Elitaire Misdaad

200 miljoen ‘Bloed-Roofbuit’ ex-president El Salvador afgenomen.Wanneer volgt het OM in NL.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie

AMSTERDAM-NOIR-Welke Druppel (Video) zal de Emmer doen Overlopen in “Banana-Fraude-NL”.
antonie-saca
Een moedige en zeldzame eerlijke rechter in El Salvador heeft zaterdag geoordeeld dat de Roof en uitbuit ‘Bloed-bezittingen’ van de vroegere ‘Graai en Naai president Antonio Saca’ in beslag worden genomen en verdeelt onder de arme. Dat laat het Openbaar Ministerie van het land weten. Wanneer volgt het Nederlandse ( corrupte) ‘VVD-OM’ om de roofbuit van het ‘VOC-Syfilis-Koningshuis’, de Bankier-Gangsters en corrupte Politici en Bestuur-Gangsters en de Criminele Burgemeesters ook in beslag te gaan nemen. Het ‘VVD-OM’ van de ‘Mega-Fraudeur Ard van de Steur’ kan direct aan de slag en kan beginnen met beslag te leggen op de miljarden roofbuit van de Ratten in pak die op het “Elite Gangster Billboard “ staan. De opbrengst staat minimaal gelijk aan wat het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher jaarlijks bezuinigd rooft van ‘Jan met de Pet’. Nou, wat houdt ze tegen? Misschien omdat het OM al jaren in handen is van de ‘Liberale’ VVD-misdaadgroep van de altijd liegende en stelende(Video) ‘Godfather Rutte’?Men kan moeilijk zich zelf gaan arresteren.

Rutte(Video): Prinses Amelia heeft geen keuze en is zielig en Prins Bernhard en President Porosjenko zijn oké .
De bolle ‘Elite-Gangster Saca’ werd onlangs gearresteerd op verdenking van grootschalige zelfverrijking en uitbuiting van de zwakste en armste weerloze massa. Samen met  zes corrupte oud-‘Graai-regeringsfunctionarissen’ zou hij volgens het OM zijn zakken hebben gevuld over de rug van de massa met omgerekend zo’n 220 miljoen euro (een bedrag dat ‘Graai-King Willem’ gewoon in twee jaar Taxfree vangt van de ‘Hofnar-Rutte’) en hij staat niet eens in de “Panama Papers”. De 51-jarige vol gevreten Saca, een zich zelf noemde rechtse Liberale politicus, die regeerde  roofde en plunderen onder het mom van bezuinigingen(lijkt Banana-Fraude-NL wel) tussen 2004 en 2009, is zich van geen kwaad bewust en zegt onschuldig te zijn en geen “Labbekakken”.En alleen gehandeld heeft in de geest van de Liberale(misdadige)Vrijemarkt werking en wat bonnetjes is kwijt geraakt om die 200 miljoen te verantwoorden.Volgens de rechter is er echter genoeg bewijslast voor deze maatregel, die tevens het voorarrest van  de bolle Saca verlengde. Saca laat ook nog huilend  weten er niets van te berijpen dat hij nu in als enige ‘Roof-President’  in de cel zit. Hij is immers altijd voorstander geweest van alle Internationale roof verdragen zoals Nafta en  TTIP en heeft als slaaf van de ‘US-Elite’ van ‘TTIP-Obama’ en Oorlog’s misdadiger Bush altijd gedaan wat de CIA eisten net als ‘President&Maffiaboss Poresjenko’ en de Ducht President ‘Liberaal’ Premier Rutte met zijn King Willem.

 

 

21 antwoorden »

 1. Net zo bol en rond als W-A die in 2017 50 wordt.Had NL maar zo’n OM. Het houdt zich liever bezig met semantische kwesties als: meer,minder en met de strekking van deze 2 woorden,die in vragende vorm zijn voorgelegd aan ’t Oranje Tokkie publiek. Juliana zei al in 1950: NL is vol, maw meer kunnen er niet (meer) bij. Is dat ook aanzetten tot haat jegens allen die nog moesten komen? Nu zijn we met 17,5 miljoen (illegalen meegeteld) en zou ’t land volgens deze koninklijke opmerking overvol zijn. Is dan ’t woord “minder” niet geoorloofd? Als dit zo doorgaat,zitten we weldra aan de 20 miljoen,’n verdubbeling in,pak ‘m beet,70 jaar. De gezinshereniging van polygame Moslims moet nog beginnen. En onder gezin verstaan zij familie. Wacht U ook al 15 jaar op ’n appartementje zonder 10K inrichtingskosten?

  • Ik wacht al meer dan 20 jaar op wachtgeld.

   Maar het staat nog steeds niet op mijn bankrekening, terwijl ik altijd netjes mee heb gezongen met het Wilhelmus bij de interlands van het Nederlands elftal.

