VVD

Elias moet gedwongen vertrekken uit de VVD. Top 80 Crime list VVD bekend.

(van onze VVD Bestuur-Gangster redactie i.s.m. VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Alles wijst er op dat het onmenselijke en moorddadige Neo (fascistische) Ton EliasLiberalisme op punt staat naar zijn Untergang te gaan en dat 15 maart bijltjesdag wordt voor de Heersende Klasse partijen. Maar dat is voor de VVD geen reden om met een lijst van maar liefst 80 “Snake in Suits” te komen die ieder eerlijk mens pijn aan de ogen doen. Voor de komende verkiezingen heeft de VVD-misdaadgroep een lijst met 80 corrupte Graaiers samen gesteld, die allemaal honds trouw zijn aan  Taxfree ‘Graai King Willem’ en hun eigen portemonnee. Ook de VVD net als de PvdA-hoertjes  en ‘rent a D66- yuppies’ lijdt duidelijk aan hoogmoedswaanzin door maar liefs 80 man op de kandidatenlijst te zetten, want als het “Trumpomania”& Brexit effect doorgaat mogen ze blij zijn met 10 zetels en hopen niet de cel in te verdwijnen. Maar de bolle ‘Graaier Ton Elias’ is door zijn misdaadpartij gedwongen om te vertrekken en te gaan stilleven in het Luxe Wachtgeld. Het corrupte en gewetenloze aan hoogmoed waanzin lijdende ‘VVD-bestuur’ heeft hem te verstaan gegeven dat hij ’veel stiekeme vijanden’ had in de partij en dat het daarom beter zou zijn als hij zich net als ‘Griezel Teeven’ terug zou trekken als kandidaat voor de verkiezingslijst van de VVD-misdaadgroep. Elias vertikte dat en overweegt net als de PvdA spijtoptant  Monasch een eigen partijtje te beginnen. Misschien kunnen ze samen gaan Graaien en Naaien en hun hoofdkwartier vestigden in een Snackbar?

Kiest u maar: De ‘Fat-man Elias’ of ‘Mocro Spion Arib’ als Kamer-Voorzitter.

In een huilbrief uit de corrupte oud-journalist zijn ongenoegen en onbegrip en eist meer frikadellen of een ‘Graai-Burgemeester baantje’. De brief is gericht aan de extreem corrupte partijvoorzitter Henry Keizer en die heeft gelijk zijn corrupte VVD reet er mee afgeveegd. Duidelijk wordt dat Elias al een tijd geleden te horen heeft gekregen dat de VVD hem aan de dijk wilde zetten of in een snackbar wilde dumpen. Hij heeft zich daar van meet af aan tegen verzet en liet sindsdien uit protest in de Tweede Kamer keiharde scheten. Dat was overigens zijn beste inbreng ooit in de Tweede Kamer. Afgelopen maandag blijkt echter dat het eindoordeel onverbiddelijk is: hij komt echt niet op de kandidaten Crime-lijst van 80 man van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Vijanden en ‘VVD Rat in pak‘ verraad.
Als reden draagt het partijbestuur volgens Elias aan dat hij zijn Kamerlidmaatschap weliswaar ’goed’ uitvoert, maar Revenge of the ugliesdat hij ’veel  stiekeme vijanden in de partij’ heeft. Anonieme  fractiegenoten noemen hem ’arrogant’ en ’onhebbelijk en een Vetlap en Veelvraat achter zijn rug.Uit de brief blijkt dat de gewezen VVD’er deze motivatie niet te verteren vindt en hij kan wat weg werken die veelvraat. Hij heeft het idee dat hij aan de kant wordt gezet omdat hij kritisch is op partijgenoten en niet zoals de rest een extreme kontelikker van Taxfree ‘Graai-King Willem en zijn ‘Hofnar Rutte’ is. Hij vindt zijn kritiek op anderen juist goed. Het corrupte partijbestuur meent echter dat hij ermee uit de bocht vliegt en gewoon met zijn dikke lichaam te veel ruimte in beslag neemt.

