EU

Ombudsvrouw ingeschakeld door Tang tegen Top VVD-er ‘Uber-Kroes’, Rutte boos.

(van onze EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘ EU Eilte-Gangster Barroso’ retires on a taxpayer-funded pension worthJudas Juncker Kiss£100.000-a-year.Tory fury at the ‘greed and arrogance’ of EU fat cats as Barroso retires on a taxpayer-funded pension worth £100.000-a-year.
Wij doen al jaren onderzoek naar ‘Uber-Kroes‘, ‘Elite-Thug-Timmermans’, Juncker en Barroso en de rest van die boeven en publiceren daar regelmatig over, maar nu met de verkiezingen in zicht zijn eist de PvdA arbeiders verrader Tang opeens ook een ‘Kul-onderzoekje’. Een echt onderzoek comfrom de Rule Of Law zou Kroes, Juncker,Barroso en Timmermans en Tan gelijk de cel in doen belanden en God mag weten hoeveel corrupte EU parlementariër nog meer van het Neonazi VVD ‘Graai-kaliber’ Hans van Baalen(Video).De corrupte Europarlementariër Paul Tang (PvdA-hoertje) heeft EU-ombudsvrouw Emily O’Reilly ingeschakeld voor de misdadige  Graai-affaire rond oud-EU-commissaris ‘Uber- Neelie Kroes’ (Mededinging). Hij heeft dit besloten omdat de ‘Europese -Graai-Commissie’ al een maand niet reageert op een klacht op Tangs initiatief van 45 sociaaldemocratische Europarlementariërs over Kroes. Wij wachten al drie jaren dat Tang een klacht zou gaan indienen tegen zijn EU Commissaris Fransje Timermans op grond van grove leugens en een huilact vlak na de slachting van de MH17. Rutte is woest dat al deze prima mensen, waarmee hij a jaren samenwerkt  nu in opspraak zijn.

,,Uit de Bahama Leaks blijkt zonneklaar, dat Kroes van 2000 tot 2009 directeur was van een  Wit-was offshore vennootschap op de Bahama’s vergelijkbaar met wat het Koningshuis er op na houdt. Dat is volledig in strijd met de bestaande gedragscode van de Europese Commissie. Nu de corrupte  commissie die zaak op zijn beloop laat, willen wij graag het oordeel van de Europese Ombudsvrouw”, aldus Tang. Omdat het gevaar van belangenverstrengeling te groot is, moet de gedragscode voor huidige en voormalige EU-commissarissen flink worden aangescherpt, vinden de  eveneens corrupte parlementariërs.

More than 75,000 people have signed an EU staff petition calling on former European commission president José Manuel Barroso to forfeit his pension for bringing the European Union into disrepute by joining Goldman Sachs.
In het  Elite Staats-televisieprogramma Buitenhof bevestigde O’Reilly zondagmiddag de ontvangst van de klacht. ,,Ik Jean Claude Juncker Frans Timmermanswacht nu eerst af wat de corrupte alcololist Jean-Claude Juncker, de huidige Graai-voorzitter van de Europese Commissie en zijn rechthand de huilebalk Timmermans, gaan doen”, zei de Ierse. ,,Ik verwacht komende week een besluit van de commissie over Junckers voorganger, José Manuel Barroso. Ook heeft Juncker onlangs in een interview  weer dronken beloofd met voorstellen te komen om de gedragscode strenger te maken. De commissie moet haar verantwoordelijkheid nemen en elkaar nog meer gaan kussen, Hik, Hik.”Barroso was onderwerp van een onderzoek van het interne ethische comité van de Europese Commissie omdat hij deze zomer bij de medogeloze  crimele  Amerikaanse Misdaad bank Goldman Sachs is gaan werken  roven en plunderen. Volgens het comité, waarin onder anderen de Nederlandse oud-rechter de corrupte Christiaan Timmermans zitting heeft, heeft de gewetenloze ‘Zakkenvuller Barroso’ onvoldoende ‘kritisch vermogen’ maar hij heeft onze Elite regels niet geschonden.  Waarom de Graaier uberhaaupt nog wil werken is wat ons betreft al een bewijs dat hij een ras pschyphaat is, want buiten het feit Rutte Junckerdat hij veelvuldig mijlonar is vangt hij een Pensoien uitkering van  meer dan 100 duizend euro  per jaar . Een onderzoek naar het misdadige gedrag van Kroes is gaande en verdere niets.Het advies van het comité is niet bindend. De commissie kan besluiten een deel van de pensioenrechten van Barroso en/of Kroes te schrappen. Daarvoor moet ze wel naar het Europese Hof van Justitie.,Grote bedrijven lijken nu met hun miljoenen politieke invloed te kopen. Hierdoor staat de geloofwaardigheid van de Europese Commissie op het spel”, meent Tang. Alsof de geloofwaardigheid nog bestaat.

