Politie

Corruptie politie van Ard van der Steur doet aangifte tegen corrupte politie.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Disciplinair onderzoekje naar ‘Declaratie-Fraude’ Politieman Frank Frank GiltayGiltay.
De extreme corrupte Politiebaas Akerboom doet namens de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’ aangifte tegen Zakkenvuller OR-voorzitter Giltay. Er zijn strafbare feiten gepleegd door corrupte leden van de ondernemingsraad van de Nationale Politie en dat is op zich feitelijk geen nieuws. Het zou vandaag de dag pas nieuws zijn als ze niet corrupt zijn. De Laffe en corrupte Korpschef Erik Akerboom heeft gisteren pas aangifte gedaan bij het ‘VVD-OM’ tegen voormalig OR-voorzitter Giltay en de ‘VVD-ondernemer’ waarmee hij duistere ‘Graai en Naai zaken’ deed. Waarom hij niet zoals bij alle burgers Gilotay en zijn misdaadgroep heeft aangehouden en ingesloten in de cel spreekt boekdelen.

Stelende Burgemeesters Wachtgeld en Moordende Henriquez politie geen ontslag.

 

Volgens het Doofpot-onderzoeksteam van de politie zijn in elk geval Frank Giltay, de voormalig ‘Graai-voorzitter’ van de corrupte Centrale Ondernemingsraad (COR) en de VVD-ondernemer betrokken bij strafbare feiten. Het gaat om valsheid in geschrifte, oplichting en verduistering, witwassen en dan hebben wij het niet over onze vorige Bazen Opstelten en Teeven, meldt een woordvoerder op basis van anonimiteit van de politie aan Volksnieuws.

 

Categorieën:Politie

Getagd als:, ,

3 antwoorden »

  1. DEN HAAG – De Nederlandse samenleving heeft zich te afhankelijk gemaakt van rothschild banken en andere rothschild financiële instellingen, waardoor ons land erg gevoelig is geworden voor de wispelturigheid van de financiële markten. De overheid moet daarom meer doen om de dominantie van de financiële rothschild sector terug te dringen, stelt de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) in een woensdag gepresenteerd rapport.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s