mark rutte

‘Land verrader Rutte’:Nederland buiten militaire samenwerking met ‘Maffiaboss Porosjenko’ Oekraïne.

(van onze Internationale EU Elite-Gangster redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-‘Landverrader Rutte’ wil Maffia-Oekraïneverdrag ongewijzigd(Video) ondertekenen.King Willem Drankorgel 

Don Corleone Rutte‘ wil met een grote Fop speen weer eens de Wil van het Volk te verkrachten. Zijn King Willem heeft zich moedig als hij is zelf bereidt verklaart mits onder Staatsgeheim in de Oekraïne bij de Russische grenst leiding te geven aan militaire Nederlandse patrouilles. De VVD ‘EU Graaier Hans van Baalen’ heeft ook al aangeboden om de Oekraïense militairen zijn SS “Horst Wessel”(Video) lijflied te leren zingen, maar dan wel in een kroeg en echt niet aan het front. Asscher vindt het geweldig! Het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ met zijn PvdA Loopjongen Asscher wil zich buiten militaire samenwerking met de Oekraïne van ‘Maffiaboss Porosjenko’ kunnen houden liegt hij weer eens. Minister-president ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep gaat hier volgens lekkende en corrupte EU-diplomaten donderdag in Brussel voor pleiten.

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

 

Rutte hoopt daarmee recht te doen aan de uitslag ‘TIIP-Obama’ en de ‘Utra-Rijken Gangsters’ van het Maffia-Oekraïne-referendum en toch het associatieverdrag met dat land te redden wat complete Volks verlakkerij is. In het ‘Maffia-verdrag’, dat in april door een meerderheid van Nederlandse kiezers werd verworpen, is overleg over militaire kwesties opgenomen in een hoofdstuk over gezamenlijke veiligheid tegen de Russen en de domocratie. Men was wel even vergeten dat de Oekraïnse  Militairen voor een groot deel bestaan uit Neonazi brigades, die stiekem worden gefincaeerd door de CIA volgens o.a. Oliver Stone:

Volgens  lekkende en corrupte EU-diplomaten is dat de ‘Fop-opties’ die Rutte in Brussel naar voren zal brengen om zijn handtekening onder het Oekraïne-verdrag te redden voor Obama en zijn bazen de US Ultra-Rijken-Elite-Gangsters( Corporate Crime).

 Pessimisme bij de EU-Elite als de Wil van het Volk moet worden gerespecteerd .

Een opt-out wordt bij de EU-Elite in Brussel als lastig bestempeld en te democratisch . ‘Daar kunnen we echt niet aan Obama Ruttebeginnen wat denken die NL Labbenkakken wel. Dat zou het verkeerde signaal zijn dat wij een verzieking’s uitslag van het Volk respecteren ‘, bralt een Graaie en Naai diplomaat. Het politieke sentiment ten aanzien van Poetin is de afgelopen weken aanzienlijk verslechterd in opdracht van ‘TIIP Obama’ en zijn Media outlet CNN het hun Dutch filiaal de ‘Staat-NOS’.Zelfs als Rutte de andere corrupte regeringsleiders, die handelen als slaaf van Obama zou meekrijgen, is het zeer onzeker of de Tweede en vooral de Eerste Kamer zullen instemmen met ratificatie. De premier bralde vrijdag opnieuw ‘zeer pessimistisch’ te zijn of het gaat lukken om weer eens het Volk te verkrachten. Dat gaat vooral over de haalbaarheid in Den Haag.

Bevreemding dat het Nederlandse Volk de EU-Elite door heeft.

In het hoofdstuk over militaire samenwerking staat dat Oekraïne sterker zal participeren in civiele en militaire EU-operaties om crises te beheersen en dat militaire en technologische samenwerking wordt onderzocht. Ook is sprake van nauwe contacten met het Europees Defensieagentschap (EDA) over verbetering van de militaire capaciteit.Het wekt in Brussel bevreemding dat Nederlandse kiezers dit kennelijk terecht opvatten als een Navo-achtige verplichting om het oosten van Oekraïne militair te verdedigen tegen de Poetin en de separatisten ook aan te vallen. ‘Dat behoort tot het domein van de ‘post-truth politics’, bralt een diplomaat vaag, want ieder weldenken mens weet dat dat precies de uitkomst zal worden, namelijk NATO-verplichtingen!

Onwenselijk precedent voor Obama.

Er zou volgens EU-bronnen meer sympathie bestaan voor een schriftelijke herbevestiging dat het associatieakkoord geen opstapje is naar EU-lidmaatschap, want het trouwens wel is. Rutte zou in de verklaring van staatshoofden en Judas Juncker Kissregeringsleiders nog eens willen onderstrepen dat het verdrag op zichzelf geen recht biedt op vrije vestiging in de EU of extra geld uit EU-potjes, wat zij al krijgen. ( 700 miljoen +)De andere 27 landen willen heronderhandelingen per se vermijden, omdat dit een onwenselijk precedent zou scheppen voor andere Maffia-akkoorden, zoals het onmenselijke handelsverdrag Ceta met Canada en de onderhandelingen over brexit.

Tijdschema om te roven en te plunderen.

