Peter R de Vries

Peter RRRrrr….Klapt voor 2.500 Pegels !

(door example)

AMSTERDAM-NOIR-Ik moet lezen dat Peter R. de Vries, U welbekend als geliefde gast bij DWDD( van zijn ‘gabberPeter R. de Vries €100 in crime’ de VARA Subsidie ‘Graai en Naai Miljonair Matthijs Nieuwkerk’) alleen klapt voor Geld ! Mijn vraag is dan ook zou het niet mogelijk zijn om Peter R. de Vries voor Euro 2.500 te kunnen laten klappen voor Johan Cruyff bij DWDD. Dat zou een mooi verzoenend gebaar zijn. En wat betekent Euro 2.500 nu nog voor Uw geldverslindende omroep ! De VARA is toch de Haatzaai omroep van Nederland, of niet soms ? De VARA, ‘onverschillig’ zoals ze zijn werd bij ‘Varkenskop’ Paul de Leeuw met foto’s Hr. Wilders vergeleken met Adolf Hitler en dan zegt het kleine ‘Varkensgedrocht’, ‘sorry oeps’ ! En dan hebben jullie nog de Haatzaaierij op internet, http://www.joop.nl, dat jullie geheel financieren. Tweedracht zaaien, de ‘onverschillige’ VARA, die de nakende Burgeroorlog en Genocide onder Autochtonen willen versnellen.

Meer Lezen en Schokkende en Hilarische Video’s: Example

 

 

Advertenties

3 antwoorden »

  1. In de maatschappij krijg je sowieso geen kans om zaakjes te flessen, want dan klimt de mediahoernalistiek erop, dus hier ligt een punt om aan te pakken en niet bij een burgers?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s