PVV

‘PVV-Dealer’ Heemels bestelde Meer, meer cocaïne voor de Tweede Kamer.

(van onze Wie neukt en dealt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PVV is een volwassen Politiek partij geworden: Daeler Heemels(Video) stal Michael Heemels175.000 euro uit PVV-kas.
Nu publiceren wij reeds jaren dat de markant de hele corrupte en decadente Politiek en BN- Nederland aan de cocaïne zit en worden wij systematisch doodgezwegen door de ‘Mainstream-Maffia-Media’ ( zit ook voor een groot deel aan de cocaïne van o.a. ‘Maffia Boss John de Mol’). Maar nu staat het ook voor het eerst zelfs in De Telegraaf dat wij weer eens gelijk hebben.Michael Heemels, oud-Junkie-woordvoerder van Geert Wilders en dealer van de Tweede Kamer, liet cocaïne bezorgen in de garage van de Tweede Kamer waar het vol hangt met ‘beveiliging ‘s’ AIVD camera’s van Ronald Plasterk. Gelukkig had hij geen ‘Baardmannen- aanslagen’ intentie, want dan was de hele Tweede Kamer opgeblazen, wat wel de corruptie bestrijding ten goede was gekomen. Pikant is het te noemen dat hij als leverancier een van origine Marokkaan had. Misschien bedoelde Wilders wel met Minder Minder Marokkanen feitelijk wel Minder minder cocaïne voor de PVV en de Tweede Kamer, niet dan? En wie zal het zeggen bedoelde “De Stem van de Straat “ Presentator Steve Brown met ‘Meer, Meer Marokkanen’ meer cocaïne verkopen aan de Tweede Kamer en criminele Burgemeesters zodat zij zich eindelijk dood snuiven in het kader van het Algemeen belang.

Europol: 10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De politiek zwijgt en snuift en verkracht  ( )

Cocaïne dealers (Video) en Politie broederlijk samen tijdens Gay Canal Parade Amsterdam 2015. 

Dealer en hoerenloper Heemels drukte 110.000 euro van de PVV achterover voor zijn verslaving aan hoeren en cocaïne Ronald Plasterk Gay prideen om aankopen te doen als dealer. Voor het jatten van de poen is hij toen geplaats op het “Elite-Gangster Billboard “„Op het laatste gebruikte ik 5 gram per dag samen met wat (te jonge)Volkse hoeren, de meeste van Islam origine( Vluchtelingen) en om dat te betalen verkocht ik ongeveer een onsje per dag in de Tweede Kamer,vooral die VVD nichten lusten er wel pap van. Als bijv. die snuifdoos Gordon in het Torentje was bij zijn billenmaatje Rutte had ik een Top dag, ha,ha,ha,ha. Als de Gay Parade in Amsterdam in aantocht was verkocht ik wel binnen een week een pondje, ha,ha,ha. Zelfs dealers vroegen soms of het allemaal voor mij en de Tweede Kamer was.” Dat bralt hij Apen stonded in een interview met de Volkskrant. Waarom hij nooit is gearresteerd stinkt weer naar nog meer Haagse Doofpot vuiligheid.Heemels bralt dat Wilders veel druk op hem uitoefende om te stoppen met de cocaïne en die te jonge(islam)-Vluchtelingen te pakken, maar dat is volgens hem geen excuus, „ik heb dat spul zelf door mijn lijf gejaagd en verkocht aan andere Tweede Kamerleden en her en der wat Burgemeestertjes zoals de Top VVD-er ‘Onno-Schandknapen- Hoes‘, ha,ha,ha.”

Wilders Minder, minder Marokannen ,Meer,meer Strafzaken(Video) aan de PVV-Broek.
Over de ’minder Marokkanen’-toespraak van Wilders bralt Heemels na het nemen van een snuifjes samen met de Volkskrant journalist: „Geert wist dat hij goud in handen had net als ik met de cocaïne en die jonge meiden. Ik leek Peter R. de Vries €100wel Prins Bernhard(Video), ha,ha,ha. Die week zijn er meerdere gesprekken geweest en snoof me te pletter tussen het neuken door,wat ook bakken met poen kostte, haha,ha,ha. Toen is besloten: dat gaan we doen.” Wilders is aangeklaagd voor de toespraak, de inhoudelijke VVD- OM Klasse en discriminatie Justitie behandeling begint maandag en “ik loop vrij rond en kan gewoon bekennen want Justitie doet mij toch niets,ha,ha,ha”, aldus Heemels. Hij kreeg net als ‘Geilneef Peter R. de Vries’ 100 euro voor zijn medewerking aan de Volkskrant om Wilders te beschadigen en reclame te maken voor cocaïne en VVD Klasse Jusitie. Heemels beweerde tijdens dit junkie interview dat hij er zeker van is dat Rutte gisteren met zijn hysterische ‘Pas op voor Poetin en keur het Maffia associatie verdrag met Oligarch Porosjenko’ stijf van de coke stond. Maar dat mocht de Volkskrant van Staatswege niet publiceren.

