Klasse justitie

Corrupte ex-korpschef Bouman met ‘Projectie-Rapport’ en leest Caribische collega’s de les in opdracht van Van der Steur.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR De Wereld op zijn Kop! De ‘Bouman-pot’ verwijt de ketel dat hij zwart ziet.
gerard-boumanDe extreem corrupte ‘Zakkenvuller Gerard Bouman’ van de ‘Mega-fraudeur Ard van der Steur’ stelt vast dat de politie op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba een integriteit’s probleem heeft net als hij en zijn Boss Van der Steur. Zijn ‘Projectie-rapport’ komt op een ongelukkig moment: hij ligt zelf onder vuur met een Staatsuitkering van tegen de twee ton per jaar, maar hoort feitelijk in de cel. Kan het nog maffer?

 

De corrupte politie in Caribisch Nederland maakt zich al jaren schuldig aan niet-integer handelen net zoals de politie in Nederland. Het gaat o.a. om het privé-gebruik van dienstvoertuigen, het onrechtmatig schrijven en laten uitbetalen van overwerk en om privé-activiteiten in werktijd. Wat ontbreekt is het Witwassen van drugsgelden zoals ex Staatssecretaris van Klasse Justitie ‘VVD Griezel- Teeven’ wel doet. In die zin zou men kunnen stellen dat de Caribische politie nog wel wat kan leren van de Nederlandse Justitie en politie. Ook qua stelen van de verdachten loopt de Caribische politie nog achter op de Nederlandse politie. Maar de bezetting van het korps is ook te krap net als in Nederland. Dat constateert de aarts brutale en gewetenloze Gerard Bouman, ex-Graai-korpschef van de Nationale Politie. Hij bracht dit voorjaar in opdracht van zijn Boss de corrupte VVD Minister Ard van der Steur (veiligheid voor Rijken en Klasse justitie) , die momenteel ook weer eens in opspraak is met slechts twee bezoekjes aan de diensten in het Caribische gebied tot groet vreugde van de plaatselijke hoeren die bezocht hij veel meer dan 2 keer. Volgens hem zijn de Maffiapraktijken opgenomen in ‘de mores’ van het politiekorps op de eilanden Bonaire, Sint- Eustatius en Saba (samen de BES-eilanden). De handelingen worden gezien als normaal en niet als niet-integer gedrag net zoals het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte het jatten en stellen van Bouman normaal vindt  en hem gewoon in dienst houdt.

Stelende Burgemeesters  van Plasterk Wachtgeld en Moordende Henriquez politie geen ontslag van Bouman.

Corruptie politie van Ard van der Steur doet aangifte tegen corrupte politie.
Frank Giltay
Bouman komt met zijn Kul-verhaal op een pijnlijk moment. Als voormalige hoogste ‘Graai-baas’ van de corrupte Nationale Politie is hij inmiddels zelf onderwerp van een ‘Doofpot-onderzoek’. Minister Van der Steur laat een externe-Doofpot-partij – wie is nog onbekend – onderzoeken wat de corrupte rol is geweest van Bouman bij de geldverspilling door eveneens corrupte centrale ondernemingsraad van de Nationale Politie. Grote delen van het budget van de raad, vorig jaar nog 1,6 miljoen euro, gingen op aan onder meer feestelijke hoereer bijeenkomsten voor de corrupte raadsleden en hun liederlijke normloze partners in het Amsterdamse Amstel Hotel. De hoeren en schandknapen rende half naakt gillend stijf van de door de politie in beslag genomen  gestolen cocaïne de hele nacht van de en naar de andere kamer. De overige gasten klaagde steen en been. De corrupte Erik Akerboom, de opvolger van Bouman, noemde de feesten recent een ‘dieptepunt’, omdat het openbaar is geworden, want wat hem nog het meest dwars zit dat hij nu deze feesten mis loopt.Bronnen uit de Caribische politie hebben ons laten weten dat zij met smart wachten op het Zwartboek  van de Nederlandse advocaten over de misdaden van de NL Politie zodat zij nog wat kunnen bij leren. Oj,a Transparency-NL  was niet bereikbaar voor commentaar.

