Uncategorized

‘Nep en Fop Tv-SBS-rechter’ Visser van ‘Maffiaboss John de Mol’ zelf voor de Rechter gedaagd.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- SBS van ‘Coca Boss John de Mol’ licht weer kijkers op met ‘Pulp-programma’
frank-visserThe Next Boy/Girl Band. De ‘Riool-Coca Pulp’ zender SBS van ‘Maffiabaas John de Mol’ krijgt klap op klap.
Zo moet het open riool SBS inmiddels 25 procent van hun ranzige medewerkers ontstaan omdat de zender op het punt staat van faillissement. ‘Riool-Televisierechter mr. Frank Visser’, tegenwoordig bemiddelend bij burenruzies voor SBS Kijkcijfers, wordt morgen voor de verandering zèlf voor de rechter gesleept. Een boze buurman eist via de rechtbank vernietiging van de Riool televisie-uitzending waarin hij een pijnlijke sensationele hoofdrol speelt om de Kijkcijfers op te krikken. Ook wenst het slachtoffer Ruud de Zinger niet geassocieerd te worden met ‘Coca-Presentator Frank Masmeijer’ de Star van SBS. De ‘Riool- TV Rechter’ Visser is van mening dat Frank Masmeijer onschuldig is en dat John de Mol geen Maffiaboss is en dat SBS een zeer degelijke algemeen beschaafde zender is.

Ruud de Zinger (53) riep de hulp in van het SBS-programma mr. Frank Visser doet uitspraak, omdat hij al jarenlang overhoop ligt met zijn buurman Co Coenraadts in Oostzaan. De klager zou last hebben van wateroverlast die volgens hem wordt veroorzaakt door de hoger gelegen tuin van de buren. Hij hoopte dat Frank Visser hier een eind aan zou maken, maar dat was een verkeerde inschatting . Hij werd opzettelijk te kakkerd gezet en uitgemolken voor de Kijkcijfers. Wij hebben de ‘SBS-Riool Rechter Visser’ om commentaar gevraag, maar die beriep zich op zijn zwijgrecht.

16 antwoorden »

 1. ra

  als we nu zullen zeggen dat Nederlands NSB’ers
  door schuld gevoel weer massa genocide
  laat gebeuren op de Palestijns
  zijn we dan anti Semieten.

  Terwijl de kop van Juut een bestaande
  attractie is waar de NSB’ers van de telegraaf
  niet over willen praten tijdens hun hullie op 4 mei

  als de zogenaamde oorlog vergoeding aan de
  kolonisten ten einde loop zal Efteling een schade
  claim krijgen

  vandaag voel ik me een Palestijnse man
  vernederd beroofd en kwaad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s