pvda

NSB’er Asscher ’trots’ op VVD Kabinet Rutte.

(van onze ‘Üntergang-PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Er is geen fatsoenlijk weldenkend mens die vol lof spreekt over het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte.
Bij eenLodewijk Asscher besloten PvdA-hoertjes-bijeenkomst in Groningen bralde vice premier de loopjongen van Rutte de ‘NSB-er Asscher’ donderdagavond dat hij ’trots’ is dat de partij „verantwoordelijkheid heeft genomen” door te gaan regeren in dienst van het extreem gewetenloze Kapitalistische VVD. “Ook mijn Overgroot vader heeft verantwoording genomen toen Nederland bezet was door de Nazi’s door voor hen te gaan werken en ook daar ben ik zeer trots op.”

‘Eichmann Samsom’ wil Partijleider blijven tot de Üntergang Compleet is. 

Kansloze Strafzaak tegen ‘Maffia-tabaksindustrie’ van ‘PvdA-Marlboro-Asscher’ .
De afgelopen tijd klonk uit alle hoeken van de maatschappij terechte kritiek op het bezuinigings pluk de arme, bejaarden en zieken kaal beleid van het joodsche_raad_ster_3001kabinet, dat zo misdadig heeft gesnoeid dat Nederland minder snel uit de ‘Jan met de Pet’crisis kwam en dat er nu 2.5 miljoen arme sloebers ( ) onder de armoedegrens moeten zien te overleven . Terwijl als symbool van de extreme ongelijkheid de puber Prinses Amalia een Taxfree Staats uitkering ontvangt van 1,5 miljoen euro per jaar(Video).Asscher beaamt dat „bezuinigen banen kost” en stelt dat „we goed moeten kijken wat we kunnen leren van wat er wel en niet goed ging.” Maar ook houdt hij vol dat de ‘pijnlijke’ maatregelen nodig waren om het land de Bestuur-gangsters en ander ‘Rat in pak Tuig’ nog meer erbovenop te helpen.

‘Übermensch Dijsselbloem’: Geen compensatie Stijging Zorgpremie (Video).
Toch zit hij „niet te wachten op een herhaling van dit kabinet”, zo bralde hij de corrupte arbeiders verraders leden toe. „We moeten nu laten zien hoe we met elkaar omgaan. Hoe we mensen beschermen die het extreem moeilijk hebben door ons misdadige beleid in dienst van de VVD en het Groot Kapitaal. We moeten laten zien hoe Nederland er beter van wordt, zoals mijn moeder de CEO van Marlboro Irene ”. Asscher schetste welke rol hij daarbij voor de ‘Asociaaldemocratie’ ziet weggelegd. „In de negentiende eeuw hebben mijn voorgangers de SDAP en het communisme en de anarchisten en de hippies en het humanisme het misdadige VVD-kapitalisme enigszins getemd. In de twintigste eeuw hebben onze voorgangers verzorgingsstaat opgebouwd en die hebben wij weer afgebroken. Nu moeten we ervoor zorgen dat wij en onze bazen de Ultra Rijken met hun criminele handlangers de VVD-misdaadgroep(Video)  en de Bankier-gangsters daarvan nog meer kunnen profiteren. Vergeet u niet dat voor de vorige verkiezingen mijn ‘gabber in crime ’Imam-Samsom’ Rutte heeft uitgemaakt voor rotte vis en daarna Rutte weer jaren in het zadel heeft gehouden en dat gaan we nu na de verkiezingen gewoon weer doen”. Asscher we worden niet voor niets de hoertjes van het Groot Kapitaal genoemd. Het economisch roof de arme scheel tij kan daarbij helpen, denkt hij. „Nu hoeven we niet meer na te denken over nog meer bezuinigingen op de massa, maar kunnen we gaan investeren”, aldus de compleet waanzinnige PvdA arbeiders verrader VVD-bewindspersoon Asscher.

Categorieën:pvda

Getagd als:, , ,

18 antwoorden »

 1. Als het RIVM stelt dat iets veilig is dan is dat gewoon zo, punt uit

  Spelen op (met) chemisch afval wie is er niet groot mee geworden !!!