27 antwoorden »

   • Zou kunnen. Hij ondervond problemen in de showbuisness-wereld en had ook relatie-problemen met stewardessen die hij niet te boven kwam.
    Een greep naar alcohol of cocaïne is dan snel gemaakt wanneer het leven niet zo loopt als je in gedachten had.
    Geld was ook geen probleem voor Willem om aan het witte spul te komen. Daar stond Joop wel garant voor.
    Toch herhinner ik mij Willem liever anders. Iemand die nooit meer geëvenaard is later.

    Like

 1. Jammer om te zien hoe Micha zichzelf exposed.
  Hij kopt met koeieletters op z’n website.
  2 november herdenking moord op Micha’s leermeester Theo van Gogh.
  Dus dacht ik,laat ik nog eens een lichtje schijnen op die “moord”.
  Micha moet intussen toch ook wel weten dat die “moord” in scene is gezet?
  Je zou haast beginnen te denken dat Micha een acteur is in opdracht van……ja wie?
  Waarom kan Kat geen journalistiek bedrijven door eerst eens wat dieper onderzoek te doen?
  http://www.jewworldorder.org/mossad-clique-revealed-in-theo-van-gogh-murder-hoax/

  Like

 2. Effe iets anders voor multi culti Nederland.

  De radicale Nederlands-Marokkaanse imam Shay Alami Abu Hamza zal scherp in de gaten worden gehouden als hij naar Nederland komt. Dat heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie zaterdag laten weten, na berichtgeving door Belgische kranten dat de man België moet verlaten.

  De imam heeft dertig dagen de tijd gekregen, anders wordt hij opgepakt en onder begeleiding naar Nederland overgebracht. De haatprediker, ook wel El Alami Amaouch geheten, kwam vier jaar geleden in Dison bij Verviers wonen. Op internet is te zien en te horen hoe hij daar opruiende taal uitsloeg.

  Ons land is door de Belgische autoriteiten geïnformeerd. Volgens het ministerie van Veiligheid en Justitie kan de imam de toegang tot Nederland niet worden ontzegd, omdat hij de Nederlandse nationaliteit heeft. Als hij in Nederland onverdraagzame of haatdragende boodschappen verspreidt, dan zal hij worden aangesproken en desnoods worden vervolgd.

  De Belgische regering probeerde Amaouch in de afgelopen anderhalf jaar al meerdere keren het land uit te zetten, maar hij ging daar telkens tegen in beroep. Het beroep werd vrijdag door de zogeheten Raad voor Vreemdelingenbetwistingen afgewezen, waardoor hij het land nu definitief moet verlaten.

  De zeventienjarige zoon van Amaouch zorgde in augustus voor ophef met een videoboodschap waarin hij opriep alle christenen te doden.

  Like

 3. Why Is Obama Threatening Russia With World War 3 Right Before The Election

  Zitten ze daar in den Haag en Brussel zich wat druk te maken om het rekening rijden in te voeren terwijl de hele wereld aan de vooravond van een financiele afgrond en een grote eindverdrukking staat.
  En het domme I phone app gepeupel vind het allemaal niet zo erg. Tsssss.
  Krijgen ze ook zo’n big brother kastje in hun auto om hun rijgedrag te kunnen observeren?

  Like

 4. Dit kunnen ze al niet meer op vandaag.
  Nederlanders worden steeds luier en dommer en kijken teveel onzin op staatsmedia en commerciële media.

  Like

 5. Zouden ze in den Haag D66(6) en bij SBS 6(66) hetzelfde doen als daar in Washington? In het witte huis wel te verstaan.
  Obomba aan de shit. Wie weet, binnenkort Trump of Clinton aan de shit?
  Er staat een rode telefoon in president’s office. Een telefoontje en de shit wordt hun gratis en voor niks bezorgd. Voor hun gratis,maar niet voor jan met de pet. Die moet blijven werken tot z’n 67e en zich scheel blijven betalen voor hun achterlijke debiele cocaïne circus.

  Like

  • die plant niet misschien de chemicaliën
   die uit Nederlandse fabrieken komen
   om de coke proces te maken
   maar de plant zelf is niet als hennep

   ken je veel mee doen vn drinken tot
   eten

   Like

 6. Politici, filmsterren, musici, kleinkunstenaars, advocaten beroepsjunks en
  T.V. presentatoren&trices.*
  Op de een of andere wijze een puur sociaal democratisch goedje die coke.
  Gaat dwars door alle geledingen en heeft zo te zien meer binding dan welke
  gods-flauwekul of politieke shitpartij dan ook.
  Coke gebruikers hier ten lande verenig U .
  Ik zie wel kansen voor Yuri van Gelder .

  * Behalve Chantal dom blondje geloof ik want die wil er niet bij horen , iets
  met ’n proces en zo .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.