US President verkiezing

VVD Huichelaar Rutte feliciteert Trump maar Van Baalen noemt Trump nachtmerrie voor EU-Elite.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Winst Trump klap in gezicht van ‘Graai-Elite’. Wordt Wilders de nieuwe Hans van Baalenpremier.
De Mainstream-media-maffia en de corrupte Ducht Staatsomroepen verliezen hun grip op de massa. Op de Staats NOS van de extreem corrupte  Propaganda  hoofdredacteur  ‘Royal-Marcel Gelauff’  heerst een rauw stemming en zij begrijpen er niets van dat hun kandidaat Hillary Clinton heeft verloren. Moet zij binnenkort hun ‘subsidie-koffers’ gaan pakken?

De echte Nederlandse oppositie:Wij Willen ons land en democratie terug van Rutte en de EU-Eilte.
Trump werd door de Nederlandse Gevestigde Orde Partijen met Rutte voorop en zijn Staatsomroepen NOS en de VARA een Monster genoemd. Nu Trump is verkozen tot President was de huichelaar Rutte er als de kippen bij om Trump zijn kont te kussen. Maar wat hij echt denkt verwoord zijn ‘VVD EU-Graai-Leider’ de ‘Neonazi Hans van Ballen’.

Met de verkiezing van Donald Trump is een nachtmerrie werkelijkheid geworden voor Europese ‘Graai en Naai politici’. De grote vraag die op ieders lippen brandt is of hij zijn woorden echt waar wil gaan maken dat hij  o.a. stopt met de rechtse populistenOorlog’s retoriek tegen Poetin , bralt de ‘Neo Nazi en ‘Super Graaier Hans van Baalen’. Het is niet duidelijk ook of hij ook namens zijn bekende sponsors ‘Maffiaboss Poresjenko’ en Mercedes bralt.„We zullen met hem moeten leren leven”, verzucht VVD-Europarlementariër Graaier Hans van Baalen. „Ik acht de kans groot dat hij zijn toon toch zal moeten matigen door onze Elite. Het corrupte deel van het Congres zal ervoor waken dat hij geen al te rare bokkensprongen maakt.” De extreem corrupte Van Baalen vindt Trump ongeschikt als leider van de machtigste ‘Nep en Fop democratie’ op aarde. „Hij is niet gekwalificeerd, maar het kan meevallen en wie weet kan hij net zo goed liegen en stelen als wij en dan komt het wel goed. Laten we hopen dat de VS geen isolationistisch land wordt dat de mensenrechten gaat respecteren en gelijkheid gaat nastreven. Daar is de VS veel te belangrijk voor om ons te steunen als ‘Graai-Elite’ om aan de macht te blijven .”

King Willem&Timmermans: Leve de EU! 1,5 miljoen Duitsers, half miljoen Nederlanders en 1miljoen Engelse ondervoed.

De eveneens corrupte PvdA-Europarlementariër Kati Piri noemt de zege van Trump „de tweede grote klap voor de Guy Verhofstadt Sophiein't Veld‘EU-Elite’ in een jaar.” Eerder kwam de Brexit namelijk al keihard aan bij het ‘Graai -Establishment’ te Brussel en nu zullen er zaken moeten worden gedaan met een man die door de Europese leiders Dictators absoluut niet gepruimd wordt vanwege diens ordinaire straatvechtersstijl en onsamenhangende politieke ideeën, want die houden nou eenmaal van beschaafde leugens om de massa kaal te plukken en met resultaat, want er leven nu al 50 miljoen EU burgers onder de armoedegrens, ha,ha,ha,ha. „Wat betekent dit voor onze veiligheid als ‘Graai-Elite’?”, vraagt Piri zich af als arbeiders verrader. Ze maakt zich grote zorgen over de  geldverslindende Oorlogszuchtige NAVO, waarvan Trump heeft gezegd dat de collectieve verdediging, de basis van het bondgenootschap, niet heilig is voor hem en dat wij eens moeten ophouden om Poetin over de schuld van te geven. „Deze man vindt het ook prima als Aziatische landen kernwapens krijgen net als Israel en Pakistan en Nederland(Soesterberg) . Hij wil muren bouwen, minderheden worden aan de kant gezet, terwijl wij ze alleen maar kaalplukken”, somt ze op.„Veel zal afhangen van de vraag of wat hij heeft gezegd, ook zal worden omgezet in daden”, probeert de Grootste Draaikont van de EU Marietje Schaake (D66) de moed er in te houden als Zakkenvuller over de rug van de massa. „Ik hoop dat het het corrupte deel van het Congres hem in toom kan houden en anders wel onze Wachtgeld overloper ‘Fraudeur  Hachchi’ , die de Hillary op kosten van ‘Jan met de Pet’ heeft gesteund .” De ‘EU-Elite’ moet meteen met Trump in gesprek gaan en proberen hem om te kopen. „Wat is zijn agenda? Met Hillary wisten we tenminste wat we konden verwachten en dat was doorgaan met de massa kaalplukken en onze zakken vullen over de rug van de massa.” Trump, die al die ‘Elite-pluk de massa kaal handelsverdragen’ als CETA,TTIP en Nafta wil verscheuren, zal ook in eigen land op zeer veel weerstand stuiten van de ‘US Graai-Elite’, verwacht de corrupte en gewetenloze  Schaake. „Ik hoop dat er een enorme beweging op gang komt tegen het door Trump verkondigde isolationisme en protectionisme en daar gaan wij mee door tot de Complete Undergang van onze Elite.”

10 antwoorden »

 1. Na Brexit en Trump is ’t nu de beurt aan Wilders. Laat ie maar veel anti DH en gevestigde orde stemmen bemachtigen.Betekent nog niet dat je ’n PVV aanhanger bent. Indien NL op 15/3 weer voor die waardeloze VVD kiest,willen de NLers ook geen verandering.Ze hebben nu 2 lichtende voorbeelden. De EU kan opkrassen. Farage zit al in de VS. Juncker,Merkel en Tusk hebben ’t nakijken. Trump noemde ’n tijd terug Brussel ’n “hellhole”. Of ie IS, de EU of beiden bedoelde, is niet duidelijk.

  • Komt die Marokkaanse D’66 tigster uit de TK nog terug die op onze centen de Clinton campagne was gaan steunen? Wat heeft ze daar nog te zoeken?

 2. Zo zie je maar dat al die zogenaamde verkiezingsprognoses zijn gemanipuleerd.

  Ondanks betere systemen en software voor de voorspellingen, zaten de prognoses er helemaal naast.

  Bewijst des te meer dat Main Stream Media de verkiezingen wilden duwen naar een overwinning van dat verschrikkelijke kreng Hillary.

  Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze politieke fake barometers.

  Rutte zou nu in het echt 8 zetels halen, dankzij Wassenaar, Aerdenhout en Blaricum.

  De PvdA haalt hooguit 3 zetels, dankzij de grachtengordel en Veendam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s