Uncategorized

Wordt 15 Maart Bijltjesdag voor de corrupte liegende ‘Politieke-lakeien’ van de Royal ‘Graai-Elite’ .

(door Rob Brekel en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Winst Trump klap in gezicht van ‘Graai-Elite’(Video).Hillary smeekt Trump haar niet te Sepp Blatter King Willemvervolgen. Zal ‘Graai-King Willem’, ‘Hofnar-Rutte’ en zijn PvdA ‘NBS loopjongen Asscher’ straks na de 15de maart ook moeten smeken niet vervolgd te worden en in de cel te eindigen.Hoe lang kunnen de Ratten in pak nog straffeloos blijven Graaien van ‘Jan met de Pet’? En hoe lang kunnen de normloze en gewetenloze Taxfree Miljardairs de Royals van ‘Graai-King Willem’ met zijn VVD ‘Hofnar Rutte’ nog doorgaan met Graaien en Naaien(Video) van ‘Jan met de Pet’. Waarom hebben we het zover laten komen. De (Hoogmoed)-waanzin van de verwarde mannen slaat keihard toe in Den Haag met de  verkiezingen verkiezingen in zicht: Pechtold wil nu ook al net als de ‘PvdA Playboy Samsom’ de volgende ‘Graai-Premier’ worden

Wordt 15 Maart Bijltjesdag?

Een stel wereldvreemde beroeps zakkenvullers gaan Huily Huily omdat hun aansturing vanuit de VS een streep zet door verdere globalisering en opgedrongen islamisering als zelfdestructie.De bevolking van Amerika heeft zich Klaver Pechtolduitgesproken tegen de corrupte trekpoppen van de Globalisten.Wat geheel schandalig is hun kinderlijke reactie en teleurstelling over deze uitkomst.Mafklapper? Zegt dat niet iets over van Klaver zelf? nog redelijk nat achter de oren !!Liegen, bedriegen populistische prietpraat, Pechtholt beschrijft zijn eigen gedrag en wereldbeeld !!Charlatan, geheel herkenbaar bij de PVDA, Samson een voorbeeld van hooghartigheid, zonder enige(Video) zelfreflectie.Weinig consistent, Het niet weten door Zijlstra waar hij aan toe is, getuigd van een blinde vlek en dat men geheel de sturing gaat missen als trekpopen vanuit de VS.De aanhouden de propaganda, over de heilstaat EU, waar opzettelijk over Europa gesproken wordt om de bevolking van Europa te verwarren, niemand heeft voor een EU dictatuur gevraagd of gestemd.Misplaatste toespraak van Martin Schultz dat hij zeer teleurgesteld is in de uitslag van de verkiezingen, geeft aan dat de EU, EC, nu in een vacuüm komt omdat de steun en aansturing vanuit de VS komt te vervallen.Frau Merkel die vol zelfhaat de Duitse bevolking op een burgeroorlog trakteert, is totaal van de leg en wil stoppen als kanselier van Duitsland.

Hopelijk zal Trump woord houden:

 1. Stoppen met de NATO, om zo wereldvrede mogelijk te maken.
 2. De corruptie aanpakken en daders gaan berechten.
 3. Het gehele bestel reorganiseren zodat de vermeende Elite nooit meer de kans krijgt om misdaden tegen eigen bevolking te plegen.
 4. Herstellen van betrekkingen met Rusland.
 5. De werkgelegenheid terug halen naar de VS, die door multinationals naar lage loonlanden zijn verplaatst.

Corrupte Hollandse delegatie van King Willem met zijn PvdA bediende Aboutaleb uitgejouwd voor Nazi en Maffia op Catwalks Bilderberg2016. NOS geschokt.

 

Stem van de Straat Amsterdam-Noir afl 5.‘Incest-Koningshuis’,‘Pleur op Rutte’ en Corrupte Goede Doelen.

