Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem v d Straat afl 14: Holleeder aangevallen met Lynch Journalistiek door Peter R. de Vries en John van den Heuvel &Zwarte Piet.

(door de redactie van De Stem van de Straat Amsterdam-Noir)

AMSTERDAM-NOIR- Is het einde der tijde nabij door Johan Oldekamp van  PateoTV. Is Zwarte Piet, Sjors en Sjimmieen Kuifje in Afrika racistisch? Judassen Astrid Holleeder& Peter R. de Vries’ leiden de Tokkie’s af! Trail by (Peter R. de Vries) media.john-van-den-heuvel
De Vries heeft deze keer zich zelf overtroffen en zowel de Pulp-Media-Maffia, alsmede de Grachtengordel Maffia media/Pers ingezet in zijn “Joran van der Sloot- massa hysterie-technieken” om het ‘Judas-boek’ aan de man te brengen en Willem Holleeder levenslang te bezorgen. Het neemt inmiddels bizare vormen aan, want de RTL-Riool ‘misdaaddeskundige’ en ‘Politiescribent John van den Heuvel’ beweert nu zelfs bij ‘Riool-RTL Late Night’ van ‘Maffiaboss John de Mol‘ dat ‘Mr.Gangstersletje- Astrid Holleeder’ er nu bij loopt als bedreigd Marsmannetje met een kogelvrij vest, kogelvrij helm en nog nooit van gehoord een kogelvrij band om haar nek.
Meer lezen en schokkende Video’s

Zie voor meer afleveringen “De Stem van de Straat Amsterdam-Noir”.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s