Aan de andere kant wordt in Brussel erkend dat Rutte niet zodanig onder druk moet komen dat hij zijn handtekening onder het verdrag moet intrekken. Dan zou Poetin helemaal zijn zin krijgen(Kuch). Kennelijk doet de Wil van het Nederlandse Volk er in Brussel helemaal niet toe. Alleen Poetin dwars zitten is van belang en dat mag wel wat doden en armoede kosten.  Zolang Nederland niets doet en het ratificatieproces formeel doorloopt, wordt het handelsgedeelte van het verdrag voorlopig formeel niet toegepas,maar informer(stiekem) loopt het al incusief met de ‘Graai en Naai Elite’ van NL. Weten de Labbekakken veel.De Extreem corrupte ‘Graaier Donald Tusk’, de Jeroen Dijsselbloem Christine Lagardevoorzitter van de eveneens extreme corrupte ‘Europese-Graai-Raad’, heeft dinsdag telefonisch contact gehad met Rutte en konder daardoor niet met elkaar zoenen. Hij heeft de premier toegezegd dat hij donderdagavond bij het grits vijf gangen diner mag uitleggen dat hij de oppositie tot dusver niet meekrijgt en wat dat betekent voor zijn tijdschema. Tot voor kort leefde Brussel in de veronderstelling dat de kwestie over de verkiezingen in maart heen zou worden getild, want dat had Rutte en de “Mr EU” PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem‘ namelijk gezegd. Maar nu de premier gedwongen door de Kamer heeft toegezegd dat hij voor 1 november duidelijkheid zal verschaffen, moet er eerder een oplossing komen.

Diner: Vreten en zuipen over de rug van de 50 mijloen arme sloebers in de EU.

Het diner van donderdag lijkt geen ideaal moment om de Oekraïense kwestie aan te snijden. Tusk heeft al een discussie over Rusland op het menu gezet op verzoek van Obama. Het ziet ernaar uit dat de disgenoten niet in de stemming zullen zijn om het Kremlin een plezier te doen.’Duiven’ als de Italiaan Matteo Renzi, de Hongaar Viktor Orban, de Cyprioot Nicos Anastasiades en de Griek Alexis Tsipras hadden in juni gevraagd om een ‘vrij debat’ te hebben over de relatie met Rusland, zonder druk over verlenging van sancties. EU-vertegenwoordiger Federica Mogherini beloofde toen ook te kijken naar terreinen waarop de EU weer met Rusland in gesprek zou kunnen komen.

Oorlogsmisdaden worden alleen gepleegd door Rusland en niet door de USA en de NATO.

Maar door de betrokkenheid van Rusland bij mogelijke oorlogsmisdaden in Syrië is de stemming radicaal omgeslagen. Sommige EU-leiders zullen in krachtige bewoordingen naar de Russische rol in Syrië verwijzen, verwacht een diplomaat. Anderen willen de volgens Obama en de CNN en de Staats-NOS  Russische pogingen om de Westerse Elite via een cyberoorlog te ontregelen aan de orde stellen.Over de Oorlogsmisdaden van de USA en de EU en de mensonterende armoede in de USA( 60 miljoen) en de EU( 50 miljoen) wil niemand praten en dat is logisch want dan zou het gratis diner niet meer zo lekker smaken In plaats van over ‘hernieuwde betrokkenheid’ zal het dus eerder gaan over aanvullende sancties. Volgens Duitse Staats dr. Goebbels media is bondskanselier Fuherin Merkel daar al voor gewonnen. Maar Brusselse diplomaten zien de benodigde unanimiteit op EU-niveau donderdag nog niet opdoemen.

 dr Goebbels EU- Oorlog’s verklaring.

De EU-ministers van buitenlandse zaken namen maandag een lange en scherpe verklaring over Syrië aan. Daarin stelle ze, VVDzonder Rusland met name te noemen, dat ‘inbreuken op internationaal recht, die mogelijk oorlogsmisdaden of misdaden tegen de menselijkheid zijn, niet onbestraft mogen blijven.’ Misschien bedoelde zij de USA en de EU? Ze roepen Moskou op ‘via beleid en acties te laten zien dat het alles doet om een eind te maken aan de nietsontziende bombardementen van het Syrische regime, een wapenstilstand tot stand te brengen, toegang voor humanitaire hulp te verzekeren en de voorwaarden te scheppen voor een geloofwaardige en inclusieve politieke overgang.’  Op zich toch lichtelijk bizar gezien het feit dat nu juist de bondgenoten waaronder Jabhat al-Nusra( al-Nusra werd in januari 2012 opgericht als een onderafdeling van de Islamitische Staat in Irak (ISI), het voormalige Al Qaida in Irak))  van de US en de EU de humanitaire hulp tegen houden in  Aleppo en de inwoners hebben gegijzeld en gebruiken als menselijk schild.

Naar in Brussel verwacht, zal de dr. Goebbels propaganda Oorlog’s verklaring aan Rusland donderdag worden onderschreven door de corrupte regeringsleiders en zijn wij weer een stapje dichter bij een Derde Wereld Oorlog. Wat wij ons afvragen wie vult daar nu zijn zaken aan?

 

Deel dit artikel

6 antwoorden »

 1. LS…
  Rutte is toch internationaal het grote rolmodel van een gemaakte politicus. Neem een lege huls. Zonder karakter. Zonder ziel, Zonder geweten. Doe er twee touwtjes aan en fluister in zijn oor: Befehl ist Befehl. Et Voila !

 2. Ken ‘one-take’ O’Keefe – The Cynic is the Tyrant’s Best Friend

  Far too long we’ve been taught that we cannot do anything, that this is the way life and the world has always been. That’s a load of non-sense.

  We are infinite souls with the capacity for great resilience, love and empathy. There is nothing more heroic than being able to empower one another in the fight against tyranny. We stand united, ready to face what we must to end wars.
  http://worldcitizen.solutions/

 3. Geen zorgen voor morgen .
  Frontex houdt ze wel buiten de deur .

  In ieder geval is duidelijk dat democratie in
  handen van die veeveedee galbakken niets
  voorstelt . Dat blasfemistische tegen de wind
  in pissen van Mart Rukke, en ondertussen z’n
  reet met dat referendum afvegen . Houzee !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s