Maatschappij.

Klachtenregen over AOW van het criminele PvdA Broeinest Asscher en ‘Kapo Klijnsma’.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Irene Marijnissen van SP toch gelijk:Bejaarden overlijden massaal(Video) onder het regime van Rutte.
De PvdA Minister Asscher ,telg van een historische  beruchte, ‘NSB-Landverraders misdaadfamilie’ en zijn Side kick cwhtxmhwyaeq44l‘Kapo Klijnsma’ zijn namens ‘Godfather Rutte’ en zijn VVD-misdaadgroep verantwoordelijk voor de AOW en dat zullen de (arme) bejaarden weten ook. Duizenden ouderen vallen in een financieel armoede en ondervoeding ‘s gat nu de AOW-leeftijd steeds verder wordt verhoogd door het Kabinet Rutte en zijn PvdA NSB loopjongen Asscher. De brievenbussen van vakbonden en politieke (corrupte) partijen lopen over van de terechte en wanhopige klachten en noodkreten om hulp, eten en barmhartigheid .

Wat heeft de (NSB)-politie en Holleeder’ en Asscher met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken? 

Velen konden zich amper voorbereiden op de Kabinet ’s verhogingen van de AOW-leeftijd onder het motto: “Werken joodsche_raad_ster_3001tot u dood neervalt is Eerlijk Delen”, waardoor ze nu in de financiële problemen komen en zelfs hongerlijden of van gebrek aan verzorging dood neervallen. De Nep en fop financiële tegemoetkoming van ‘Kapo Klijnsma’ die daarvoor was opgesteld, zorgde bovendien voor meer problemen dan oplossingen. De enige die daar zoals gewoonlijk weer beter van worden zijn de Bestuur’s Graai en Naai Ratten in pak.Toch blaast de PvdA ‘Playboy Samsom’ van de Toren dat hij berentrots is op het Kabinet en in het bijzonder op zijn gabber in crime Asscher.Ook de overheid zelf worstelt met de onmenselijke en misdadige gevolgen van de leeftijdsverhoging. De Tweede Kamer debatteert vandaag over de honderden miljoenen die Defensie kwijt is om het AOW-gat van hun reeds kaal geplukte werknemers te compenseren en verder gebeurt er niets aan de AOW mistoestanden.

 

 

Categorieën:Maatschappij.

Getagd als:, ,

12 antwoorden »

 1. Is over 2 maanden 68 en gaat dan razendsnel naar 70 of zelfs 70+. Hoe arbeiders dat gat moeten overbruggen is ’n privé kwestie (lijkt ’t KH wel!). Die VVD aarslikkers zijn allen verzamelaars van commissariaten tegen hoge vergoedingen en zonder aansprakelijkheid, tot hun 72ste.Dus de AOW leeftijd balt hun geen hol. Zelfs Bea krijgt AOW.Van de zotte! Dan is ze plotseling wel gelijk ieder andere NLer.

 2. Als De Toppers nog een nieuwe zanger zoeken, mogen ze Frank Masmeijer bellen. ,,Dat zou leuk zijn”, zei de voormalig showmaster in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL.

 3. Statistische metingen vlg het centraal-plan-bureau amehoela heel de samenleving wordt vergiftigd en dat beweert dat mensen steeds ouder worden?

  Je moet eigenlijk lezen: De bevolking groeit en daarmee ook het aantal ouderen!

  Deze kul-berekening komt goed in hun straatje uit?

  Het zelfde in eerste de jaren van 2000, Dijkstal zag 2007 al aankomen, gauw nog effen de salarissen met 30000 euo verhogen voor parlementsleden!

  WE WORDEN IN DE LUREN GELEGD?

 4. En dat terwijl de oudjes juist de (grootste) doelgroep mbt stemmen.
  Het leger des peilers zullen hun moeten bereiken om deze halfslachtige welhaast criminele zichzelf volksvertegenwoordigers noemende natte schetenvolk te stoppen in een kast te (schoppen) duwen die nooit meer open mag/kan..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s