Geen allemansvrienden met het door de VVD kaal geplukte Volk.„Dit verontrust mij. In onze partij zeggen we dat we elkaar er op aanspreken als dingen niet goed gaan met Rutte en zijn King. Dat zou moeten betekenen dat wij niet een partij van allemansvrienden zijn, maar een partij van echte vrienden en het dat het merendeel van het gewone broodmagere Volk ons ook haat”, aldus een brallende en winden latende Elias, terwijl hij een frikadel weg werkt. De laffe en corrupte Partijgenoten zijn echter weinig rouwig om het vertrek van hun Bolle collega. Ze noemen hem ’arrogant’ en ’onhebbelijk en moddervet en dat hij ook nog een uur in de wind stinkt’.

VVD Top 80 Crime list:

1 Mark Rutte (Benoemd)

2 Jeanine Hennis-Plasschaert

3 Halbe Zijlstra

4 Tamara van Ark

5 Klaas Dijkhoff

6 Sander Dekker

7 Barbara Visser

8 Mark Harbers

9 Han ten Broeke

10 Malik Azmani

11 Dennis Wiersma

12 Helma Lodders

13 Bas van ’t Wout

14 Bente Becker

15 Pieter Duisenberg

16 Sophie Hermans

17 Anne Mulder

18 Aukje de Vries

19 Dilan Yesilgöz-Zegerius

20 Arno Rutte

21 Ockje Tellegen

22 Daniel Koerhuis

23 Erik Ziengs

24 André Bosman

25 Albert van den Bosch

26 Zohair el Yassini

27 Remco Dijkstra

28 Martin Wörsdörfer

29 Arne Weverling

30 Chantal Nijkerken-de Haan

31 Sjoerd Potters

32 Foort van Oosten

33 Sven Koopmans

34 Jan Middendorp

35 Roald van der Linde

36 Joost van Keulen

37 Antoinette Laan-Geselschap

38 Judith Tielen

39 Hayke Veldman

40 Rudmer Heerema

41 Wybren van Haga

42 Leendert de Lange

43 Tobias van Gent

44 Jeroen de Veth

45 Jeroen Van Wijngaarden

46 Thierry Aartsen

47 Kelly Regterschot

48 Bart Smals

49 Mirjam Pauwels-Paauw

50 Martijn Bolkestein

51 Mark Snoeren

52 Jacco Heemskerk

53 Wendelien Tönjann-Levert

54 Robert van Rijn

55 Jan de Reus

56 Rosemarijn Dral

57 Irene Korting

58 Kathy Arends-Drijver

59 Krijn Lock

60 Falco Hoekstra

61 André van Schie

62 Erik Struijlaart

63 Tanja Haseloop

64 Barry Jacobs

65 Jenny Elbertsen

66 Saskia van Dijk

67 Jasper Mos

68 Linda Böcker

69 Roeland de Rijk

70 Yvonne Welter

71 Nick Derks

72 Miranda Joziasse

73 Harry Bevers

74 Anja Prins

75 Hennie Huisman-Peelen

76 Laurine Bonnewits

77 Dylan Lochtenberg

78 Crys Larson

79 Frederik Zevenbergen

80 Maarten van der Weijden

6 antwoorden »

 1. In de week dat hun evenknieën in de VS ’n ongenadig pak op hun sodemieter hebben gekregen en totaal zijn afgegaan, presteert de VVD ’t om ’n lijst van 80 kandidaten te presenteren. Als ze max 1/3 halen,mogen ze in hun handjes klappen. Alle protest stemmen tegen de gevestigde orde moeten tot 15/3 gebundeld worden in de PVV, opdat na Brexit en Trump de 3de overwinning ’n eclatant succes zal worden. Ondertussen staat Farage als 1ste op de foto met Trump in zijn Trump Tower en hebben Juncker, Merkel en ook May ’t nakijken. Schitterend zou ’t zijn indien Trump Farage tot VS ambassadeur bij de EU benoemt. EU=RIP.

 2. Het vlees geworden smoelwerk van de veeveedee .
  Met hun simpele oproep “normaal te doen”&”thuis te blijven” i.v.m. Maassluis
  laten de v.v.deeërs Mart Rukke en Luldewijk Ass in ieder geval blijken totaal
  geen idee te hebben wat er in de onderste laag van den onderbuik broeit .
  En na de totaal afgang van Hilaria in Amerika komt de nep veeveedeeër
  Diederik S. met het idee van een vaginale première . Als het ergens van
  getuigt dan is het een gebrek aan inzicht .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s