Categorieën:EU

Getagd als:, ,

11 antwoorden »

 1. LS…
  Laat iedereen de borst maar natmaken want we krijgen nog dingen te horen die je niet wilt weten. Aardbeving Nieuw-Zeeland = Aanval en vernietiging Rothschild ondergrondse commandopost.

  Clinton Maffia = Diep Diep Diep Pedeonetwerken van zo een beetje de hele Amerikaanse regeringstop en de hele wereld.

  Pizza is het nieuwe code woord en daar wordt ook Pizza Pedo Air de Vries genoemd naast ons aller Jorisje Demmink !

  Wordt vervolgd !

  Like

 2. Ik lees dat Zwarte Piet kennelijk ook meedoet in de onderlinge geschillen tussen Uber en de vervoersorganisaties.

  De economie kan kennelijk niet zonder Zwarte Piet.

  Topic:

  Het innovatieve van Uber vind ik op zich niet verkeerd. Zo’n vakdiploma taxi had juist moeten blijven of kunnen worden uitgebreid om een kwaliteitsgarantie bij Uber’s innovatie te kunnen bewerkstelligen, als voorbeeld voor zorgvuldige innovatie naar andere bedrijfstakken.

  Maar kennelijk zijn er duistere krachten op de achtergrond al heel lang bezig onze economie afhankelijk te maken van een klein aantal grote Amerikaanse IT- bedrijven en bankiers, terwijl ook nog eens de kwaliteit voor de consument wordt afgebroken.

  Innovatie met marktwerking zonder effectieve regulering en herverdeling leidt tot rampen. Vgl. de misbruikposities van monopolies en uitbuiting van arbeiders.

  Like

 3. Schreeuwde altijd ’t maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) v/d daken. Regels voor anderen en uitzonderingen voor zichzelf, kenmerkt deze hoogbejaarde graaitrut, zoals alle VVD’ers met hun oud jongens, krentenbrood. Heeft snel ’n advocaat ingeschakeld die op haar instructie rept over ’n “vergeten administratief foutje”, net zoiets als W-A +Bea die zich de compensatie regeling (zeg maar terugpakken) voor betaalde belastingen sedert 1970 niet kunnen herinneren. Zegt U dat ook als de FIOD op de stoep staat? En Trump maar de maat nemen!

  Like

 4. Hoorde zojuist de MP van alle Nederlanders Mark Lieg in een commercial vertellen waar hij goed in is.
  Tenminste dat probeerde deze koekwous over te brengen.
  Stikken in ijdelheid mag hij voor mij, samen met zijn vazallen.

  Like

 5. Buitenhof: Trump en de Europese elite

  Trump en de Europese elite — De Verenigde Staten rekenden deze week af met het establishment. Maar ook in Europa groeit het ressentiment tegen de gevestigde klasse. In Buitenhof een gesprek met EU-Ombudsman Emily O’Reilly, waakhond van de Europese Unie. Over Trump, de overstap van oud-president van de Europese Commissie José Manuel Barroso naar Goldman Sachs en de verborgen bijbaan van oud-Eurocommissaris Neelie Kroes.

  http://www.vpro.nl/buitenhof/speel~POMS_AVRO_5997613~trump-en-de-europese-elite~.html

  Vreemd genoeg bagatelliseert Emily O’Reilly de zaak Neelie Kroes en spreekt ze zich tegen met haar stelling dat zij staat voor het algemeen maatschappelijk belang en niet voor de schadelijke belangen van multinationals.lees mijn toelichting Hieronder:

  UBER VERSUS NEELIE KROES.