  • Delo (“Onze OM pooiers vrouwen Justitie en hun Politici worden steeds wanhopiger”), dat is immers ook de [onze] bedoeling, toch?

   • Zeker Weten

    Rechter of Magistraat je kan geen twee Meesters dienen
    We slopen met z’n alle hun inhoudsloze Hollywood imago en daarmee hun positie.
    De internationale franchiseketen van BAR Magistraten beoefenen zwarte magi hun uitspraken zijn bewust berekenend inhoudsloos geformuleerd, niks toe val.

    Meer en meer mensen hebben als ervaringsdeskundige dit theater van de Magi inmiddels aan den lijve mogen ervaren. Op grond van deze ervaringen kennen zij de black magicians geen enkel gewicht meer toe, na vele eeuwen is de hypnose de betove(r)ing eindelijk uitgewerkt. Toch re ageren vele nog als kleine kinderen als hun onwrikbare geloof in deze ogenschijnlijk Goed Heilig Mannen ze wordt ontnomen.

    Na de Zondags school (+Saturn day) is nu de gevaarlijkste, dodelijkste school de Maan dag school aan de beurt om bij het afval van geestelijk gif geplaatst te worden.

   • @Liesbeth?ben je Blind,ivm STAGED Attack/HOAX Donald Trump,dadelijk zeg je ook nog dat de Mh17 ramp geen HOAX is?!?!moet niet gekkker worden..

  • Idioten zijn het toch.
   Die hele actie van die “bodyguards”op dat podium was staged.
   Met als doel……………………..massa hysterie bij de Trumpfanaten

   Ik herhaal het nog maar eens.
   Ook Trump………………is OPERA. Je kunt er wel mee lachen,dat is een feit.

   • Nee, niemand probeerde gisteravond een aanslag te plegen op Donald Trump
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/nee-niemand-probeerde-gisteravond-een-aanslag-te-plegen-op-donald-trump/

    Dus DELO november 6, 2016 @ 09:32 ……jij met je aanslag op Trump voorkomen (vanaf min 4.50) heb ik maar weer in de prullebak gemieterd.
    Niks aanslag………..het is allemaal nog triester dan de Benny Hill show. Hun geacteer wordt steeds slechter en doorzichtiger.

   • Zal best staged action zijn of valse vlag.

    Maar met Trump is dat wel lachen, vooral als het maar tegen die valse feeks Hillarie en haar geile sigarentovenaar-echtgenoot is.

    Met Trump meer lol.

   • Kan allemaal wel wezen wijsneusje waterman die ook maar net wakker is jochie,maar wat is je alternatief daaro in de USA ??
    killary???
    Neej toch

   • A] Gewoon wakker ben ik al sinds ik uit moeder’s schoot geboren werd en het levenslicht zag. Wat NWO/JWO betreft ben ik toch echt al sinds 2012 wakker,beste Liesbeth. Sinds wanneer ben jij echt wakker wat betreft de NWO/JWO?
    Waaraan ik zie dat het allemaal gestaged is?
    Dat is een kwestie van logisch nadenken. Presidentsverkiezingen draaien alleen maar om stemmingsmakerij. Men creëert een scene waar de domme massa vervolgens op reageert.
    Ik zal je eens een Nederlands voorbeeld geven:
    Die damschreeuwer die het voor elkaar kreeg om paniek te veroorzaken.Oh oh oh,daar zag je toch een mensenhysterie om wat eigenlijk?
    Fearporn noemen ze dat.
    Oh,en Toedelokie…………………..Humor is gezond.

   • Typfoutje…………..Toedeledokie………………….geinige postnaam.
    Toedeledokie dan maar beste toedeledokie.

   • DONALD TRUMP is a MEMBER of the ILLUMINATI – VIDEO PROOF!

    Nu jij weer “wakkere” Liesbeth.

   • Oh,en deze nog:

    TRUMP LINKED TO BILDERBERG AND TRILATERAL COMMISSION.
    https://theinternetpost.net/2016/05/25/trump-linked-to-bilderberg-and-trilateral-commission/

    Wie durft mij nog wijs te maken dat ALLES omtrent die verkiezingen 1 grote bullshit poppenkast is.
    En denk maar niet dat de NL verkiezingen geen grote bullshit poppenkast zullen zijn.
    Als heel Nederland volgend jaar alweer die zinloze wandel naar die stembus maakt,maak ik een veel zinvollere wandeling naar mijn eigen koelkast in de keuken.

 2. Hoeveel Nederlandse politicus spioneren voor de Amerikanen
  zo i zo hebben ze een lading Iran Contra drugs van George Bush
  en Roland Reagan gepusht aan de Nederlandse bevolking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s