Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem vd Straat Promo afl.13: Klasse Justitie Wilders en beschoten Coffeeshops en Potenrammers.

(door de redactie Stem van de Straat Amsterdam-Noir)

AMSTERDAM-NOIR-Tonight by Salto-2:Potenrammers van alle tijden, alle rassen en godsdiensten. Gastarbeiders werden gehaald en gehouden als Plofkippen en misbruikt als Slaven door de VVD-werkgevers. Als er geschoten wordt op Coffeeshop worden ze dicht getimmerd door het Stadhuis, maar wat als er geschoten wordt op het Stadhuis? Peter den Haring het Nederlandse Orakel. Met de PvdA van Bejaarden Melker Martin van Rijn mogen bejaarden 3 x per dag plassen, maar hoe vaak mogen zij per week poepen? Nieuws dat u nooit ziet in de Mainstream Maffia-Media en de 100 procent gesubsidieerde Staatsomroepen. En last but not least: Stem van de Straat Amsterdam-Noir solidair met “Miljoen Mask March 2016” tegen de Ratten in pak. En nog veel meer !

Zie voor meer afleveringen “De Stem van de Straat Amsterdam-Noir”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s