pvda

Monasch stapt uit de PvdA en weigert nog langer de Hoer te spelen voor Rutte en ‘Maffiaboss Poresjenko’.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zwaar bedreigde Monasch dreigt(Video) ‘Lieg en Bedrieg Kabinet’ over Diederik Samsom LSD‘Maffiaboss Poresjenko’ Oekraïne.
Monasch is uit de Partij van de arbeiders verraders gestapt met de heroïsche woorden:“ik weiger nog langer de hoer te spelen voor de VVD-misdaadgroep in het algemeen en in het bijzonder voor die Valse Nicht Rutte.” Hij blijft wel Kamerlid, maar niet meer namens de asociaaldemocraten van ‘Playboy Samsom’. Daarmee is de het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ haar meerderheid in de Tweede Kamer kwijt. Monasch maakte dat maandagmiddag bekend in Amsterdam met op de achtergrond wat hongerende bejaarden die daar dagelijks naar voedsel zoeken.

‘Showbizz-arbeider Spekman’ wil ‘Eichmann-Samsom’ weer als Lijstrekker.

Maandagochtend werd al bekend dat Monasch niet zal deelnemen aan de strijd om het ‘Nep en Fop lijsttrekkerschap’ van de PvdA-hoertjes. Het corrupte partijbestuur met als voorzitter de alcoholist ‘Showbizz-arbeider Spekman’ was alexander-pechtoldniet langer meer gediend van een andere mening dan die van hem zelf. Hij werd het niet eens met Spekman over de voorwaarden voor die ongelijke strijd tegen het lood om oud ijzer duo Samsom&Asscher, zoals het flitslidmaatschap. Monasch zegt ook zijn lidmaatschap op van de PvdA en liet weten voor het eerst sinds jaren weer ‘s-morgens als hij zijn vieze PvdA smaak wegpoets weer in de spiegel te kunnen kijken. De corrupte ‘Pluk de armen en zieken kaal-Regeringspartijen’ VVD en PvdA hebben nog maar 75 zetels over in de Tweede Kamer. Ze zullen dus voor het doorvoeren van pluk de arme kaal en verkracht de wil van het Volk  wetsvoorstellen beroep moeten doen op andere corrupte partijen en dat gaat wel lukken met de Rent D66 Draaikonten van Volksverrader Pechtold aka”de ‘Zwarte Yuppie Korporaal’ van ‘Maffiaboss Poresjenko’ “.In de Eerste Kamer moest het kabinet het al van begin af aan zonder meerderheid stellen. Dat leidde de afgelopen jaren tot menig moeizaam bevochten compromise omkopingen met corrupte oppositiepartijen.

‘Populitische Arbeiders verraders Asscher en Samsom’ is lood om oud ijzer als Partijleider,
Tijdens een persconferentie op de Albert Cuyp-markt in Amsterdam haalde Monasch ook het referendum over het Maffia-associatieverdrag met Oekraïense ‘Maffia Boss& Oligarch Poresjenko’ aan. Hij had gekozen voor de Albert Cuyp om zijn persverklaring te geven, zodat hij tegelijkertijd kon wijzen op de extreme armoede die het Kabinet Rutte met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ veroorzaakt heeft in NL.

 

De keus voor de domme en/of corrupte PvdA-leden is nu dus tussen Asscher en Samsom ,de twee Hans de Boer en Mark Ruttetrouwste dienaren van ‘Don Corleone (Video)Rutte‘ en ‘Maffiaboss Poresjenko’ .
Monasch vindt dat de PvdA de nee-stem moet respecteren en niet voor een Oekraïense ‘Maffiaboss Poresjenko’ de Wil van het Volk moet verkrachten.  „De ‘Haagse-Slangen-politiek’ moet leren een stap terug te doen als er een uitspraak is bij een referendum en de Wil van het Volk respecteren. De fractie heeft gezegd: wat de uitslag ook is, wij respecteren die. Dan kan je achteraf niet zeggen: het komt ons niet uit, “Labbekakken” de groeten.” Volgens hem is er om die reden bij hem ook geen sprake van zetelroof. „Ik hou me aan die afspraak en weiger nog langer het Volk te verraden.” ‘Spijtoptant Monasch’ weet nog niet of hij met een eigen partijtje (één of twee zetels) wil meedoen aan de verkiezingen of ook het Luxe Wachtgeld in gaat voor de rest van zijn arbeiders verrader’s leven.

Asscher en Samsom zijn een spiegelbeeld van elkaar. PvdA op weg naar maximaal twee zetels.
De PvdA leden kunnen nu gaan stemmen  voor een Partij Voorzitter op twee personen die qua opvattingen in het geheel niet van elkaar verschillen. Is dat wel een keuze? Nou, bij de PvdA-hoertjes kennelijk wel. Wat is dat voor een democratie? Is dat de niet een lood of oud ijzer PvdA democratie ?

‘Playboy-Samson’: ‘VVD-hoertjes PvdA’ ga genieten van alle successen en Wachtgeld.
Na de verpletterende nederlaag bij de komende verkiezingen zou het ons niet verbazen als bijv. de nieuwe Partijleider Asscher en de ex partij Partijvoorzitter Samsom als enige twee PvdA’ers gekozenen worden in de Tweede Kamer. Dan is Asscher partijleider van zijn spiegelbeeld Samsom en kunnen zij de hele dag elkaar vol bewondering aan staren en complimenten maken hoe goed ze wel niet zijn. En rest van de corrupte PvdA Kamerleden is dan uit zijn lijden en zit dan in het Luxe Wachtgeld te hoereren. En kan met leden ogen aanzien hoe Rutte in zee gaat met als Premier Wilders met de gezamenlijke slogan Minder, minder PvdA-ers. Is het trouwens ook strafbaar met z’n alle het Luxe Wachtgeld in Minder,minder PvdA-hoertjes na gejouwd door Wilders en zijn loopjongen Rutte?

13 antwoorden »

 1. Achterklap&overige natte dweilen in je nek

  Nu arrebeiers massaal door robots worden vervangen wat het
  financieel bestuurlijk tuig alla Bilderberg en overige obscure NWO clubjes,
  wetenschappelijke regering adviseurs, culturele toekomst planners en andere
  belanghebbenden allang hebben voorzien&bedacht , komt Sjaak Monasch wel erg
  laat tot inzicht. Dat Kock (die’t zo goed met Beamix kon vinden) en trawanten zichzelf hadden moeten opheffen zo een dertig jaar geleden komt nu bij
  Sjaak in zijn eentje aan . De uitgesproken verraders van werkende
  mensen hebben nu bedenkelijke gedrag dwingende obscure bes-
  tuurbaantjes. Heeft weinig met arbeiders en arbeid te maken
  die valse koppen van Achmed A. en Dijseldinges.

  • Asbest politiek is gevoerd.
   Met alle gevolgen vandien.

   Weg met de partijen die hiervoor verantwoordelijk zijn geweest,,ruimen die handel!

   • De nederlandse marine vaart nog volop met
    duikboten waarin volop asbest is verwerkt .

    Wat die non-actief klanten zoals Gerard B.
    en Sjaak Monaschen de samenleving
    kosten… daar kan toch zo een middelgroot
    asielcentrum van betaald worden. Voor
    mensen dus, voor honden is goedkoper .

   • Het voordeel van een robot is dat ze niet hoeven te poepen en 24/7 kunnen doorwerken. Robots kunnen na afschrijving op de schroothoop i.p.v. in een verzorgingstehuis.

    Daarom nu de maak-er-een-eind-aan-pil voor bejaarden in de nieuwe eutha-nazi-Wet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s