pvda

Duur en decadent afscheid PvdA ‘Graai-Burgemeester-Gekke-Faber’.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA-Gekke Faber’ kan aanblijven als Graaier in de Zaanse hangjongeren ‘Rel-gekke-fabersoap’ van regisseur Rutte.
Zaanse raadsleden zijn het meer dan terecht oneens met het 50.000 euro kostende decatent afscheid van de omstreden PvdA ‘Graai-Burgemeester Geke Faber’. „Voor een stad waar nog steeds een mensonterende PvdA ‘Kapo Klijnsma’ Voedselbank staat, vind ik dit beschamend op het misdadige af in het algemeen en in het bijzonder voor de PvdA, die pretendeert op te komen voor de armen”, zegt Harrie van der Laan, fractievoorzitter van de Partij voor Ouderen en Veiligheid (POV) terecht. „Enige bescheidenheid en soledariteit met de arme kaal geplukte burgers was op zijn plaats geweest.”

In de begroting van het decadente afscheid dat eind november plaatsvindt, staat dat de organisatoren „uitgaan van een sobere insteek van een halve ton euro’s”. De PvdA-Graai-burgemeester ‘Gekke Faber’ neemt drie keer afscheid: van de gemeenteraad en corrupte bestuurlijke relaties (tienduizend euro, met „een hapje en een drankje” en „muzikale omlijsting van VVD Junkie Gordon”), van geselecteerde bevriende  burgers (25 duizend euro) en van corrupte Hans Spekmanambtenaren (zesduizend euro, met een „traktatie”) en zij heeft uitdrukkelijk verzocht dat haar partijleider de alcoholist Spekman de eren PvdA Showbizz gast (1000 euro drank kosten) is staat in de begroting. Een geschilderd portret van de Burgemeester als barmhartige samaritaan à zesduizend euro en een cadeau (een VIP vakantie reis)voor de Burgemeester komen daar nog bovenop. Raadslid Juliëtte Rot van Democratisch Zaanstad (DZ) vindt dat inwoners en culturele organisaties nauwelijks kunnen meeprofiteren. „Dat is jammer en moeilijk uit te leggen in de stad waar heel veel mensen onder de armoedegrens moeten zien te overleven.” Een gemeentewoordvoerder: „Scholieren komen debatteren onder leiding van de burgemeester en in masterclasses draagt Faber haar ‘Graai-vakmanschap’ over. Die 50 duizend euro is taakstellend Zakkenvullen en decadent zuipen en vreten, het mag natuurlijk altijd goedkoper worden(kuch), want de ervaring leert dat het altijd duurder wordt.”’Gekke Faber’ is negen jaar ‘Graai-Burgemeester’ van de ruim 152.000 inwoners tellende gemeente en gaat nu het riante Luxe Wachtgeld in voor de rest van haar verrote Graai leven, zo Gek is zij ook weer niet. Vorige maand kreeg zij van DZ en POV een motie van wantrouwen vanwege haar gebrekkige maar bovenal laffe optreden in de wijk Poelenburg, waar hangjongeren voor veel overlast zorgden. Deze straat arme onopgeleide hangjongeren werden daarna door de VVD Haatzaaier en ‘Hofnar Rutte’ (Video) misbruikt in zijn ‘Pleur op tuig van de richel’ verkiezingen (Video) dr. Goebbels propaganda campange.

10 antwoorden »

 1. Waarom geen afscheid met kopje koffie en Zaanse koek? Die PvdA doos is niet meer waard. Laat Rutte z’n uitspraak herhalen naar ’t grootste NL schorem, niet gehuisvest in volksbuurten maar paleizen.De Oranje’s zouden art. 1 Gw (“ieder1 is voor de wet gelijk”) moeten vervangen door “quod licet Iovi,non licet bovi”). Dat geeft beter de 21 eeuwse realiteit weer. Een bananenmonarchie zonder weerga.

 2. Waarom in een land dat vreemdelingen haat een internationale
  gebeuren hebben zoals, een internationale strafhof en internationale
  Vredes paleis.
  .

   • Als men zulke retoriek heeft dan moet men
    sterk ervoor moeten gaan om alle koloniale
    macht politieke laten varen .
    waarom Afrikaanse leiders berechten is toch niet
    een Europees zaak .
    maar ja die Wilders en al die verdeel en Heers hoeren
    van rechts worden eenmaal aan de macht bewust
    van de vampier achtige koloniale systeem en
    prostitueren zich dan in alle stilten.

    https://www.nrc.nl/nieuws/2016/04/24/extreem-rechts-wint-eerste-ronde-presidentsverkiezing-oostenrijk-a1407693

    wil je minder emigratie zet je in voor een eerlijke wereldhandel
    transparante buitenlandse politiek
    en neutrale Nederland
    Amerikaanse neo koloniale systeem van zetbaas dictators
    en tirannen afzweren en voor het internationale gerecht slepen

    maar zolang hypocriet en hoererij aan de orde is zal je huilie om politiek die we niet
    begrijpen zullen

  • rechtvaardigheid van uit de hand van de sterke
   is zo immoreel en onzedelijk en het niks is en niks zal worden
   landen en mensen die beweren en hoge ratio te hebben en die
   constant in oorlog retoriek vervallen zijn en aanfluiting
   voor de aardse massa
   en zullen niks maar dan ook niks dan schande en verderf
   brengen over de aarde .
   de toets van het moraal en gerechtvaardigdheid behalen
   middels moorden en angst zaaien
   lijd tot niks dan barbarij en razernij
   zoals de geschiedenis ons telkens heeft doe uit wijzen .

   de westelijke Maffia gilden is een zwaar gestoorde
   psychopaten bende

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s