pvda

Monasch:‘Playboy-Samsom’ verwaarloosde fractie bewust, maar niet zijn ‘Callgirl Saar van Bueren’.

(van onze ‘Üntergang-PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Woedende Monasch eist opheldering van de corrupte PvdA top Samsom, Asscher Diederik Samsom en Saar van Buerenen Spekman.
PvdA-fractievoorzitter ‘Playboy Diederik Samsom’ heeft bewust zijn fractie verwaarloosd, terwijl hij als een loopse hond achter zijn ex ‘Perschef‘Callgirl Saar van Bueren’ liep. Dat zegt Kamerlid Jacques Monasch. De kansloze kandidaat-lijsttrekker voor de sociaaldemocraten arbeiders verraders reageert daarmee op het ‘Nep en Fop excuses’ die Samsom eind augustus maakte.„Het was zo doorzichtige goedkoop, een half jaar voor de verkiezingen even sorry zeggen zonder het te menen”, zegt Monasch zaterdag in een interview met het AD. „We hebben intern zo vaak gezegd dat het anders moest en dat hij moest stoppen om achter Saar te lopen en de reet te likken van die ‘VVD Valse nicht Rutte’ . Er is te veel controle over fractie door het PvdA ‘Pooiers groepje’ Asscher, Spekman, Samsom en ‘Gluiperd Dijsselbloem’.”

Samsom biedt PvdA-afdelingen excuus aan, maar niet aan hongerde kinderen, homeless en werkelozen.

Monasch neemt het Playboy Samsom kwalijk dat fractieleden niet met eigen voorstellen kunnen komen, maar dat Saar dat wel mocht. In plaats daarvan zou de fractieleider alles afstemmen met zijn boss premier ‘Don Corleone Rutte’ en vicepremier zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ (asociale Zaken).Over het verschil tussen hem en Asscher zegt Monasch: „Ik ga direct op de problemen af. Ik spreek veel met ondernemers, die allemaal mensen in vaste dienst willen nemen. Maar door de onmenselijke VVD Wet Werk voor slaven en geen Zekerheid en loondoorbetaling bij ziekte zijn ze heel onzeker geworden. De risico’s zijn te groot voor ‘Jan met de Pet’. Ik zou zeggen: ga zo snel mogelijk weer om de tafel. Maak een sociaal akkoord 2.0. Als je je oor te luisteren legt, kun je niet anders.”Monasch wil dat Den Haag weer zeggenschap neemt over „elementaire zaken” als de Maffiazorg en het Graai-Europa van de Elite en duidelijke morele grenzen stelt op het gebied van integratie: „Zeggen wat de normen zijn.

De boerkini en de hoofddoek: dat is een vorm van onderdrukking van vrouwen.”Naast Samsom, Asscher en de kansloze Monasch zijn Gerard Bosman, PvdA-leider in Ridderkerk, en Pelle Oosting uit Deventer kandidaten voor het lijsttrekkerschap van de PvdA. Want deze Voorzitter verkiezing is zoals ‘Mad Dog Trump’ zegt Rigged! Aanmelden kan nog tot 24 oktober. Daarna mogen de PvdA-leden hun voorkeur uitspreken. Op 9 december moet de winnaar bekend zijn, maar die kunnen wij u nu al mede delen dat wordt de loopjongen van Rutte Lodewijk Asscher.

12 antwoorden »

 1. Opletten.
  Roze popguru Jan Smeets is PvdA aan het ophemelen.
  Smeets heeft een lichte voorkeur voor Lodewijk Asscher als leider van de partij: “Hij werkt hard en dan heb ik het over Samsom, maar iemand met charisma is wel meneer Lodewijk”.
  http://www.1limburg.nl/jan-smeets-weer-op-kandidatenlijst-pvda

  Samson…………..hard werken? Dat moet toch wel een grap zijn van jan of is die vent nou echt dom en blind?
  Samson werkt wel hard werk om Nederlanders aan zijn bedelstaf te krijgen.
  In Jip en Janneke taal…………. Nederlanders kapot en failliet maken.

 2. Rutte doet heel veel achter de schermen zoals teken voor ceta zonder iemand te vragen geen wonder geen referendum de partij die het wel geeft aan het volk stem ik voor !

  Theresa May kon niemand van de pedophilering in the house of shit op sluiten maar is wel klaar om poetin te straffen samen met rutte obama en alle zakkewasser

 3. Off topic:
  Presentatie over: “Dit is de echte gezochte Ali Hassan De foto is ooit bewerkt en wij zullen dit vanuit diverse invalshoeken proberen te reconstrueren.
  Transcript van de presentatie:
  Citatie:
  Feik Mustafa, stond bekend als zwaar (seksueel) getraumatiseerd, had Marianne een paar weken voor de moord nog bedreigd met een keeldoorsnijdend gebaar en bedreigde twee dagen ná de moord een 13-jarig meisje opnieuw telefonisch met de dood “als zij niet stopte met praten tegen de politie”. Feik is via een andere route buiten beeld gespeeld door het OM.
  http://slideplayer.nl/slide/8659398/
  Deze Faek wordt eens even aan de tand gevoeld door Wim.
  Faek moet nu gaan draaien en spinnen en speelt samen met het OM. Faek gaat dus a.s. maandag aangifte doen bij de politie omdat hij Wim maar een lastig ventje vindt.
  Luister naar het Faekgedraai

  Feit blijft…………..Feik heeft Marianne Vaatstra eerder bedreigd en bedreigde na de moord op Marianne een jong meisje met de dood.
  Dit maakt Feik medeplichtig en daarom zwijgt Feik over wat hij weet wie er betrokken waren bij de moord op Marianne Vaatstra.
  In ieder geval niet zomaar een boer uit Friesland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s