pvda

Angst en intimidatie slaat toe bij de PvdA van de VVD-misdaadgroep.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Asscher(Video): ‘PvdA-Hoertjes’ van de VVD zonder andere leider wordt samsom-ruttesplinterpartij.
Hoe kan het zo uit de hand zijn gelopen? Misschien omdat de PvdA bijna vier jaar lang de boel heeft verraden in dienst van de VVD(Top 80 Crime list VVD bekend)? De corrupte Top van de Partij had het nog zo gepland dat de Verkiezingen van een lijsttrekker van de PvdA doorgestoken kaart zou zijn met twee lieden Asscher en Samsom die elkaars spiechelbeeld zijn. De enige kandidaat Monasch met en ander geluid had de dronkenlap Spekman nog wel laag bij de gronds weg gewerkt. Maar na het eerste debat tussen lijsttrekkerskandidaten Lood om oud ijzer Samsom en Asscher heerst er nu angst en intimidatie bij de PvdA-hoertjes. Een gespleten angstige corrupte arbeiders verraders partij ligt op de loer, nu Asscher de geheel onverwachts en tegen de afspraken in de aanval heeft geopend op zijn ‘gabber in crime’ ‘Playboy Samsom’ die hem vier jaar geleden vicepremier maakte in dienst van Rutte.

Asscher wil premier worden op Jupiter en Samsom op Mars.

 

Het is tijd voor ’verandering’, vindt Asscher en hij vermeldde tijdens het debat dat de PvdA kansloos zou zijn bij de volgende formatie als Samsom de leider blijft en dat laatste klopt. Maar Asscher vergeet dat de PvdA ook kansloos is met hem als Lijstrekker.

’Kwartetten’ Strip pokereren  met de ‘Duivel Rutte’  ten einde de “forgotten peoples” tot op het bot te beroven en te vernederen  

Mark RutteMet name Asschers bewering dat Samsom tijdens de vorige formatie ’heeft zitten kwartetten met de Duivel Rutte’ met de waarden van de PvdA zet kwaad bloed bij Samsom’s collaborateurs. Asscher was immers nauw betrokken bij de duistere formatie en werd voortdurend op de hoogte gehouden van de besprekingen met de VVD-misdaadgroep. De vicepremier bediende zich dus van een weergave van de werkelijkheid waar zelfs Rutte nog een puntje aan kan zuigen. Het past in een patroon bij Asscher, weet een anonieme angstige corrupte parlementariër. „Als het moeilijk wordt, is Lodewijk net als zijn Overgrootvader die voor de Nazi’s werkte altijd even om de hoek net als de rest van de PvdA als het weer even moeilijk was met Rutte, die de arbeiders voor Tuig van de richel uitmaakte en hun uitkeringen en pensioenen verlaagde en te gelijke tijd de puber ‘Prinses-Bling bling-Amalia’ een uitkering cadeau deed van 4000 euro Taxfree per dag waarmee zij de jongste en Grootse Zakkenvuller van Nederland is, .”

 

Waanzinnige Jan Vos’ (Video):” Rutte-kabinet heeft na de 2de WO het meeste goeds gedaan voor de VVD.
Het Knettergekke Kamerlid Jan Vos, die zich als enige  openlijk heeft uitgesproken voor Samsom, vond dat Asschers uithalen af en toe ’onder de PvdA gordel’ waren en snakte naar frisse lucht, nadat Spekman compleet lam gezopen over hem heem had gekost.

De waarheid komt hard aan bij de PvdA. PvdA-voorzitter Amsterdam last van Schuinmarcheerder Samsom met zijn ‘Glamour Pers-Bed Chef Saar’.
„Het zijn geen van beiden watjes en kunnen liegen en bedriegen dat het gedrukt staat, maar het moet geen moddergevecht met de waarheid worden natuurlijk”, waarschuwt zijn laffe en corrupte collega Servaes. Een anoniem en laffe Amsterdamse medestander uit de Kamer vindt het juist prachtig wat Asscher gedaan heeft. „Dat krijg je ervan als je Jan Voseen strijd om het leiderschap organiseert als doorgestoken kaart. ‘Imam Diederik’ is er echt door van slag en zint op wraak en staat er bekend om dat hij intimidatie niet schuwt om zijn machtpositie te behouden al was het maar voor zijn echte ‘Judas-vriend’ Rutte.”Weinig mensen bij de PvdA durven met zekerheid te zeggen wie de strijd om het lijsttrekkerschap gaat winnen. Dat maakt schuw en angstig; voor je het weet beledig je je nieuwe leider en zit je in het Luxe Wachtgeld. Een laffe parlementariër die om deze reden anoniem wil blijven, vindt dat Asscher wel heel fel uithaalde naar de man die vier jaar lang door het vuur is gegaan voor de partij Rutte en zijn ‘Callgirl Saar van Beuren’.

