mark rutte

‘Populist Rutte’ breekt weer zijn woord met instemming D66 voor ‘Maffiaboss Poresjenko’.

(van onze VVD dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR– ‘Notoire Leugenaar Populist- Rutte’ had beloofd na een motie van de Tweede Kamer dat hij voor 1 cv25mlqweaejpb4november een beslissing zou nemen: Tekenen of niet tekenen. Nou, die belofte heeft hij weer eens gebroken als een echte leider Godfather van de VVD-misdaadgroep, die gesteund wordt door de PvdA-hoertjes. Is Nederland een democratie? Volgens de rechtse populistische partijen CDA, PvdA, GroenLinks en de VVD in het algemeen en in het bijzonder D66 die allemaal voor het Associatieverdrag zijn wel. En wie tegen is kan een pak slaag krijgen zo ondervond ‘IAmsterdsam Star reporter Steve Brown’ op de Dam.

 

Maar goed oordeelt u zelf:Bij het aflopen van de deadline van 1 november  van de Tweede Kamer wil het kabinet tijd kopen om met een oplossing te komen voor het Nederlandse NEE tegen samenwerkingsverdrag tussen de ‘Elite-EU’ en de Maffia van de Klaver PechtoldOekraïne. De komende zes weken probeert het kabinet alsnog steun te verzamelen om het verdrag aangepast te krijgen. Dat stelt Rutte in een ‘ik heb mijn woord weer gebroken’ brief  zojuist verstuurd naar de ‘Tweede-Slangenkuil-Kamer’.Met een Kul-toevoeging aan het Maffia-verdrag hoopt het ‘Lieg en bedrieg Kabinet’ recht te doen aan de uitslag van het referendum de Wil van het Volk en de democratie te verkrachten. In een toegevoegde Leugen-verklaring zou moeten staan dat het Maffia-verdrag niet leidt tot EU-lidmaatschap van Oekraïne (doet het natuurlijk op termijn wel), dat het land geen veiligheidsgaranties krijgt (staan nu als NATO Militairen aan de Russische grens) en geen aanspraak maakt op EU-steunfondsen( vangen nu al miljarden). Ook zou het Maffia-verdrag geen toegang moeten geven aan Oekraïense werknemers tot de Europese arbeidsmarkt( wat toch gebeurt).Zo’n ‘Nep en Fop oplossing’ zou aanvaardbaar zijn voor de overige EU-lidstaten stelt de Woordbreker en verkrachter van de Wil van het Volk Rutte in een dr. Goebbels propaganda Persverklaring bij zijn Staat-NOS. Maar in de Eerste Kamer ontbreekt die steun nog, maar Rara die komt er wel. CDA, CU en GL hebben al aangegeven het kabinet niet tegemoet te willen komen. ‘Niet ons probleem’, is hier de teneur.

Populist Pechtold’ sluit partijcongres af met Haat zaaien tegen Wilders(Video) en steunt ondertussen stiekem Rutte en Poresjenko.
Alleen Rent a D66-er van Kasteelheer Pechtold heeft aangegeven niet op voorhand steun uit te sluiten aan een ranzig ‘ik hou van Holland -Showbizz aangepast’ akkoord. Wel wil de partij eerst een plan zien. Premier  Woordbreker Rutte wil pas een voorstel indienen in Brussel als hij zich thuis van voldoende steun verzekerd weet van partijen die ook de democratie willen verkrachten.

Dat Eerste Kamer vol zit met corrupte ‘lobbyisten-Ratten’, wordt nooit schandaal in Nederland.

De hoop van het kabinet is nog steeds gevestigd op wat corrupte ranzige individuele Eerste Kamer senatoren en dat VVDgaat wel lukken. Met die corrupte ‘Populistische-draaikonten’ van D66 erbij zijn er nog zeven nodig. De ranzige kleinere partijen als 50 Plus waren voor het weekend nog niet eens benaderd, maar die zij letterlijk met een natte vinger te paaien.

‘Populist Rutte’ uit hartenkreet om de Wil van het Volk te verkrachten voor Maffia-Oekraïneverdrag(Video).
Afgelopen vrijdag deed Rutte nog een emotionele extreme goedkope ‘Pas op voor Poetin’ oproep aan de Kamer. Als Nederland zijn steun aan het samenwerkingsakkoord zou intrekken, zou dat de Elite-EU en Oekraïense Maffia verzwakken. Poetin zou met z’n gestook in Syrië alleen maar sterker worden(kuch) en daar word ‘TTIP Obama’ niet vrolijker van.De nieuwe deadline ligt op 16 december als de Europese ‘EU Graai en Naai Elite’ weer bij elkaar komen voor een misdadige Top in Brussel. Over de 50 miljoen EU Burgers waarvan 2,5 miljoen Nederlanders die onder de armoede grens moet zien te overleven horen wij Rutte en de Tweede Kamer zelden of nooit. Hooguit worden ze door een Top  VVD-er Hans de Boer bij tijd en wijle uitgescholden voor Labbekakken. Maar goed die armoede in de EU daar kan Rutte moeilijk ook Poetin de schuld van geven, want die armoede is juist het gevolg van het beleid van  zijn gabbers in  Brussel en Rutte.

 

9 antwoorden »

 1. Stufi afgeschaft,verzorgingstehuizen dicht, senioren aan de bedelstaf bij kinderen, AOW plots naar 68, wordt razendsnel 70, huren onbetaalbaar (studenten zolderkot Euro 600 pm minimaal!); vindt de VVD gewoonste zaak v/d wereld.1,5 miljoen netto per jaar (meer dan 3 miljoen bruto) voor ’n verveeld kijkende snotneus van 18 is peanuts voor Rutte.Hoe bestaat ‘t? Dikke kans dat ’t stemvee dit ook vindt,want de peilingen zijn niet ongunstig voor de VVD.Is toch ’t einde zoek!

 2. Op z’n bek gaat ie . Of in die megalomane €U diefstal of hier in dat
  valse koninkrijk . Groningen naar de kloten, de Shell NAM de Haag
  met vette winst weg. Ondertussen die duits/argentijnse troela een
  anderhalf miljoen toezeggen en de rest zoekt’t maar uit bij de
  voedselbank of houden hullie hand maar bij de kerk op .
  Dan nog even de AOW verhogen, de leeftijd niet het inkomen en
  g.v.d. dat zieke programma nog eens 4 jaar doordrammen.
  Zal inmiddels wel flink klotsen in dat waterhoofd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s