feit dat ze recent uit de school klapte in de Ierland/Apple belasting kwestie en de beslissing van haar EU opvolgster kritiseerde. Kennelijk functioneerde haar geheugen toen wel prima! Juncker,de grootste zwendelaar in belasting deals ter wereld,wordt opeens ethisch als ’t anderen betreft. Inmiddels zit de oud Maoist Barroso z’n zakken te vullen bij de allergrootste roofbank gelijk de rode vakbondsjongen Wim Kok (78) dat doet bij ’n Chinese in ’t zogeheten arbeidersparadijs.Zou op 15/3/’17 vooral op de Plee v/d Aars stemmen!

  Like

 3. Behalve dat ik een kameel met een paar grote bulten zie, puilt bij tan teNeel wel opvallend een puur vrij metselaars teken vanuit haar knoestige handen.
  “Mammie, teach me how to pray”…

  Like

 4. Vrouwen in fop , eeh topfuncties. Daar moet het naartoe !
  Om Mart Rukke nu Don Corleone te noemen lijkt mij iets te
  veel eer . Waar de Don een -eigenbelang- verdedigde doet
  Rukke dat slechts voor de valse onwettige monarchistische
  K. kliek . Leve de koningin . Houzee !

  Like

  • Zoals Bahlekkende Nederland aan €uropa uitleverde in Portugal
   met de democratische eindstand van 75% tegen en 15% voor
   (10% wist nix) houdt lijpe Mart het democratisch eindresultaat van
   het Ukraine verdrag buiten werking . Hij heeft gewoon nix te vertel-
   -len in de €U. Die deal gaat gewoon door met of zonder Martje Ruk .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.