  Iedere dag sporten wereldwijd miljoenen kinderen en volwassenen op dit soort kunstgrasvelden. http://zembla.vara.nl/dossier/uitzending/gevaarlijk-spel
  Ook in Nederland liggen bijna tweeduizend van die velden.
  De rubberkorrels bevatten zink, lood en benzeen en verschillende polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK’s), stoffen die bewezen kankerverwekkend zijn. .

  Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft u lief

  Vaccinazies vanzelf sprekend in het basis pakket

  Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/10/07/gulf-war-syndrome-documents-prove-uk-and-us-military-personnel-were-injected-with-untested-vaccines/

 2. Door de AOW-leeftijd te verhogen kunnen we het basispensioen de komende jaren blijven betalen en blijven graaien in de pensioenfondsen.. Het is ons gelukt de zorg af te breken én slecht én onbetaalbaar te houden. We hebben ervoor gezorgd dat meer mensen weer een duur huis kunnen kopen en er voor minder mensen een huurwoning komt. We hebben de instroom van vluchtelingen niet onder controle . We hebben ons land onveiliger gemaakt. Er is meer geweld op straat en er zijn iets minder inbraken.  

  • Wie onze vvd vrijheden misbruikt en in opstand komt , krijgt met de overheid te maken. Wetten die we hebben, zullen we inzetten. Als er nieuwe wetten nodig zijn dan verzinnen we ze. En als we alle wetten juist af moeten schaffen dan doen we dat ook. Maar het allerbelangrijkste is dat ik Rutte , dat jullie allemaal, alsmaar duidelijk blijven maken:Wat goed fout is In ons land . 

 3. Militaire mannen van Nederland wij hebben geen Rutte en Obama en Hillary nodig!
  Reken ze in en voor geld wij als volk zijn slim en volwassen genoeg voor dit troep en achter de schermen gaan ze oorlog voeren in uw naam volk van nederland

 4. Hij is al vijf jaar aan het waarschuwen voor Rutte zijn valse GOD! voor dit militaire mannen van Nederland gaan jullie oorlogvoeren. Reken ze in dan zijn we klaar, voor Geld kunnen we zelf regelen wij hebben GEEN ! Rutte en craqhead Obama en gekke hillary nodig. Wij het Volk zijn volwassen genoeg en slim genoeg om europa gewoon weer voor hun oorlog zuchtigheid te laten afbreken en mensen te vermoorden net als in Hilter tijd zitten we hier op te wachten zie MH17 Geen Rusland maar CIA van Engeland en porosjenko !

  En Rutte gaat achter de schermen oorlogvoeren zonder u het Volk te vragen in uw naam van U als Volk Een koning die u liever laat sterven voor zijn gemakzucht

 5. En Kijk als de wereld denk dat amerika en europa zo strek zijn en denken dat men
  in huis van iemand anders kan gaan commanderen en uw moeders van nederland jullie zonen weer laat gaan vechten voor de monarchiën dus uw koning zijn jullie net zo gek als Rutte !

  En zo als jullie journalisten steeds maar hun stomme propaganda laat strooien dat Rusland steeds maar de schuldige is van alles, krijgen we allemaal wat we verdienen en alex de bunker ingaat voor wat ?

  Denk goed na Volk van Holland wat Rutte aan het doen is ! Met uw onverschilligheid en uw belasting geld steel ik een dubbeltje staat ik zeker in uw krant. En hier de PvDA,VVd,D66,groenlinks,christenunie,Cda enz, , gewoon oorlog gemachtzuchtig zijn zoals de Gekke hoop scheffer!

 6. PvdA is RIP,doet er niet meer toe,dus haar spreekbuizen evenmin.Wie op 15/3/’17 op haar stemt,stemt op ’n lijk, net zoals in De Bilt bij de raadsverkiezingen op wijlen Els Borst werd gestemd omdat haar naam niet meer v/d kieslijst kon worden verwijderd. Daardoor is D’66 daar de grootste en niet (meer) de VVD. Mss hoopt A$$cher daarop en treedt ie alsnog in de voetsporen van z’n voorvader,die vast moet hebben beseft waar de (Nazi)klepel hing,maar eieren voor zijn eigen geld koos ipv voor dat van zijn rasgenoten. Je zult zulke Voorzitters maar hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s