Politie

Ard van der Steur vervolgt geen vrouwen meppende politie en politici.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het niet vervolgens van vrouwenmeppers zoals hoog geplaatste corrupte politici zoals ‘Captain Gay Mark Rutte Ard van der SteurEurlings’ en ‘Two Faces Dijkhoff’ door de VVD-Justitie lijkt de norm te zijn in de ‘Elite-Schurkenstaat-NL’.
Asscher laat weten trots te zijn op deze vorm van ‘VVD-Klasse-Justitie’. Het Hof moet nu besluiten over de ‘Vrouwenmepper-agent’ na protesten in Geldermalsen nadat de VVD-Jusitie van de ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’ de zaak weer eens in de bodemloze doofpot heeft gedeponeerd. Het gerechtshof in Arnhem moet beslissen of een agent moet worden vervolgd voor een poging tot doodslag op een vrouw die protesteerde in Geldermalsen. De vrouw gaat namelijk via een procedure vervolging afdwingen, liet haar advocaat Esther Vroegh vrijdag weten nu de VVD-Justitie weigert de wet te handhaven.

Mishandelde Vrouw uit Oranje doet aangifte tegen ‘Agent–bodyguard’ van Dijkhoff.

Klaas DijkhoffDe protesten in Geldermalsen, op 16 december vorig jaar, waren gericht tegen de komst van een COA-misdaadgroep asielzoekerscentrum. De vrouw is die dag geslagen door een agent met een wapenstok waardoor ze hoofdletsel opliep.Het corrupte VVD gedeelte van Openbaar Ministerie (VVD-OM) had in juli al besloten de agent niet te vervolgen. Het OM had beelden bestudeerd en concludeerde dat het geweld ’proportioneel’ was. De agent zou hebben geduwd en zijn knuppel omhoog gebracht, maar niet geslagen (kuch).De vrouw heeft forensisch expert Selma Eikelenboom ingeschakeld, die de beelden frame voor frame bestudeerde. Zij stelt dat een andere agent de vrouw wel twee keer met een wapenstok heeft geslagen. Bovendien stelt de deskundige dat een groep agenten getuige was. „Uit die groep komt ook degene naar voren die mevrouw weer op de been brengt”, staat in het rapport. „Het is duidelijk dat deze corrupte agenten hun collega, die wel verantwoordelijk is voor het slaan, afdekken.”Vroegh heeft bovendien nog een getuige die aangeeft dat er wel raak werd geslagen, vertelde ze vrijdag. „Een huiveringwekkende Doofpot zaak”, noemt de raadsvrouw het.Wanneer het hof besluit over de zaak, is nog niet bekend. Ook Steven Brown werd op de Dam bijna het slachtoffer van een mishandeling  door twee  corrupte (domme) Politie bodyguards van de VVD Minister ‘Gangsterin Hennis’, toen hij verslag wilde doen van de Pro associatie  Maffia-Oekraïne  Verdrag  manifestatie van de Rechtse populistische partijen D66, Groenlinks, VVD en de PvdA

Categorieën:Politie

Getagd als:, ,

4 antwoorden »

  1. Die klacht procedure ex art 12 Sv bij ’t Gerechtshof biedt meestal weinig tot geen soelaas.Bij Demmink liep ’t ook op niets uit. Zal in casu niet anders wezen.Crux is ’t vervolgingsmonopolie v/h OM. 1 van diens speerpunten is lichamelijk geweld, waar ’t zogenaamd “bovenop zit”.Echter wanneer Camiel z’n ex aan diggelen slaat, stelt men ’n vriendelijk gesprekje voor.Daar zal menige wife beater vreemd van op kijken. Een aperter geval van klassenjustitie is nauwelijks te vinden. IOC en persoonlijke huisvriend v/d Koning blinken aan de horizon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s