Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem vd Straat Promo afl.11:MH17- Retorica-schandaal& “Bom onder Holleeder-proces door Mr.-Gangstersletje?”

(Door de redactie van De Stem van de Straat Amsterdam-Noir)

AMSTERDAM-NOIR- Stem van de Straat komt vanavond met schokkende beelden(Video) en eveneens schokkende feiten met Adame Hoyle te gast(Video)  en Maruschka Verhoek van weblog Per slot van Rekening van als gasten  in “De Stem van de straat Amsterdam-Noir”.
Maar ook schokkende onthullingen zoals: Met welke algemeen bekende ‘Volks-Gangster’ neukt de zus van Holleeder Mr. Sonja Holleeder al jaren? En waarom zwijgt Politie-informant en ‘RTL- Riool-Boulevard-deskundige’ en ‘Alles neuker Peter R. de Vries’(Video) en zijn  laffe en corrupte ‘Misdaadjournalistiek-drek’ al jaren over deze stiekeme Gangstersletje relatie van ‘Judas Mr. Sonja’? En PvdA boeven Plaskerk en Timmermans betrapt op toneelspel en lijkenpikkerij retorica over de rug van MH 17!!!!!!

Zie voor aflevering(en) “De Stem van de Straat Amsterdam-Noir”.

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s