Extra pikant is het feit dat het Elie Gangster Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir extreem veel gelezen wordt door de Caribische politie en dat voor hun het hoogst haalbare dat ook zij een s worden vermeld op het “Elite Gangster Billboard”. Sommige zijn al lichtelijk beledigd dat zij er nog niet op staan en zij vermoeden dat er hier sprake is van ‘NL-Zwarte Piet discriminatie’. Hoe het ook zij ze kunnen jaloers zijn wat ze willen op het Caribisch gebied maar Bouman is wel heden vandaag feestelijk op het “Elite Gangster Billboard” geplaatst.

Categorieën:Klasse justitie

Getagd als:,

18 antwoorden »

 1. Veel van dat beëdigd spul zweert trouw aan de Koning, Willem weet drommels goed wat voor bedorven vlees hij in de kuip heeft. Precies het zelfde als dat hij weet dat de meeste gerechtelijke beslissingen corrupt zijn in het nadeel van de zwakste partij. Toch laat hij in zijn naam, de gerechtelijke beslissingen, gewoon doorgaan.
  Ik zou onder de grond kruipen van schaamte, maar ja ik ben de Koning niet.
  Zie ook: http://www.rechtmachtmisbruik.com

  Like

 2. Nederland, tenminste, wat daar nog van over is ? is veel te klein
  om vrijuit te gaan . Al die bovenbaasjes en zeker die in justitieland
  kennen elkaar, weten genoeg van elkaar en houden elkaar in stand.
  Als ik die granieten kop van Bouman zie zal die zich zeker niet zomaar
  gewonnen geven .
  Voordat Bouman over een bonnetje struikelt zal de verstopping bij Ivo
  (het is nix was nix wordt nix) worden ontstopt, en reken maar dat er dan
  nog aardig wat vuiligheid te voorschijn komt. De eenmalige verwenpartij
  van de pliesie C.O.R. om tot een nasionale pliesie te komen is natuurlijk
  kinderspel vergeleken bij de opdrachtgevers die levenslang hebben in dat
  “koninklijke” bestuurskundige fake wereldje van bovenbaasjes eigenbelang.

  Like

 3. De grootste misdaad dat een zwarte heeft begaan in de ogen
  van de blanken is zwart zijn
  dus de rapport die de corrupt land verrader ging maken was al opgesteld.
  ver voor dat die al voet zette op de Antileen .
  .
  Volgens me zelf studie Nederlands recht is het
  Staat ondermijnde gedraag als je belasting
  gelden gebruikt of misbruik voor eigen doel einde

  mannen als Bouman en de zijne zijn een aanfluiting
  voor de rechtsgang en de staat der Nederlanden

  Vroeger in een ver verleden gingen mannen
  van stand die beschuldig werden
  van oneerbare daden zich verweren in een duel
  op leven en dood
  maar tegenwoordig rennen ze weg in een
  achterstand gebied van de koninkrijk
  en beschuldig de uitgehongerde bewoners
  aldaar
  schande en nog eens schande

  Like

  • LS…

   Elke keer als ik dat gewauwel van jou of je thuishulp lees dan vraag ik mij af wat je in Nederland doet behalve je hand ophouden. Rot toch lekker op man en neem die jankers mee dan wordt het een stuk gezelliger en veiliger in Nederland !

   Like

   • Caesar Lafaard Cachet
    je bent ontmasker als spion
    je kon het niet laten te huilie huile
    voor die K wout
    NSB’er dat je bent landverrader

    Like

 4. Agenten; ze deinsen er niet voor terug om te vermoorden.

  Hoed je voor oom en tante agent. Als ze je aanspreken, … ga er als een haas vandoor! Vóórdat je het beseft, escaleert zo’n “onderonsje”!
  En altijd zijn agenten met tweeën of meer en ben je zelf alleen, dan wel zonderen ze je af van de ander[en].

  Dergelijk gedrag van agenten is niets minder dan crimineel en moordzuchtig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.