zorg

PvdA Sigaar uit eigen doos:Belasting omhoog voor de ‘Maffia-Zorg’.

(van onze ‘Üntergang-PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Untergang  van de arbeiders verraders partij de PvdA komt met de dag dichterbij.
henk-nijboer
PvdA bekent weer kleur en haalt niet het bloedgeld weg bij de Zorg Maffia bazen die minimaal 11 miljard hebben gestolen van Jan met de Pet. En dat die poet jaarlijks toe neemt en alleen gebruikt wordt voor mega salarissen en bonussen voor de Zorg Bobo’s. De Verkiezingen naderen en de PvdA aapt de SP na, maar dan wel door met een puk de laagste klasse nog meer kaal voorstel te komen het eigen risico af te schaffen. Het is bijna als een dief die na drie jaren berouw heeft en zijn gestolen ‘Bloed-buit’ terug geeft aan zijn zwaar mishandelde zieke slachtoffers. Vergeet u niet dat de PvdA eerst zelf het eigen risico heeft ingevoerd in dienst van de VVD-misdaadgroep.De VVD ‘PvdA-hoertjes’ willen een lastenverzwaring doorvoeren om zo het eigen risico in de ‘Maffia-Zorg’ van het VVD ‘Rippersechtpaar Schippers’ te kunnen schrappen. M.a.w. een Sigaar uit eigen doos!

PvdA Eerlijk Delen: Geheime deal over Belasting compensatie ‘Graai-King Willem’.

Het eigen risico voor de zieken is nu 385 euro met als gevolg 200 duizend zorgmijders. Om er een streep doorheen te zetten, wil de PvdA alle schijven van de inkomstenbelasting met 1 procent verhogen. Dat moet Schippers de Zorg Rippersvier miljard euro opleveren, precies genoeg om het afschaffen ervan te kunnen bekostigen.Dat staat in het Propaganda Lieg en Bedrieg verkiezingsprogramma van de partij, onthult Kamerlid Henk Nijboer aka “Sigaar uit eigen Doos”, tevens een berucht corrupte lid van de PvdA ‘NSB-commissie‘ voor het arbeiders verraders  partijprogramma.Hoewel meer partijen af willen waaronder de SP van het eigen risico of dat sterk omlaag willen brengen, is de PvdA die er een financieel plaatje van ‘Sigaar uit eigen doos’ bij levert. Of alle burgers en met name die uit de laagste klasse er even blij mee zullen zijn, is de vraag.

Dijsselbloem en Wiebes verschil moet er wezen: Bijna pensioen 75.000 euro bonus en 1,5 miljoen uitkering Prinses Amalia.
Het gaat namelijk om een belasting maatregel die geen onderscheidt maakt tussen de hoogste en de laagste inkomsten groepen en dat is nu de PvdA ten voeten uit als het gaat om Eerlijk Delen. Pikant is wel dat het ‘Syfilis- Koninghuis’ is vrijgesteld van deze belasting maatregel, maar goed die zijn toch al van de wieg tot het graf buiten zorg. En gelukkig maar want hoe zou bijv. de puber Prins Amalia van haar schamele Taxfree uitkering van 1.5 miljoen euro per jaar haar eigen risico kunnen betalen.

Advertenties

23 antwoorden »

 1. De flat van Ayaan Hirsi was voor chantage doeleinden voorzien van afluister en opname mogelijkheid, waardoor nogal wat kopstukken van bestuurlijk Nederland die het bed deelde met Aryaan, zoals o.a.de top VVD ‘er G. Z op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Rijp voor chantage.

  Like

 2. Pedofiel Paul de Leeuw (54) haalt uit naar mensen die hem liever van de buis zien verdwijnen. ,,Ik moet de mensen die een hekel aan me hebben teleurstellen: ze zijn nog niet van me af, want ik bouw dus weer nieuw kinder publiek op”, zei de kersverse winnaar van de Gouden Stuiver vanochtend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis.

  Like

 3. Sergey Lavrov: “There are so many pussies around your presidential campaign on both sides that I prefer not to comment on this.”

  Christiane Amanpour, as one writer rightly puts it, is a “war whore,” but she obviously didn’t realize that she has raised an important question here. Remember the Russian Trotskyite group called Pussy Riot? Remember some of their greatest performances? Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/10/13/russian-fm-sergey-lavrov-there-are-so-many-pussies-around-us-presidential-campaign/

  Like

  • 17 miljoen mensen hebben een hekel aan een hypocriete valse nep-Zwarte Piet met een glimmend kaal pepernoten-hoofd ingesmeerd met vaseline en olijfolie, gesubsidieerd met coke-geld en omroep-subsidies.

   En maar lachen, terwijl het niet leuk is; Ref. Johan Derksen VI.

   Like

 4. Erica Terpstra vindt het een wonder dat ze weer gratis en voor niks in het vliegtuig kan stappen voor haar Homo Omroep MAX-programma Erica op reis.

  Like

 5. Echt gevaarlijk wordt het met de Plee v.d AA die nu Achmed Aboe
  als toekomstige premier naar voren schuiven .
  Nederland wordt wakker ! Het rotterdammiseren van de samenleving
  staat U te wachten, kortom : Bek dicht en doen wat er verplicht wordt.
  En daarbij nog duwen ook volgens We are change .

  Maar goed . . . erosie alom. Rob Zimmermann de Dynamietprijs voor
  rijmelarij en Doortje Flessing de Cor&Don prijs .
  Liever identiteit loos door het leven dan dat ziekelijke “onskentons”
  sfeertje bij Matte Thijs of Oemberto Lulmaarraak .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s