Olympische Spelen Rio 2016

Smeets,King Willem & Co, Rutte en Eurlings vliegen firts class en Losers sporters als sardientjes.

(van onze Olympische ‘Royal-Heineken verslaafde’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen ‘losersvlucht’ meer tijdens Spelen in Tokio met Winnaar ‘Vrouwen-Mepper mart-smeetsEurlings’(Video).
Subsidie geld smijterij van de Staats-NOS voor bolle Mart Smeets leidt tot terechte verontwaardig en verder naar goed Hollands corruptie gebruik tot niets. De oud Studio Sport-presentator ging op ‘Royal-VIP’ kosten van de belastingbetaler naar de Olympische Spelen in Rio onder één voorwaarde dat hij tegen de Russen moest zijn. Hij schaarde zich daarmee in het rijtje Graaiers Rutte, ‘Captain Gay Eurlings’ en het (Syfilis)-Koningshuis. Allemaal gewetenloze lieden die voor vermogens op kosten van de kaal geplukte belastingbetaler naar Rio zijn gevlogen en gratis in peperdure hotels overnachten en daar zaten te vreten en te zuipen of ze Keizer Nero zijn, al dan niet met wat Volkse schandknapen of hoeren.

Zelfs over de grens staat de NOS berucht als Dutch State propaganda.

maurits-hendriksVolgens de Staats-NOS zijn de peperdure vliegtickets van Smeets en zijn vrouw Karin van 18.000 euro en het peperdure hotel van ook tegen de 15.000 euro, juist zijn afscheidscadeau en het kost ons toch geen cent, want het is subsidie geld. “De regel bij de NOS is nou juist dat niemand businessclass vliegt behalve de dr. Goebbels propaganda Boss Marcel Gelauff en zijn kliek. Vanwege Marts enorme propaganda verdiensten voor de NOS, zijn bolle fysiek – hij is bijna zeventig en laat steeds natte winden – en omdat we dus veel kosten uitspaarden door geen groots afscheidsfeest te organiseren, vloog Smeets Royaal businessclass en zat zijn vrouw naast hem in de stank”, aldus een beroeps-leugenaar woordvoerder van de Staat-NOS. De hoge decatente kosten van de vliegtickets schieten ook bij enkele politici en kaal geplukte burgers in het verkeerde keelgat. “Bussiness class vliegen en gratis hotel en vreten en zuipen is niet nodig, zeker niet als je dit afzet tegen de bezuinigingen bij de publieke Staatsomroep en het feit dat zelfs de sporters, om wie het gaat bij de Olympische Heineken House Spelen, ook gewoon goedkopere tickets hadden en de Losers sporters zelf als sardientjes werden terug gevlogen”, sprak Michiel van Nispen, Tweede Kamerlid voor de SP. Mart Smeets kwam ook met een korte verklaring, die hij aan het ‘SBS-Riool Shownieuws’ gaf. “Het was mijn afscheidscadeau gedwongen gefinancierd door het Volk en uitbetaald door de NOS. Het mij aangeboden namens de Staats-NOS, dat heb ik geaccepteerd als ‘Staatssubsidie- Miljonair’ en Zakkenvuller die jarenlang dr. Goebbels propaganda heeft gemaakt o.a. voor de NOS ,’Doping Armstrong’ en het Koningshuis en af en toe als vreemdganger een collegaatje van de NOS heb gevoosd ha,ha,ha , scheet, ha,ha,ha, scheet.”

5 antwoorden »

 1. Nog erger dan die patserige,hersenloze voetballertjes,die ’n paar miljoen pm verdienen.Dubbele reden om niet te kijken.Sport =aanstelleritis (geworden).

  Like

 2. Subsidie-miljonair van de ergste soort.

  Al 20 jaar wacht ik dat ie van de buis af gaat, maar hij was maar niet weg te slaan bij Studio Sport.

  Sinds de dood van Theo Koomen heeft Smeets alle Tour de Frances voor mij verziekt, met zijn zelfingenomen opdringerige betweterige ijdeltuiten-gedoe.

  Theo Koomen reageerde uit zijn graf als volgt op deze wanvertoning van Smeets:

  …”niet te geloooooovvenn !!!, hoe dat hij dat toch, in deze ere categorie zal hij de gele trui mogen dragen van subsidiemiljonairs, ….niet te gelooooooooovven deze sprint van Smeets..!”

  Like

 3. Gezellie hoor, Mart Sleets. Zelf al helemaal geen voorstander
  van dat ordinaire competitieve lichamelijke zweetfestijn, hoorde
  ik Mart Rukke laatst nog beweren dat sport emotie is.
  Maar goed, zie&hoor ik gisteren die Sleets op een toon en int-
  -onatie alsof Albert v Dalsum Shakespeare doet, iets over Leo-
  -nard Cohen beweren .
  Kokend in de keuken net op tijd om’m weg te zappen. Walgelijke
  met zichzelf ingenomen eikel.
  Een en al komedie die Sleets, flink voordringer en eelt op de elle
  bogen om zoveel mogelijk vreten uit de staatsruif te bemachtigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.