mark rutte

Welke Druppel Zal De Emmer Doen Overlopen in “Banana-Fraude-NL”.En is er Oplossing voor de Untergang!

( door door Adame Hoyle van Perslotvan.nl)

AMSTERDAM-NOIR- Ja, zoveel druppels….Emmers met druppels
druppelMetaforen zijn krachtig, ze spreken tot de verbeelding en kunnen verbanden laten zien die er niet zijn. Nee, natuurlijk is het geduld van Nederlanders geen emmer en nee, het werkt niet volgens de principes van natuurkunde maar toch werkt het zeer goed.Dit komt omdat het een gevoel uitdrukt, in dit geval het ongeloof waarmee ik kijk naar het geduld van Nederlanders als het om het Rutte regime gaat.In 2012 dacht ik, “Nederland heeft haar les geleerd en keert de VVD, het CDA, D66, de PvdA en GL de rug toe” maar dat was niet zo. In 2014 dacht ik dat het volk nu echt wel genoeg had van het regime en dat ze dat snoeihard in de fake EU verkiezingen zouden laten merken. Weer zat ik er naast en hebben we Eurofiel tuig in Brussel.

Gordiaanse knoop.
Ik ga hetzelfde doen, ik ga in een klap los en snij de knoop door.Ik heb mijzelf een bijna onmogelijke taak gegeven, de taak om in een redelijk kort artikel een uiteenzetting te geven van alle redenen waarom Nederland een metaforische emmer is of, op zijn minst, zou moeten zijn.  Waarom die nog niet is overgelopen is net als de knoop, niet te ontwarren. Waarom ten tijde van de Franse revolutie een land als Engeland gespaard is gebleven s net zo onverklaarbaar omdat de omstandigheden vreselijk waren in Engeland. In Nederland spelen misschien het oer Hollandse conservatisme en gezagsgetrouwheid als culturele factoren mee.Maar aan de hand van wat vragen krijgen we wel een idee welke druppels de laatste kunnen zijn, u mag kiezen.Is het omdat we ons hebben laten strikken om mee te gaan in de Orwelliaanse nachtmerrie van de EU of is het omdat we nog nooit zoveel corruptie gezien hebben in ons regime? Is het omdat we in steeds grotere kring door hebben dat de krokodillentranen van Timmermans in de VN wel heel erg wrang blijken te zijn?

 

Is het omdat we gezien hebben dat het referendum door het Rutte regime met minachting is behandeld? Is het omdat de lijst criminele VVD’ers bijna oneindig lijkt te zijn (een waarschuwing:  de lijst met corrupte VVD’ers is echt heel lang!) U ziet het al, er zijn zoveel redenen om aan te nemen dat er een grens moet zijn en da die al gepasseerd had moeten zijn, ik ben niet eens over de minister van justitie en zijn staatssecretaris begonnen! Of ik het nog over de eindeloze steun aan oorlogsmisdaden in het Midden oosten moet hebben of over de steun aan een bloedige staatsgreep in Oekraïne en de steun aan de burgeroorlog aldaar weet ik niet.

Wat dan wel, de oplossing.

Ik ga er van uit dat u niet in een grot woont en dat u wel een basisbegrip heeft van de corruptie en misdaden van ons regime, ik heb er veel aandacht aan besteed in andere artikelen op deze site en u bent zeker wel TTIP en CETA tegengekomen alsook de stilte over het Panamaschandaal. Genoeg gezegd, het is echt teveel om op te noemen in onze bananenrepubliek.

Hoe moeten we ons een oplossing voorstellen?
Meer Lezen en schokkende Video’s: Perslotvan.nl 

6 antwoorden »

 1. ik ben benieuwd wanneer me broeders in Amerika
  zullen opstaan en opvolgen wat hun profeet
  Malcolm X ze heeft geleerd
  want de enige manier om tot de ratio door te dringen
  van de blanke man is dood en verderf
  dat is zijn taal alle andere gelul is dubbel tong
  en dubbel dealen

 2. Vraag is of de ‘premier’ wel competent is het Neen-verdrag te tekenen?
  Denkt ie niet te veel aan losse feiten, die aan te voeren zijn om alsnog in Ja om te zetten?

 3. Voorlopig geen enkele oplossing voor de Untergang.

  De tegenstellingen nemen alleen maar toe. Macht- bestuur constructies
  zoals democratie / monarchie laten hun (rotte) tanden zien .
  Identiteitverdwazing, het opheffen van Holland en overhevelen naar dat
  wrakke €uropa wat op instorten staat en met miljarden onterecht in stand
  wordt gehouden . €urophiele landverraders die in Brussel het gebraden
  haantje uithangen terwijl hier de armoe met overtollig junkfood via de
  voedselbank in stand wordt gehouden. Kortom; verharding alom !

  Ieder voor zich . . . en Mart Rukke voor ons allen . Leugenachtige doorzichtige liflafjes, lulpraat over gelijke rechten terwijl ongelijke mogelijkheden bewust in
  stand worden gehouden. Wie goed luistert hoort de grote Kladderadatsch al
  tamboereren . De toekomst is aan het individu die zichzelf een sociaal wezen
  realiseert. Bewustwordingsprocessen en opvoeding. In geen geval standpunten dwang en verboden. Kortstondige wezentjes in een eindeloos universum.
  Vergeet het .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s