De verzwegen  jaarlijkse’ Neo-Liberalisme Kinder Holocaust’, maar pas op voor Poetin(Video).
Ieder jaar sterven zes miljoen kinderen van de honger ter meerder eer en glorie van het Neo-Liberalisme van de Politieke Gangsters ‘TTIP-Obama’, Merkel, Rutte en Asscher en daar hoort u de ‘Mainstream-Media-maffie nooit’  met een piep over.

De echte Nederlandse oppositie:Wij Willen ons land en democratie terug van Rutte en de EU-Eilte.
15 Maart is bijltjesdag, dan zal de bevolking zich uitspreken tegen het huidige Bilderberg Kabinet dat nooit ten diensten van de bevolking heeft gestaan, maar enkel het eigenbelang en partijbelang heeft gediend.Ik hoop van harte mark-rutte-koningshuisdat er een onderzoek komt naar de misdaden die door de huidige politieke figuren in Nederland onder de noemer commissie stiekem zijn gepleegd.Het lijkt me zinvol om te weten waarom een niet legaal koningshuis, waarvan ik het vermoeden heb dat deze bij veel misdaden betrokken zijn.Of het nu gaat om Pedofilie van de VVD Demmnik Kliek, Drugshandel, witwassen van hun inkomsten uit misdaad, of het samenspannen tegen Nederlandse bevolking via de uitbuit politiek.Het ten onrechte opeisen van een erfenis op het koningschap, omdat het DNA van Margarita Dochter van Irene (verdedigde kort geleden nog hysterisch haar vader de Staat-Pooier en ‘Loverboy Prins Bernhard’)  de zus van Beatrix, in de Oekraïne is vergeleken met het DNA van de Romanov familie, hieruit blijkt dat de personen die zich koninklijk noemen geen afstammelingen van de Romanov familie.Op het moment dat een nieuw kabinet de eed aflegt bij de van Amsberg familie pleegt met verraad tegen eigen bevolking, en dient enkel het belang van de van Amsberg familie.De komende verkiezingen zullen ook in Nederland een aardverschuiving teweeg brengen die te vergelijken is met de verkiezingen in de VS.Dit kan men zien als opmaat om uit de EU te stappen, want er zijn in meerdere landen verkiezingen, waarvan ik sterk het vermoeden heb dat de bevolking voor zelfbehoud gaat kiezen.Hoezeer de huidige machtsmisbruikers ook hun best doen om ons verder zand ik de ogen te strooien, en de Media als hun propaganda kanaal gebruiken, zal er een verandering komen die de huidige politiek zal wegvagen.De bevolking krijgt iedere keer te horen dat ze populistisch is, terwijl de gevestigde politiek ultra Linkse Gutmensch beleid voert om eigen bevolking de mond te snoeren.Met de verkiezingen van 15 Maart 2017 zal  een verdere aardbeving in de globale politiek komen, het Neo-Liberalisme heeft zich ontpopt tot een fascistisch monetaire religie ten kosten van 80% van de wereldbevolking.

 

24 antwoorden »

 1. LS…

  Tmmerflans de arrogante lul en nep huilebalk leeft nog steeds in de illusie dat hij bepaalt hoe het volluk genoemd mag worden… Nee Frans smerig stuk ongeluk !Never…

 2. LS…

  Het klootjesvolk van de politiek etc. heeft nog steeds niet in de gaten dat Trump en Clinton de front figuren zijn van dezelfde satanische kliek te weten The Rothschild Khazarian Mafia. Ordo ab Chao / New World Order… Ook al steekt Simons haar fikken in het stopcontact en DENKT dat die pruik nu wel goed zit, het blijft een nep Zwarte Piet op het niveau van de vieze man hier die zich hier DENKER noemt.