  Voordat Neelie Kroes haar commissariaat beëindigde op 10 februari 2010, had zij al een gentlemen’s agreement met Uber. In die zelfde periode werd de NMA ontbonden, wel toevallig hè? Zij plaatste Uber onder de noemer Startup. Uber was voor 2010 al een monopolist in Amerika en overheerste de taximarkt in San Francisco en was dus geen Startup , alle software was al voorbereid door Google ventures middels een injectie van 257.790.000 dollar. Ook Goldman Sachs investeerde miljoenen dollars in Uber. Uber diende als distributiecentrum c.q. vangnet voor monopolist Google.

  Neelie Kroes heeft als lobbyist van Uber VVD Kamerlid de Liefde het voorbereidende werk laten verrichten Kabinetsbesluiten te beïnvloeden om een weg vrij te maken vervoersorganisaties uit te schakelen. De Liefde heeft Sharon Dijksma bespeeld om het vakdiploma af te schaffen, de rest volgt. Neelie Kroes heeft voor haar lobbyen en netwek de positie gekregen als voorzitter van de adviesraad van Uber. Als vergoeding heeft Neelie Kroes de Liefde een baan aangeboden als lobbyist van Uber als zijn kamerfunctie is beëindigd.

  Ubers aandeel wordt geschat tussen de 50 en 60 miljard euro. Ik heb kamerstukken en een dossier van 100 pagina’s in bezit. Uber maakt gebruik van de vrije marktwerking, waarbij de markt overspoeld wordt met chauffeurs in de vervoersector. Vanwege het teruglopen van de verdiensten is er een concurrentie oorlog uitgebroken tussen vervoersorganisaties, gepaard met onrust binnen die organisaties, waar ze elkaar de zwartepiet toekennen en haar eigen organisaties opblazen. Uber lacht zich eigen rot. Als dit doel bereikt is zitten de vervoerders met een navelstreng vast aan Uber, en zullen zij in de aanbestedingen gaan, tegen uitgeknepen prijzen, EINDE TAXI KNV.

  Los van de geografische uitbreiding probeert Uber het productaanbod te verbreden. Met de app UberEats gaat het bedrijf bezorgdiensten als Thuisbezorgd.nl, Deliveroo en Foodora beconcurreren. De vacatures op de website van Uber lijken erop te wijzen dat Amsterdam de volgende stad is waar Uber de app introduceert Ubertrein is al een feit.

  Vormde Uber tot nu toe alleen een bedreiging voor de traditionele taxi, nu moet de stadsbus er misschien ook geloven aan Uberbus. In Florida zijn twee buslijnen opgeheven en maakt Uber nu de dienst uit http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-08-15/uber-and-lyft-want-to-replace-public-buses

  Gevolgen van dit Neoliberaal beleid van het Kabinet VVD en PvdA zijn desastreus.
  Zowel de vervoersector als de hotelbranche komen onder druk te staan met het gevolg ontslag van haar werknemers, of zij moeten gaan werken voor een inkomen onder die van het CAO. In het ergste geval zullen deze ondernemingen een faillissement aanvragen. Niet alleen zal Amsterdam haar uitkeringsreserves moeten aanspreken maar ziet ook haar belastinginkomsten dalen. Compenseren door belastingverhogingen treft dan de minima.

  Sociaaldemocraten vragen oordeel EU-ombudsvrouw over Neelie Kroes

  http://www.nu.nl/economie/4350074/sociaaldemocraten-vragen-oordeel-eu-ombudsvrouw-neelie-kroes.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.