Ongemakkelijke sfeer niet omdat 2,5 miljoen mensen onder de armoede grens overleven dankzij de PvdA.

“In de fractie is het nog steeds 50-50”, weet het laffe Kamerlid Mohandis stoer, waardoor hij zich geen buil kan vallen. Diederik samsom vliegend tapijt„Asscher was vilein. Dat bedoel ik positief. Ik heb het idee dat hij beter weet wat PvdA’ers echt bezig houdt en dat is het redden van hun eigen corrupte hachje .” In de kadaver fractievergadering is er gisteren niet over de confrontatie tussen de twee ‘PvdA-Judassen’ gesproken, bralt hij angstig. Maar: „De sfeer is ongemakkelijk en er heerst regelrechte angst.” Andere Kamerleden claimen( Liegen) het debat ’niet gezien’ te hebben en houden zich angstvallig op de vlakte als echte ‘PvdA-Struisvogels’ met hun kop in het zand.Samsom loog dinsdag in de Tweede Kamer dat hij niet van plan is om keihard terug te meppen naar Asscher. „Hij weigert zich tot dat niveau te verlagen” klinkt het rond de voorman leider. Dat Asscher „gewoon onwaarheden stond te vertellen, daar was Diederik wel even door verbijsterd”, zegt een rode NSB bron, die zeker zegt te weten dat de PvdA-leden het vileine gedrag van Asscher niet op prijs stellen als arbeiders verraders. Zaterdag is er een nieuwe Showbizz confrontatie tussen de twee kemphanen en de gratis drank staat dan weer klaar en de bewaking wordt weer verzorgd door de corrupter Ex Korpschef Bouman, want daar heeft Minister Asscher jaren goed mee gewerkt. Dat de PvdA totaal buiten de werkelijkheid staat blijkt wel dat zij het niet hebben over het feit dat de “forgotten peoples” het zat zijn en dat hebben laten zien met Brexit en Trump dat zij gaan afrekenen met de ‘Gevestigde-Graai Orde’ partijen als de VVD, PvdA en D66 bij de komende landelijke verkiezingen:Het wordt bijltjes dag voor Lodewijk en Samsom en hun Boss Rutte.

7 antwoorden »

 1. Pechtold gaf aan dat hij wel wil bemiddelen tussen de strijders Samsom en ASScher, mits hij de running mate mag worden van Rutte tijdens de verkiezingen in maart 2017.

  Ondertussen heeft D’66 haar achterban opgeroepen massaal op de VVD te stemmen in maart 2017. D.w.z. strategisch stemmen tegen het woedende Nederlandse volk.

 2. Al die mensen die de Pvd”A(rbeiders”?) binnen haalde en haalt, zijn toch in het geheel geen invoelende mensen?
  Je hoeft maar te denken aan Wim Kok, Wouter Bos, …
  Idem dito bij GL (F. Halsema, enzovoort)
  en bij CDA (M. Verhagen, Van Aght, Van Geel, …)
  en bij SP (Agnes Kant, ….)
  Allemaal grootgeldzoekers voor henzelf en hun netwerk. Niet en te nooit voor de burgers.
  Voor de draad ermee; pardon, voor het volkstribunaal met de hele [politici]mikmak uit verleden en van nu.
  https://decorrespondent.nl/3/de-oplossing-voor-bijna-alles-minder-werken/115335-ad6c6f0b
  http://www.degrotetransitie.nl/themas/24-urige-werkweek/
  Want de arbeiders brengen immers de belastingcenten op, nietwaar PvdA?

 3. Wie heeft nog interesse voor de Plee v/d A? Wordt gedecimeerd. Restzetel of 2 is alles. Strijd Samson-A$$cher is van gister. Hoop dat Rutte ’n ongenadig pak op z’n “flikker” krijgt zoals in ’t VK en de VS. Heeft NL kapot bezuinigd met z’n 3% norm waarover geen hond ’t meer heeft. Hoogbejaarden de straat op of gedwongen bij kinderen, migranten met zwermen naar binnen, doorwerken tot 67 (wordt 70), betaalbaar huis niet aan te komen, 15 jaar op wachtlijst. Gister weer ’n statistiekje gezien dat in NL ’t langst wordt gewerkt en in Italië ’t kortst. Weg met die VVD oud jongens krentenbrood mentaliteit. Zorgen uitsluitend voor zichzelf en laten ’t landsbestuur beginnen bij Minerva. Tijd voor ’t verzetten v/d bakens. PVV, op naar 40+

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s