VVD

Tuig van de richel VVD-Burgemeester Nawijn scheldt inwoners uit tijdens raadsvergadering.

(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte: “Wat is Nederland toch een ongelofelijk mooi dom land voor VVD-ers,  burgemeester-nawijnGraai King Willem&CO‘ ,de EU-Elite, de Obama oorlog’s kliek, de TIIP& CETA en het Associatieverdrag met de(Maffia) Oekraïne en de ‘Ultra-rijken( hilarische Video van WeAreChange) Bilderberg Gangsters’.”
Wat de VVD boeven van Rutte ook voor wan gedrag en misdaden plegen hun (corrupte) aanhang wordt er niet minder om.De ordinaire VVD Graai en scheld Burgemeester van de Gemeente Hollands Kroon, Jaap Nawijn, heeft gisteravond na afloop van de raadsvergadering een eerlijk hardwerkende kritische familie die aanwezig was in de zaal beledigd en uitgescholden. Een gedraging die hij standaard toepast op kritische burgers in zijn gemeente. Zijn bijnaam is dan ook in Gemeente Hollands Kroon  het “Frauderende & Scheldende VVD Zwijn”.

Niets is meer heilig in het NL van Rutte:Medewerker Leger des Heils steelt 8 Ton.

Nawijn (VVD-misdaadgroep) had niet door dat zijn microfoon nog open stond en iedereen mee kon luisteren. Vlak nadat hij de vergadering heeft afgesloten, valt hij uit over twee kritische inwoners.

Zure gekken en Labbekakken‘.
“Kijk eens, daar zitten meneer en mevrouw Heel Zuur Labbenkakken op de tribune”, vertelt hij lachend tegen een Hans de Boer en Mark Ruttecorrupte Graai-collega. “Meneer en mevrouw Lombaard, dat zijn van die zure Gekken-Labbekakken.” Daarna gaat het scheldende Varken Nawijn door met het zetten van handtekeningen voor wat fraude-declaraties van hem zelf en wat collega’s. Lees ook: Woonvergoeding Fraude- Nawijn in opspraak , maar verder niets in Banana-Fraude-Nederland van de ‘VVD Godfather Rutte. De corrupte Gemeente Hollands Kroon laat weten dat de Burgemeester inmiddels zijn valse excuses heeft aangeboden voor zijn Tuig van de richel scheldpartij en dat hij verder ongestoord mag door gaan met Graaien&Naaien en uitschelden van de Burgers. Per brief heeft hij ook valse excuses aangeboden aan zijn voor het merendeel corrupte Tuig van de richel gemeenteraad.De gemeenteraad is trots op hun Burgemeester dat hij niet op de “TOP20 Criminele Lijst Burgmeesters” staat.”In de emotie van het moment heb ik de bewuste uitspraak gedaan”, schrijft de liegende en frauderende VVD-Burgemeester in een propaganda-persbericht. “Vanochtend is deze op Social Media verschenen. Direct nadat ik daar op ben gewezen, heb ik contact gezocht met de heer Lombaard en mijn uitdrukkelijke excuses aangeboden en een avondje aangeboden in onze plaatselijke VVD Heren-(seks)-Club.”Ook tegenover NH trekt de burgemeester het boetekleed aan. ” wat ik heb gedaan en daar op betrapt ben is heel dom. Je mag je als VVD-er nooit laten betrappen, want dat is onverstandig, maar het is wel een menselijke fout die VVD-ers nou eenmaal straffeloos mogen maken in Nederland.” Rutte liet weten dat de zwijgende meerderheid gelukkig ook na VVD schandaal en misdaad op schandaal en misdaad toch nog blijft zwijgen en op de VVD  stemt. Het scheldende en frauderende ‘VVD Zwijn Nawijn’ is per direct op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst, alwaar zo’n beetje de heel VVD Top al hangt, weet de zwijgende domme meerderheid veel. Bovendien laat Rutte weten hebben wij nog altijd onze domme PvdA ‘IJdeltuit Plasterk’ die wij inzetten om de massa in het hok te houden als ze een keer wakker zijn en onze VVD-ers ter verantwoording durven te roepen:

 

9 antwoorden »

 1. Ach,burgemeesters kun je vergelijken met koninklijke scheidsrechters om het volk wat te treiteren.
  In Italië was er vroeger (2008) ook zo’n vent die dacht dat hij de sleutel van de stad Venetië had.
  Hij treiterde toeristen om vooral geen duiven te voeren.
  En maar dreigen met geldboetes. Dat doen zij het liefste die schuinmarcheerders.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1202674/2008/11/11/Burgemeester-scheldt-duivenvoerders-uit.dhtml

  Hoe is het nog op de dam Steve daar in Amsterdam. Ben er al tijden niet meer geweest.
  Vroeger kwam ik met mijn vrouwliefje er wel eens en we gaven de duiven wat broodkruimels.

  Burgemeesters lopen naast hun schoenen,dat weet iedere wakkere.

  Like

 2. Zelf ’n jaartje of wat op dat burgemeester wethouder niveau meegedraaid
  en goed geld verdient. Heel normaal die gang van zaken die dubbele stan-
  -daard.Ondertussen kijken ze allemaal hogerop, de Haag, het bedrijfsleven.
  En daarbeneden zit dat zure zooitje – steuntrekkers . Goede reden om af te
  haken en complementair te leven .

  Like

 3. Dit tot daaraan toe. Veel erger is dat de VVD in de peilingen scoort en groter dreigt te worden dan de PVV. Kennelijk ziet ’n groot deel der kiezers de VVD wel zitten en dat niet alleen in Wassenaar, Aerdenhout en ’t Gooi. De kans is levensgroot dat dankzij ’t stemvee de VVD na 15/3/’17 zal doorregeren. Schelden op de VVD heeft dus geen zin.Beter ware ’t de tokkies ervan te overtuigen op z’n minst ’n protest stem uit te brengen tegen 8j VVD-(PvdA) afbraak beleid. Dat helpt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.