Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Live Kerst 22 december :’Tok-Party-show’ Stem van de Straat 2016 met iT’s one big Happy Family in The OAK.

(door de redactie Stem van de Straat Amsterdam-Noir)

AMSTERDAM-NOIR- Old A’dam:iT-disco in memory, One Big Happy Family& Savoy-Bar Night Club in The OAK.Underground club Oak gooit de deuren open voor ‘Tok-Party Show'( bron: Parool).


In de week voor Kerst gaat “ De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir” zijn eerste seizoen afsluiten met de eerste Live oak_gevel_polaroid_enlight‘Tok-Party programma’ ooit in Nederland met o.a. ‘Careltje van Manfred’ en ‘Drag Queen Mayday’ en Toon en  ‘Zwarte’ Corry van de Savoy Bar Night Club ! Toon(ooit de sterkste man de Pijp) is een levende legende uit Oude Pijp toen het nog een Volksbuurt was. De eveneens legendarische Mooie Frietje van Café Parkzicht (laatste rondtje tot 8 uur s-morgens) is ook van de Party en ook de 2 Ouwe Hoeren die samen meer worsten bij elkaar hebben gezien dan de Unox fabriek. Voor die ‘Tok-Party uitzending’ verwachten wij rond de 50 tot 75  iT & Happy Family People die o.a. oude legendarische anexdotes zullen gaan ophalen aan de grote Tok Tafel en hun moves on de floor zullen Partyen en Tokken.

De uitzending zal plaats vinden in een grote zaal met een verhoging met daarop een lange ‘Tok-tafel’ die plaats biedt aan 12 gasten (Discipelen). Iedereen kan aanschuiven en weer van tafel gaan. Oude beelden van de iT en The Happy Family en het seizoen 2016 De Stem van de Straat Amsterdam-Noir zullen op een groot Video scherm worden afgespeeld.
Old ( Multicultureel vrijheid & blijheid)  Amsterdam herleeft voor One night. Later zullen de Amsterdammers zeggen waar was jij die avond!

it-amsterdam-voorkantWij rekenen op Top Drag Queens, Leder nichten, Lesbo’s en Paal  ‘dirty dancers ‘ van jong tot in de 60 tot 80 jaar (rollators toe gestaan). Topless en Total loss toegestaan! De Tok Presentators zullen Franklin Esajas, ex coördinator van The Happy Family ing Steve Brown & Dave Leipe Shit & Ibiza Sylvia de Godmother from the Pijp & Alles deskundige Joke en last but not least Careltje  zijn. Dresscode iT en The Happy Family style. Aaltje de originele iT toiletjuffrouw , die meer kilo’s coke en XTC heeft gezien dan de hele Amsterdamse narcotica brigade bij elkaar.  Ook Happyatnight‘Chinese Robby’ één van de zeldzame iT Gouden sleutelhouders is van de de partij! Tijdens de uitzending kan in de zaal volop gefeest worden met onze iT- DJ ( inmiddels 70 jaar maar nog steeds in het leer) zoals men los ging in  de iT en The Happy Family disco ( Happy at Night).  De uitzending start om negen uur, maar de gasten zijn  al vanaf 8 uur welkom, zodat zij zich kunnen inzuipen en snuiven en slikken voor een goed gesprek. Drank  is vanaf 8 uur tot 9 uur gratis ( maar drink met mate kuch). Nadat de uitzending is afgelopen gaat het Tokken en Partyen door tot 12 uur! ( niet de volgende ochtend) Ambulances staan gereed.
Finaly:Naast dj live muziek van de beste Amsterdam-Noir straat muzikanten en art performers.

 

Extra: een van Nederlands bekendste en beste Pop Portret fotograaf zal een impressie maken van de avond en die daarna online zette, zodat alle ‘Tok-Party gangers’ die kunnen downloden.

 

7 antwoorden »

    • Het lijkt wel of wij Nederlanders ons moeten mee bemoeien wie er president van Amerika moet worden.
      We weten nog niet eens ons eigen land fatsoenlijk samen te regeren of problemen samen op te lossen, laat staan wel in een ander land. Een natie vol met gehersenspoelde tv media debielen.

  1. De beste Amsterdam-Noir straat muzikanten?
    Dat belooft wat, zo net voor de kerst.
    Doe het hem anders maar eens na op straat in Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s