US President verkiezing

“Uncle Tom” Obama beschuldigd Trump van verkrachting.

(van onze Internationale Perverse Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De US massa ( en de rest van de wereld) wordt dagelijks ‘verkracht’ Terror jaap presidentdoor het Corporate Crime en hun loopjongen Obama.
Het extreme corrupte Democratisch kamp van ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’ aka“de Cigar” heeft weer een schepje op het ‘Freak-verkiezingsvuur’ gegooid. “Uncle Tom” ‘TTIP Obama’ deelde dinsdag mee dat de opmerkingen van de Republikeinse presidentskandidaat Trump over het betasten van vrouwen wijzen op een geval van aanranding. Obama zweeg wel in alle talen over de verkrachtingen en ‘Mega-cocaïne’ handel van ‘Pedo Bill’. En het in strijdt met de wet vernietigen van de mails door zijn ex Minister van State Hillary.

Obama’s legacy :Recordbedrag aan militaire hulp aan Israël en 60 miljoen Amerikanen aan de foodstamps.

 Het draait om de Mad Dog opmerkingen van Trump van elf jaar geleden en waarvan een geluidsopname Obama Ruttebewaard is gebleven door de CIA van Obama& Hillary. Hij zou in 2005 onder meer hebben gezegd dat hij seks wilde hebben met een getrouwde vrouw en dat hij had gemerkt dat ze nepborsten had. Hij betitelde zijn opmerkingen van weleer zondagavond in het debat met zijn rivale Hillary Clinton als ‘niet meer dan  Elite-kleedkamerpraat’. De seksistische opmerkingen zouden onder anderen gaan over Nancy O’Dell, een bekende presentatrice in de VS, die zich een weg naar de Top heeft geneukt naar goed US gebruik.President “ Uncle Tom”( black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) Obama noemde de opmerkingen dinsdag weerzinwekkend, maar gaf geen antwoord dat er op dit moment 3 miljoen US burgers Homeless zijn en 60 miljoen US burgers moeten zien in leven te blijven met Foodstamps en minimaal een Black per week door zijn politie wordt vermoord.

Obama’s ‘Little Gay Lord Rutte’ en de Nederlandse rechtse populistische partijen D66, GroenLinks, VVD en de PvdA hebben zich ook gemengd in de US verkiezing’ s ‘Vuilnis-Show’van de twee psychopaten Trump en Clinton en zich achter Obama en Hillary geschaard. Pikant is dat de PvdA Minister “ Miss Cow” Sharon Dijkstra 5 miljoen belasting ‘s(Video) van ‘Jan met de Pet’ gestort heeft aan de Maffia Familie Clinton.

 

4 antwoorden »

  1. Dan hebben we het hier ’n stuk gezelliger met feestneus Buma.
    Terug naar het jaar 0 met gristelijke familiaire waarden&nog wat
    uit het fossiele tijdperk van Dönner’s buikspreekpop Bahlekkende.
    Leest als een politieverslag van verkrachting binnen het huwelijk en
    kindermisbruik dat c.d.a. verziekingsprogram . Niet te gleuven !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s