Uncategorized

‘Mad Dog Trump’ nu al door de Knieën voor Obama & NATO.

(van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog Trump’ wil binnen jaar van klimaatverdrag af, een Muur en Deportatie. obama-legacyTokkie’s afgeleid met Hollleeder door John van den Heuvel(Video).
‘TTIP-Obama’: “Trump breekt niet met NAVO en is net zo verrot als ik, de arme kunnen hun borst nat maken, ha,ha,ha”. De Mad Dog blijkt nu al na enkele dagen een grote Luchtballon geweest te zijn met zijn retoriek (Video) tegen de NATO en voor normale betrekking met Poetin. De D66 ‘Draaikont en Oorlogshitser Sjoersma’(Video) haalt opgelucht adem. Ook Rutte is zo gelukkig als een ‘Gay-Guy’ die net uit de kast is gekomen.

Obama’s Legacy: ‘Incarcerated Workers’ stage nationwide US prison labor strike.

Kernbom Obama’ is de echte Boss van de Tweede Kamer.
De Amerikaanse president ‘TTIP-Barack Obama’ van de extreem misdadige ‘US-Elite’ is ervan overtuigd dat de nieuwe Obama Ruttepresident Donald Trump niet met de NAVO zal breken. Voorafgaand aan zijn trip naar zijn loopjongens in Europa en Latijns-Amerika bralde hij in een persconferentie dat hij de loopjongens van de VS-Elite gerust gaat stellen. Volgens Obama zal Trump zich als president  Mad Dog inzetten voor de NAVO en andere internationale allianties en ook tegen Poetin te keer blijven gaan. ,,In de gesprekken met mijn opvolger uitte hij een duidelijke voorkeur voor het behouden van onze belangrijkste strategische partners loopjongens “, meende Obama, die nog ruim twee maanden president is en een ongekende puinhoop achterlaat in de US en de Wereld . ,,De belangrijkste boodschap die ik over ga brengen is de toewijding van Trump voor de geldverslindende relatie met de levensgevaarlijke NAVO.”Trump is mede gekozen dankzij uitspraken over het buitenland dat volgens hem de Verenigde Staten vooral geld en banen kost en dat blijkt nu al een goedkope leugen te zijn. Hij wil dat de VS zich in de eerste plaats met zichzelf bemoeien en dan kan er fors bezuinigd worden op wat het land nu nog in de internationale arena uitgeeft. De NAVO wordt gedomineerd en grotendeels betaald door de VS en dat zal dus als wij Obama mogen geloven niet veranderen.  Als dat waar blijkt te zijn is Trump een bejaarde grote Oplichter en Rapist net als de rest van de Gevestigde Orde politiek.

 

15 antwoorden »

 1. Die apennamakerij van de vs-politiek moet bij de arbeiderspartij weer nieuw leven inblazen?Misschien helpt verzuiling net als bij VVD–>pvv, wnl; Monach moet hiermee een begin maken?
  Is dit allemaal niet te doorzichtelijk, waarmee ze bezig zijn?Trappen de burgers erin?

 2. LS…
  Zo eenvoudig is het allemaal niet. Toegegeven, ook Trump is een tovenaarsleerling van de Khazaren en heeft alle vuile spelletjes meegespeeld die hebben geresulteerd in zijn rijkdom. Ook Trump krijgt zijn opdrachten van de Illuminatie maar mogelijk van de Gnostische en dat is toch wat anders. Als Trump de Nazi-Khazaren opruimt en de Clinton-Bush-Obama Maffia verslaat dan wel ontmantelt dan zijn wij als mensheid op de goede weg.

  Een goed voorbeeld is dat hij de biljoenen die nu naar de Nep Klimaat Club gaan wil gebruiken voor de Schoon Water Beheersing en Infrastructuur in eigen land. De USA wel te verstaan.

  Ook in Syrië zal Trump de weg moeten gaan volgen van de logica en zoals hij al heeft aangegeven weet hij als geen ander dat ISIS een product is van de Nazi Khazaren.

  Er zal nog veel desinfo op ons afkomen en elke dag worden wij, de mensen, een beetje belazerd door de media en onze eigen politici die te stom zijn om voor de duvel te dansen.

  Goed voorbeeld: Pechtholt van D 666 bij Pauw die als verkiezingsstunt even de gewone man / vrouw aan het woord liet om ze vervolgens te kakken te zetten. Pechtholt de Vieze Bea Likker Pedobeschermer Bilderbergganger. Weet u nog !?

  • De Ashkenazi hebben op alle posities wel een “topman” Dus een legio aan Pechtholten van Baalens Asshers en Ruttes ter beschikking om hun spel te blijven spelen.
   De MN wereld zal anders aangepakt moeten worden.

   • LS…
    Als ik het goed gelezen heb zijn ze allemaal genoteerd en hebben ze geen keuze. Vergis je niet ! Er is niets eenvoudiger dan een topman te elimineren… Bedenk dat topmannen worden gemaakt en vernietigd door de zelfde macht die daar boven staat.

 3. Rusland staat sceptisch tegenover de belofte van de volgende Amerikaanse president Donald Trump om samen te werken met de Russen in Syrië. Een topman op het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Ilja Rogatsjev, heeft dit vandaag gezegd. Volgens Rogatsjev kan Trump in Syrië niks anders ‘dan de weg vervolgen die de politieke elite voor hem uitstippelt’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s