zorg

‘Übermensch Dijsselbloem’: Geen compensatie Stijging Zorgpremie.

(Van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie )

Jeroen DijsselbloemAMSTERDAM-NOIR- VVD-Ripper Schippers(Video)’ slaat weer toe: ‘Afpers-Zorgpremie’ 10 % omhoog.
Het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn loopjongen Asscher komt mensen niet tegemoet die er in koopkracht op achteruit gaan door de stijging van de ‘Afpers-zorgpremies’ liet gisteren de PvdA ‘Gluiperd-Übermensch Dijsselbloem’ hautain weten. Dijsselbloem:” ik heb de Griekse ‘Jan met de Pet’ gewurgd en de hel in geholpen voor mijn Führerin Merkel en de Misdaadbanken zoals Goldman en Sachs en als het aan mij ligt doe ik met sadistisch plezier hetzelfde met de Nederlandse ‘Jan met de Pet’.

Dictators Dijsselbloem en Samsom: ‘Van ons geen sorry naar de door ons kaal geplukte kiezer’(Video).  

Bij de Lieg en Bedrieg presentatie van ‘Graai King Willem’ op Prinsjesdag van de ‘Pluk de arme en zieke kaal begroting’ van volgend jaar ging het kabinet er nog van uit dat de zorgpremies met gemiddeld 3,5 procent zouden stijgen(kuch). Maar inmiddels heeft Maffia-zorgverzekeraar DSW al een stijging van de Afpers-zorgpremie aangekondigd van 10 procent. In het verleden bleek DSW vaak trendsetter voor andere Maffia-Zorgverzekeraars. Toch is het volgens de corrupte minister Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken) ‘voorbarig’ om „al te boude conclusies te trekken” over de ‘Afpers-zorgpremies’, zo bralde hij woensdag tijdens het debat over de begroting van 2017. „We hebben nu pas van een kleine ‘Afpers-zorgverzekeraar’ een voorspelling. Dat is voor ons geen aanleiding om te zeggen dat de miljoenennota-Fraude-cijfers niet meer juist zouden zijn.” Dijsselbloem: “vergeet u niet dat ik in de blind tot verbijstering van CDA kamerlid Pieter Omtzigt ook de Fraude-Jaarrekening van de NS blind heb goed gekeurd.”

Dijsselbloem en Wiebes verschil moet er wezen: Bijna pensioen 75.000 euro bonus en 1,5 miljoen uitkering Prinses Amalia. 

CU-Kamerlid Schouten wilde daarop van de PvdA-bewindsman weten of hij mensen gaat compenseren voor hun koopkrachtverlies, als de premies Schippers de Zorg Ripperstoch hoger uitvallen en of hij wel normaal is en een geweten heeft en goed slaapt met zoveel zorgmijders op zijn geweten . „Nee, dat gaan we niet doen en ik slaap prima”, was zijn hautaine reactie. „In augustus was de besluitvorming over de koopkracht van het ‘Klootjesvolk’ en de Ultra-Rijken en de Royal Miljardairs ‘Syfilis Koningshuis’. Daarna gaan we weer over tot de dynamische pluk de zieke kaal werkelijkheid. Soms vallen de zaken positiever uit (nooit), soms negatiever (altijd) voor het Klootjesvolk.”Eerder woensdag verdedigde de VVD minister ‘Gangsterin Schippers’ (Volksgezondheid voor de Rijken) de kabinetsraming van de zorgpremie. „Het is niet zo dat VWS en Financiën het op een kladpapiertje uitrekenen”, bralde de ‘Zorg Ripper Schippers’. Wel beaamde Schippers dat de overvallen van de Zorgmaffia-praktijk anders kan uitpakken. „Het is aan de ‘Graai en Naai Bobo’s’ van de zorgverzekeraar zelf om de premie vast te stellen.” De zorgverzekeraars kunnen zo’n 2 miljard euro uit hun financiële Afpers-Bloedwinsten buffers gebruiken om de zorgpremie komend jaar lager te houden, aldus Schippers. Dan nog houden ze voldoende ruimte om in te kunnen spelen op onverwachte  te verwachte fraudes, ‘Graai-kosten’ zoals gouden handdrukken, bonussen en Mega salarissen en dan bedoel ik niet de Staats uitkering van 1.5 miljoen Taxfree aan onze Royal puber Prinses Amalia, want die is sowieso buitenzorg, ha,ha, ha. Hoewel de verzekeraars vorig jaar ook al 2 miljard euro uit hun winst teruggaven aan de premiebetaler, groeiden hun buffers tot 11 miljard bloed-Winst.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.