  Kotsverwekkend hoe de onbetrouwbare kliek van politici en hoernalisten zich nu plotseling tegen Clinton keert terwijl ze massaal haar doos gelikt hebben. Sorry ik kon het niet correcter verwoorden

   • Caesar Land verrader Cancer

    Aangezien de Paus blank is een hij en zijn royaals
    de plaats vervanger zijn van God op aarde
    word het de Hel waar ik graag wil toeven

    geen politieke inmenging geen toerist die aan de kinderen zit
    helemaal geen ene hypocriet waar de westelijke parasieten voor staan
    muziek spelen vrouwen kijken drinken en roken
    lekker domino spelen en schreeuwen tegen elkaar
    geen IMF die onze hel komt verpesten met hun uitbuiting

    Caesar lafaard Cachet word snel een misdienaar
    en laat je anus wat bij werken door de plaatselijke
    parochianen van je stad of provincie dan is je hemel op aarde
    en als je dood ga ken je lekker veder gaan je je hol- landing
    samen met je Petr-us of andere an-us tjes in naam van je
    God

   • LS…

    HAHA Oude Rukker kijk uit dat je er niet in stikt en eet je bruine luier niet op !

 3. Hoe Asscher St.Nicolaas misbruikt om minderheidsstandpunten te legitimeren .
  En dat met een misplaatste oproep dat Nederland dat aankan. Voortkomend uit
  een minderheidsgroepje qua afkomst en politieke misvatting is die oproep net zo
  fout als afkeurenswaardig.
  En dan nog . . . wat is dat vandaag de dag , Nederland ?
  Stelletje sukkels die het hier ongekozen voor het zeggen denken te hebben.

 4. Het is niet meer dan psychologische oorlogsvoering, de partijen versplinteren, kijk nu weer Monasch, maar met de compromisvoorstellen wordt alles weer zoals het was? Rechts heeft hier het voorbeeld aan gegeven met Rutte, de raddraaier!
  Een grote voor de gekhouderij?

 5. Frans Timmermans heeft ’t licht gezien en begint nu rond te toeteren dat politici de burgers niet (langer) als kinderen moeten beschouwen.Na Brexit en Trump vreest men nu ’n aardverschuiving in Europa met eerst de Kaaskoppen,dan de Knoflooketers en ten slotte de Moffen. Als NL ’t laat afweten en voor de gevestigde orde kiest, is ’t geen knip voor haar neus waar. Laat Uw proteststem tegen DH horen en breng deze uit op de PVV,zodat Wilders gelijk Trump de macht kan grijpen. Een unieke kans:alle ingrediënten zijn er; de Anglo-Amerikanen hebben de weg gebaand.

  • LS…

   Vergis je nou niet ! Ook Geert Wilder is een Israël ganger een Zionist en een Khazaar en even goed een frontman die wordt betaald door de Rothschild Khazarian Mafia ! Ook hij heeft maar een doel Ordo ab Chao / New World Order…

   • Jij begrijpt het volkomen Ceasar Lion Cashet.
    A History of Zionism, Illuminati, New World Order and their related events.
    http://wikizionism.blogspot.nl/2011/09/history-of-zionism-illuminati-new-world.html

    Met hun verdeel en heers machtsspel in de wereld zijn we zwaar de klos,want zij zijn in staat om complete gezonde maatschappijen te verstoren,verzieken en financieel kapot te maken door bewust schulden op te laten lopen.
    En laat nou net dat door deze schulden de Khazarian Mafia zowat ieder land in zijn pocket heeft. Landen met schulden worden dan gedwongen om hun nationale soevereiniteit/cultuur en vrijheden op te geven.
    Ik noem ook cultuur,want……………
    Kijk eens wat ze bv al klaar hebben gekregen door het volk tegen elkaar op te zetten met die door hun opgezette zwarte piet nonsens.
    En moet je eens zien hoe ze nu zelfs van het sinterklaasfeest tot een politie staatsfeest hebben gemaakt.
    Dat was vroeger toch wel heel anders

    SINTERKLAASINTOCHT IN DE JORDAAN 1920

    In die tijd was het gewoon zwarte piet en geen gele,rode,groene of paarse piet.
    Alles was toen nog gewoon zwart wit…………hahahahahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s