Uncategorized

‘Mad Dog Trump’ wil binnen jaar van klimaatverdrag af, een Muur en Deportatie. Tokkie’s afgeleid met Hollleeder door John van den Heuvel.

(van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Neofascistische Liberale beleid waarvan Rutte een grote fan is,is compleet failliet. Met Mad Dog Trump gratis verwarming en openlucht zwembaden voor de massa!
Het Neofascistische Liberale beleid  brengt nu zelfs regelrechte onopgeleide psychopathische Ultra-rijken aan de Hillary Trumpmacht in de US. Wilde Hillary en haar EU aanhang een Derde Wereld Oorlog tegen Poetin beginnen en past de Mad Dog voordat hij zelfs al President is al de tactiek der verschroeiende aarde toe tegen de arme massa. Die hebben strakst geen kachel meer nodig en kunnen gratis zwemmen. Tja beste mensen, wij publiceerde het al: Zoek het verschil tussen’ Mad Dog Trump en de ‘Queen of Corruptie Hillary”. De US burgers konden kiezen of zij door  een psychopatische kat of de hond zouden worden gebeten en de Wereld had geen keus. De US-Elite stelt dat zij de wereldleider zijn en dus zijn wij alle ook de klos, temeer de Nederlandse corrupte Elite hondstrouwe volgelingen zijn van de US-Elite. De Mad Dog heeft zich nog niet goed ingelezen in Verdragen, etc. en wetenschappelijke feiten m.b.t. de klimaatsverandering of hij komt al met drie draconische, waanzinnige criminele plannen: afschaffen Klimaatverdrag een Muur en Deportatie van in hoofdzaak arme buitenlandse sloeber. Trump: “De Chinese hebben de Great Wall, de Oost Duisters hadden de Berlijnse muur de Joden de Klaagmuur, mag ik dan misschien ook een Muurtje?”
Over klimaatverandering melde hij:  Ik heb er nog nooit wat van gemerkt thuis in mijn Trump Tower en ik heb in hoofdzaak Zuid-Amerikaans schoonmaakpersoneel en een voor mijn doen jonge Top Callgirl  als echtgenoot, ha,ha,ha “. Maar geen woord over zijn extreem criminele gabber de Ultra-rijken die nu juist verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde opwarming en het aanzuigen van illegalen dus extreem goedkope arbeiders. En ook geen woord over het feit dat 60 miljoen US burgers onder de armoedegrens moeten overleven en om niet letterlijk van de honger te sterven aan de Foodstamps zitten. Die zullen vast wel heel blij zijn met de Muur en dat zij als homeless people strakst onder een verschroeiende ‘Trump-zon’ zitten met hun lijf in de Trump openlucht zwembaden. Nederland,Bangladesh( Climate Crisis in Bangladesh) en n.b. New York ( Climate Change Destroy New York) en vele andere landen zullen voor een deel onder water komen te staan als het aan Trump ligt.

John van den Heuvel:Kijk ook allemaal naar mijn ‘Captain Gay Eurlings’ Witwas-video voor Rutte& King Willem.

De Tokkies werden gisteravond bij het open Riool RTL afgeleid van de hier voorgenoemde draconische criminele plannen van de Mad Dog, die zelf Hitler niet hadden misstaan door het corrupte Riool lynch-journalistiek duo de ‘Politiescribent John van der Heuvel’ en de Politie-informant Peter R. de Vries” die weer eens Willem Holleeder tot op het bot aan het uitmelken waren. Hun walgelijke corrupte Lynch- journalistieke  gedragingen over de rug van de onbeduidende figuur Willem Holleeder waarvan de burger geen centje last heeft of ooit gehad wordt vanavond bij de Stem van de Straat-Salto2 haarfijn uitgelegd en geanalyseerd(Video), maar het is vechten tegen de ‘Media- Maffia-Pulp-Bierkaai van de ‘Maffiaboss John de Mol’.  Maar hierna ziet u vast een voorproefje:

Hoe het ookzij als het aan John van den Heuvel en Peter R. de Vries ligt zitten de Tokkies met derdegraads ‘Trump- zonnebrand’ wonden met het ‘Trump-water’ tot aan hun nek nog naar het ‘Monster Holleeder’ te staren.

15 antwoorden »

 1. LS…

  Soros kan het inderdaad schudden ! Of The Shit Bag gaan gewoon daud. of The White Dragon Society neemt hem te grazen of Putin stopt een Nuke in zijn niet koosjere ass hole. Zo dat lucht weer op !

  • PS…

   Dat klimaatverdrag is de grootste oplichterij sinds mensenheugenis. Het klootjesvolk van de politiek de media trappen er weer in en de mensen kunnen het betalen !

 2. Nix nieuws onder de zon bij dat samenraapsel van John.v. d. Heuler .
  Nadat je Holleeder voor de 13de keer “kankerhoer” had horen zeggen
  was de lol er wel af .
  Die uitgenaste stukkies tekst maakt de aanschaf in ieder geval over –
  – bodig . Treurigheid alom .

 3. Die oorlog tegen de Russen had Amerika gewoon mooi afgelegd.
  De E Mails hadden de Clintons toch wel achtervolgt.
  En Trump ?
  Die word voorgezet om een simpele reden lijkt mij, de totale Wereldse politieke afschuw, mensachtige figuren als bijv. -onze- Rutte totaal onbetrouwbare 1940 achtige heersers,, weet je wat er gebeurt als je Rutte een viagra geeft?, dan word ie alleen maar langer!

 4. Alles beter dan Hitlery.Het had Sanders moeten zijn,maar ’t werd Trump, ten minste self made+financed. Kunnen we van Hitlery niet zeggen met haar steunfondsen van Wall St, multinationals en IS aanhangers via de Clinton Foundation. Liever ’n First Lady dan ’n First Husband. Mss is ze nog zo gek dat ze over 4 jaar ’n 3de poging gaat doen; is dan 73; Sanders 79. Zou me niets verbazen.

 5. En maar klagen in die reportage dat Holleeder een knuffel crimineel geworden zou zijn.En ja,een schande dat de media er zo mee om gegaan was…En wat doet RTL4 John deMol en zijn holmaatje Peterrrrrr de Vies en Huichel??… Precies., de boel netjes uitmelken en weeeeer met dezelfde shit reportage aankomen.Niks maar dan ook niks nieuws onder de zon.Een paar jankende jakhalzen van zusters dat dan weer wel,zullen ook wel geld tekort komen….zucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s